18 augustus 2019
m Uitgaan Grave m Restaurant Grave m Restaurant Restaurant Poort van Cleve

Restaurant Poort van Cleve

Restaurant Poort van Cleve
Adres:
Hamstraat 1
Postcode:
5361 HA, Grave (Brabant)
Telefoon:
0486 432652
Fax:
Categorie:
Restaurant (Restaurant in Grave)
Cijfer: 6.7 (152 stemmen)
Uw cijfer voor Restaurant Poort van Cleve:
Foto's:
Beschrijving:
In de Poort van Cleve kunt u terecht voor een lunch, diner, high tea, borrel, feest, vergadering en om optredens bij te wonen.

Dat alles tegen het decor van een monumentaal pand, midden in het historisch centrum, in stijl verbouwd tot een sfeervol, modern horecabedrijf met een verwarmd overdekt terras.

Openingstijden
Woensdag t/m maandag vanaf 11.30 uur geopend.
Dinsdag rustdag (reserveren voor grotere groepen op dinsdag mogelijk).
Geef je mening over Restaurant Poort van Cleve:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Clazien van der Hoeven schreef op 7 september 2014:
De Poort van Cleve komt reservering niet na. Op 29 augustus 2014 zou ik samen met mijn man, kinderen en kleinkind onze 45ste trouwdag vieren. Om zeker te zijn van de juiste tafel had ik al enige weken daarvoor een reservering gedaan voor de ovale tafel beneden. De medewerkster heeft de agenda erbij gehaald en die dag stond ook nog leeg en het was ook mogelijk om de ovale tafel beneden te reserveren. Dat deze medewerkster dit niet heeft aangegeven in de agenda is onprofessioneel, klantonvriendelijk en slordig. Dat ik, mijn man, kinderen en kleinkind dan maar naar boven moesten of in de kleine kamer beneden, vind ik beneden alle peil. Ook omdat het geluid van de receptie boven verschrikkelijk was en ook omdat het behoorlijk benauwd was. U heeft een gepland diner ter eren onze 45ste trouwdag behoorlijk verziekt. Ik ben daar nog verdrietig over.