1 april 2020
m Uitgaan Gouda m Theater Gouda m Theater Goudse Schouwburg

Goudse Schouwburg

Goudse Schouwburg
Adres:
Postbus 787
Postcode:
2800 AT, Gouda (Zuid-holland)
Telefoon:
0182 513353 (kantoor), 0182 513750 (kassa)
Fax:
0182 580881
Categorie:
Cijfer: 5.3 (373 stemmen)
Uw cijfer voor Goudse Schouwburg:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Goudse Schouwburg:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Marieke de Jong schreef op 9 september 2008:
De Goudse Schouwburg is een van mijn favoriete schouwburgen. Altijd een vriendelijk woord, tot in de puntjes verzorgd en na de voorstelling de mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Soms zelfs met de artiesten! Inmiddels heb ik wel geleerd dat je gewoon moet bellen met de kassa. Er wordt vaak gedacht dat alle kaarten weg zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik zeg altijd maar: wie niet waagt...
sylvia schreef op 27 mei 2008:
Ik probeer al weken om een kaartje te reserveren voor top of the world,heel vaag dat je niet gelijk kan boeken maar eerst moet voorreserveren,dus dat betekend eerst wachten tot je de broucure hebt waarin je denk je klantnummer en internetcode staan,maar nee hoor want hij herkent de gegevens niet,als je vervolgens een mailtje stuurt krijg je daar ook geen antwoord op en moet ik dus maar tot 7 juli wachten tot ik normaal kan reserveren,maarja dan zijn alle goede plekken al weg vrees ik. En waarom moet je als je die bestelbon via de post verstuurd dat in een open envelop doen? Zodat iedereen het maar kan lezen? Bovendien wil ik pas betalen als ik weet waar ik zit,maar bij die bestelbon staat dat je verplicht bent tot afname als je die bon ondertekend.
aranca schreef op 21 november 2007:
hea ik moet weten wanneer er een musical in de schouwburg iss anders zak ik voor CKV XD

hello i must know when there is a new musical its for my CKV
fu ling schreef op 23 januari 2005:
Seze wibesite vind ik zeer onoverzichtelijk, na lang zoeken kom je er eindelijk.
Maw het is gewoon een zooitje!!
j. van galen schreef op 26 mei 2004:
website is totaal onbereikbaar. slechte zaak
Peter Kompier schreef op 27 oktober 2003:
Vaste clann die alle leuke voorstellingen weg kapen! ALLE cabaret voor het komend jaar is "uitverkocht".. alleen maar vervelende en verwende 65+ kaarthoudes dus.
Sopie de Bruijn schreef op 24 augustus 2003:
LS,
mijn naam is Sophie de Bruijn. Ik zit in het laatste jaar van het Rudolf Steiner College in Rotterdam. In dit orietatiejaar hoop je inzicht te krijgen via stages in de beroepen waar je interesse in hebt. Verder bestaat het orietatie jaar uit o.a. een kunstreis naar Rome en een Biografieweekeinde. Op de Mavo waren mijn keuzevakken dans, theater en muziek. Ik speel piano en ga door voor een comediante.
Een stage bestaan uit 4 dagen per week en een terugkomdag op school gedurende .... weken.
Mijn vraag is of er bij jullie een stageplaats voor mij is in de periode 1/9 tot 26/9 a.s.. In de week daarna vindt de reis naar Rome plaats en dan kan er nog 4 a 5 weken stage plaatsvinden. Het idee is de eerste 4 weken een meer algemeen inzicht te krijgen in julklie werk en na de Rome-reis meer de diepte in te gaan. Wanneer deze stagetijd voor U ongelegen komt kan mijn stage periode ook gepland worden in de wintermaanden of nog later.
Het spreekt vanzelf dat ik bereid ben van alles te doen, zodat jul.lie ook nog wat aan mij kunnen hebben.
Voor eventuele verdere informatie kunnen jullie contact opnemen met mijn school, het Rudolf Steiner College in Rotterdam, met name met Mevr. Glas, tel. 010-4134158, die jullie ook kunnen uitleggen waarom ik zo laat ben met dit verzoek.
In de hoop dat julie een plekje voor me hebbnen, verblijf ik,
met vriendelijke groeten,

Sophie de Bruijn