Uitgaan in Gouda

Jouw mening over Gouda?

Geef je mening over Gouda, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Jan Martin

schreef:

Via een Groupon-bon bij Rhodos beland. De bediening was netjes en vriendelijk. Het eten was niet om over naar huis te schrijven. Het plaatje dat je gepresenteerd krijgt bij Groupon, zo wordt het niet gepresenteerd bij Rhodos. Het vlees is onder de maat. Er was sprake van onbeperkt eten van mixed grill. Het vlees is goed, maar fantasieloos. Na opnieuw bestellen kregen we een schaaltje met vooral gesnipperd kippenvlees en een paar kleine stukjes ander vlees. Maar dat had bij besteld kunnen worden. De sausjes waren nu niet meer bijgevoegd. Hadden we ook kunnen vragen. Zo hadden we alles steeds bij moeten vragen. Misschien ben ik ouderwets, maar ik ga er vanuit dat een restaurant het jou naar de zin maakt. Het eten was op het niveau van een minder dan gemiddelde snackbar. Sorry, het is niet anders. Als je niet veel gewend bent, geniet je misschien van het eten. Ik ging met een gevoel van misselijkheid naar buiten. Men vroeg naar hoe het gesmaakt had. Ik vertelde 'zo zo' en waarom. Je merkte dat men geschokt was en je niet serieus nam. Misschien dat de overige gerechten veel lekkerder smaken, maar als Grouponklant kun je beter wegblijven, want die krijgen geen waar voor de aanbieding.

Lees meer over Rhodos

jop

schreef:

Een word:Perfect:en de baas is heel goed bezig met aal zijn personeel en dat is goed te zien.

Lees meer over Rhodos

martijn

schreef:

De Gonz is een alternatief undergroundpodium. Het is echt een leuke tent waar je heel wat leuke avondjes kunt hebben. Met verhoogd podium voor de bands/DJ's en leuke ronde bar. Intiem en gezellig.

Lees meer over De Gonz

Ana

schreef:

Top Restaurant!!! Heerlijk gegeten, vooral de pan gerechten smaken verrukelijk. echt een aanrader.

het personeel is altijd vriendelijk en gezellig.

we eten er vaak.

de eigenaren zijn super lieve mensen.

Lees meer over Rhodos

Marieke de Jong

schreef:

De Goudse Schouwburg is een van mijn favoriete schouwburgen. Altijd een vriendelijk woord, tot in de puntjes verzorgd en na de voorstelling de mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Soms zelfs met de artiesten! Inmiddels heb ik wel geleerd dat je gewoon moet bellen met de kassa. Er wordt vaak gedacht dat alle kaarten weg zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik zeg altijd maar: wie niet waagt...

Lees meer over Goudse Schouwburg

Yvonne

schreef:

Een geweldige ambiance en voortreffelijk gegeten! Een aanrader voor iedereen die weet wat lekker eten is.

Yvonne

Lees meer over L'Etoile

sylvia

schreef:

Ik probeer al weken om een kaartje te reserveren voor top of the world,heel vaag dat je niet gelijk kan boeken maar eerst moet voorreserveren,dus dat betekend eerst wachten tot je de broucure hebt waarin je denk je klantnummer en internetcode staan,maar nee hoor want hij herkent de gegevens niet,als je vervolgens een mailtje stuurt krijg je daar ook geen antwoord op en moet ik dus maar tot 7 juli wachten tot ik normaal kan reserveren,maarja dan zijn alle goede plekken al weg vrees ik. En waarom moet je als je die bestelbon via de post verstuurd dat in een open envelop doen? Zodat iedereen het maar kan lezen? Bovendien wil ik pas betalen als ik weet waar ik zit,maar bij die bestelbon staat dat je verplicht bent tot afname als je die bon ondertekend.

Lees meer over Goudse Schouwburg

M. Jansen

schreef:

Laatst heerlijk gegeten bij Buiten. Ik weet niet hoe ze het doen, maar in dit restaurant krijg je waar voor je geld. Hier kun je alles, heerlijk eten voor een goede prijs, het is er gezellig. De bediening is wat jong en moet nog wel het e.e.a leren. Maar bij navraag vernamen wij dat deze mensen hier, naast school de praktijk te leren. En eens moet je het leren toch. Een niet alledaagse menukaart voor een prima prijs. Een aanrader!Check hun website.

Lees meer over Buiten Eten + Drinken

aranca

schreef:

hea ik moet weten wanneer er een musical in de schouwburg iss anders zak ik voor CKV XDhello i must know when there is a new musical its for my CKV

Lees meer over Goudse Schouwburg

Albert

schreef:

Rhodos is een geweldig restaurant om te eten in een zeer gezellige ambiance en persoonlijke aandacht van al het bedienend personeel.

Kortom TOP TOP TOP

Lees meer over Rhodos
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord