14 november 2019
m Uitgaan Etten-Leur m kroeg / cafe Etten-Leur m kroeg / cafe Grand Café The Butler

Grand Café The Butler

Grand Café The Butler
Adres:
Markt 8
Postcode:
4875 CE, Etten-Leur (Brabant)
Telefoon:
076 5022564
Fax:
Website:
Categorie:
Cijfer: 7.3 (373 stemmen)
Uw cijfer voor Grand Café The Butler:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Grand Café The Butler:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Claudia schreef op 19 januari 2013:
Gezellige locatie, afgelopen zaterdag 12 januari 2013 een high-tea gehad, die was zeer onder de maat. Voldeed totaal niet aan een high-tea. Jammer!
Melissa schreef op 21 januari 2011:
Super gezellig op de vrijdagavonden!
Marc schreef op 14 september 2010:
Inderdaad een van de gezelligste terrasjes in etten-leur! Laatst nog heerlijk genoten van de cocktail kaart. En de fruit smoothies zijn ook echt een aanrader
Anne schreef op 2 september 2010:
Leuke tent, vooral op vrijdag en zaterdag is het gezellig. Bediening is snel en vriendelijk, ook op het terras. Voorheen kwam ik er bijna nooit, maar tegenwoordig steeds meer! Ga zo door!
Jacky schreef op 1 september 2010:
Inderdaad perfecte gezellige locatie om te borrelen. Vind het personeel juist heel goed en vriendelijk. Uitbater ook, neemt tijd voor een praatje en is echt geintresseerd! Ga zo door!
Pieter schreef op 23 augustus 2010:
Heerlijke nacho's en cocktails!!
Maarten schreef op 15 augustus 2010:
Nieuwe kaart en inrichting idd top! Personeel/uitbater zijn allen vriendelijk en gastvrij. Is niet enkel bezig met zichzelf maar met elke klant die maar een beetje interesse toont en geeft je dus ook een verwelkomd en gastvrij gevoel. Ook de menu kaart is prima in orde en heb al aantal keer een prima steak op voor een goede prijs!
Tamara schreef op 6 augustus 2010:
Vernieuwde inrichting top! Vernieuwde kaart top! Personeel/uitbater minder. Niet zo vriendelijk en erg veel bezig met bekenden/zichzelf. Jammer.
Manon K. schreef op 29 juli 2010:
Super verbetering! Wij vinden het weer leuk om hier te komen. Hebben er zelf nog niet gegeten maar al wel gehoord dat dit helemaal niet verkeerd is. Wij ervaren het personeel altijd als zeer vriendelijk en geintresseerd, ook komt de eigenaar regelmatig een praatje maken. Dit geeft je wel echt een verwelkomend gevoel!
Jack schreef op 29 juli 2010:
Ik vind dat The Butler tegenwoordig een van de gezelligste terrassen heeft van Etten-Leur! Altijd druk, gezellig en vooral veel lekkere borrelhapjes
bezemm schreef op 5 juli 2010:
ik vind het een prachttent.. ook de sfeer die er hangt rond voetbalwedstrijden is geweldig.. daarbij vind ik wel dat je relatief weinig bier krijgt gezien de prijs.. toch altijd leuk om er te zijn..!!!
Nathalie schreef op 12 maart 2010:
Ik vind het ook echt een super leuke tent geworden. Het ziet er leuk en fris uit, personeel is veel sneller en aardiger en de eigenaar is ook zeer aardig!

Ik kom er vanaf nu weer zeer graag!
samantha schreef op 7 maart 2010:
ik vind het een leuke tent. zit een nieuwe eigennaar in. en is super aardig. als je binne komt en hij is er zegt hij je altijd gedag. ook personeel komt snel naar je toe om je bestelling op te vragen. ( dit op vrijdag avond meestal)
Nick van Beel schreef op 1 maart 2010:
Tent ziet er leuk en vernieuwd uit! Uitbater is erg vriendelijk en verwacht veel positieve dingen voor The Butler. Personeel is ook vernieuwend. De vernieuwde kaart wordt deze week verwacht maar belooft veel goeds. Al om al een zeer zekere verbetering!
Jan de Bovrie schreef op 27 februari 2010:
Nou, het is open... Verschrikkelijke inrichting. Godfather stijl!

Dit is verpest en wordt niks.

anoniem schreef op 26 februari 2010:
Ik begreep dat er een nieuwe uitbater in zit. Heeft iemand al ervaringen inmiddels?

Als ik me niet vergis zouden ze het ook anders aankleden. Ik hoop dat de nieuwe uitbater er een betere zaak van kan maken.


Suzanne schreef op 9 januari 2010:
Zooooooooooo wat een zeik wijf werkt daar.. ze komt met een norse kop je bestelling opnemen en als ze het brengt geeft ze je ook echt zo'n blik of je het alsjeblieft heel snel wil opeten.. En eh, een vriendin van mij ervaarde de curry hier als KETCHUP! BAH!
tomm schreef op 25 december 2009:
Prima tent! Gezellig lekker pils en bediening is gewoon prima!
klant schreef op 28 oktober 2009:
oktober 2009 Diep teleurgesteld!! Bediening is onvriendelijk we hebben netjes gevraagd of ze ons snel kunnen bedienen omdat we maar een 1 uur lunch pauze hebben... en guess what de salade en broodje zalm dat we besteld hadden kregen we 45 minuten later.... en toppunt er zat een levend spin in mijn salade. Werkelijk waar ongeloofelijk. Een verontschuldiging vanuit de bediening... VERGEET HET MAAR. Ze liep naar de keuken en keek me vuil aan.... ik heb natuurlijk gezegd dat ik niets meer wil hebben... en vroeg om de rekening en je gelooft het niet maar ze berekend de salade gewoon door. Laatste keer dat ik daar naar toe ga. En geloof me ik zal het iedereen afraden!!!!!
Petrus schreef op 25 december 2008:
Beter zetten ze de muziek wat harder en draaien ze meer echte cafémuziek dan de rommel die ze nu draaien. Verder: keuken gaat iedere dag om een ander tijdstip dicht, soms is er vanaf half 11 op vrijdag al niks meer te krijgen en op een andere vrijdag kun je tot half 2 's nachts bitterballen bestellen...
Personeel mag ook wat vrolijker zijn
Niels schreef op 20 juni 2008:
Misschien moeten ze wat avonden organiseren savonds. Gouwe ouwe muziek, Top 40 of Dance/eclectic/house avonden zoals eerst in het witte paard. Zo 1x in de maand zou leuk genoeg zijn voor de 18+.
Zou ik graag aan mee willen werken kwa muziek draaien. Mischien een ideetje.

Groeten Niels
Danny schreef op 27 maart 2008:
Ik vind de Butler een leuke zaak wij komen er met een stel vriendinnen regelmatig en hebben geen klachten...worden door het personeel heel aardig behandeld en ook tegen onze kinderen zijn ze geweldig! Dat mag ook gezegd worden lijkt mij zo!
anoniem schreef op 22 oktober 2007:
ga zo daar en graaf jullie eigen graf met deze negatieve reacties is het nie best gesteld met petertje
binnenkort staan er twee zaken leeg
JAMMER!!!!!!!!!!!!!!
Jan schreef op 20 augustus 2007:
Ik was ook in de butler op zondag 19 augustus. Na het wielerevenement in Etten-Leur. En inderdaad vanaf negen uur was de muziek uit. Hoewel het steeds drukker werd mocht deze volgens het personeel niet meer aan en was het de bedoeling dat we naar cafe de Burgemeester zouden gaan. Niet geheel toevallig van dezelfde uitbater. Na een uur werd ons doorgegeven dat de tap dicht ging en werden wij verzocht de zaak te verlaten. Dit was om half 11 en dat is toch vreemd voor een cafe dat tot 1 uur open zou blijven. Ik kom zo ongeveer elke zondag bij de Butler en mag mij dus wel een vaste klant noemen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Dit was erg klantonvriendelijk en bovendien kwam een en ander ook zeer arrogant over. Zo ga je niet met klanten om!!!
Myriam schreef op 20 augustus 2007:
Gisteren, zondag 20 augustus, zijn wij naar de Butler geweest. Zoals bijna elke zondag komen we daar met een groepje vrienden. We werden er vanaf 9 uur weggekeken. De muziek ging uit en er werd niets meer geschonken. Of we maar weg wilden gaan, want ze wilden eerder sluiten. Dit is wel erg klantonvriendelijk!!! Je hebt een horecabedrijf of niet!!! Zo kun je niet met je (VASTE) klanten omgaan!
anoniem schreef op 12 augustus 2007:
Goh wat een reacties, gelukkig weten jullie niet dat vlak nadat Peter Valkestein is gaan huren de ILLY koffie niet meer gereserveerd. Maar dat jullie er wel voor betalen en nog mooier.... Wij serveren ze nog gewoon in de ILLY kopjes!

ans schreef op 2 augustus 2007:
Vanavond bij de butler gegeten en het eten was prima alleen de bediening niet.Ze laten je gewoon wachten en komen voorbij racen zonder te kijken.Als je ze dan eenmaal aan tafel hebt dan is de vriendelijkheid ver te zoeken.Jammer!! en niet netjes!!
Moeder1 schreef op 13 juli 2007:
Wees blij dat het slechts een rups was, ik heb het veel erger meegemaakt waar ik me maar niet opnieuw over uitlaat.

Kinderen van 14 jaar komen vaak ook moeiteloos binnen. Als er daar eens een inval gedaan wordt kunnen ze de tent sluiten.
Mirjam schreef op 11 juli 2007:
Heb gister bij the butler gegeten. Ten eerste was de bediening al niet echt denderend. Daarna ontdekte ik een rups in mijn (overigens prima) salade, waarna de bediening doorgaf dat de kok vond dat dit niet zijn schuld was, omdat zij de sla gewassen aangeleverd kregen. Er werd geen excuses aangeboden en wij moesten zelf vragen of zij nog iets gingen aanbieden ter vergoeding van deze verpesting van onze eetlust. Ook dit werd niet van harte gedaan. Een rups of iets dergelijks in het eten kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de manier waarop zij dat opgelost hebben vind ik zeer onprofesioneel!
moeder schreef op 2 mei 2007:
jullie laten kinderen toe van 15 jaar daar ga ik werk van maken