19 februari 2020
m Uitgaan Epen m Hotel Epen m Hotel Berg en Dal

Berg en Dal

Berg en Dal
Adres:
Roodweg 18
Postcode:
6285 AA, Epen (Limburg)
Telefoon:
043 4551383
Fax:
Categorie:
Cijfer: 6.9 (438 stemmen)
Uw cijfer voor Berg en Dal:
Foto's:
Beschrijving:
In een prachtig natuurgebied aan de rand van het dorp Epen ligt Hotel Restaurant "Berg en Dal". Epen is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied Belgiƫ, Duitsland en Nederland.
Het lieflijke Zuid-Limburgse landschap met kronkelende riviertjes, hellingbossen en glooiende weilanden is een populair wandel- en fietsgebied.
Zwart-witte vakwerkboerderijen en wijnranken op de hellingen dragen bij aan een onvergetelijk verblijf in het heuvelland.

Het Heuvelland: " 'n land om lief te hebben"

Wij hopen dat onze persoonlijke zorg en aandacht voor u zo herkenbaar mogen zijn dat wij u nog meerdere malen als gast mogen begroeten.

Familie Piters
Geef je mening over Berg en Dal:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
De Block Joke schreef op 11 juli 2007:
Zoals hierboven vermeld ben ik inderdaad samen met een vriendin naar ook naar dit hotel geweest voor een weekend.Net zoals de twee gezinnen die voordien geweest waren zijn ook wij overenthousiast. De omgeving is inderdaad adembenemend mooi. We hadden een heel ruime , mooie kamer met prachtig uitzicht en het eten was super lekker. Ook het personeel was zeer vriendelijk . Mij zien ze daar nog terug in Berg en Dal te Epen.
De Block Joke schreef op 25 april 2007:
Met de hotelwaardecheque ben ik persoonlijk al ongeveer 10 x in Nederland op weekend geweest en dit is buiten 1 x altijd zeer goed meegevallen. Berg en Dal had ik via een geschenkbon aan een familielid gegeven en daarna aanbevolen aan een ander gezin. Beiden waar overenthousiast over het hotel en de omgeving.Heel vriendelijk personeel. Volgens hen was het eten heel lekker en verzorgd zoals het hotel zelf en de omgeving was volgens hen adembenemend mooi. Dus in juli ga ikzelf daar op weekend . Zo kan ik er ook eens van genieten.
Vriendelijke groeten
JOKE
Familei Piters schreef op 16 augustus 2003:
Adres klopt niet:

Het juiste adres is:
Roodweg 18
6285 AA Epen

Tot ziens!