Uitgaan in Eibergen

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Populair in Eibergen

Jouw mening over Eibergen?

Geef je mening over Eibergen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

jawi

schreef:

Goed wokbuffet. Uit eten waarbij per uur wordt berekend (zoals bij een wokrestaurant) staat mij tegen. Prima alternatief!

Lees meer over Jasmine Garden

R. Damen

schreef:

leuke bediening, lekker gegeten, ongedwongen sfeertje, kortom gezellige avond gehad. gaan in de zomer nog eens terug terras ziet er gezellig uit met lounchbanken.

Lees meer over De Klok

M. Grillenberger

schreef:

We hebben verschillende chin. restaurants uit geprobeerd, maar Jasmine Garden is toch echt de beste of je daar nou gaat eten of afhaalt.
Goede bereiding, grote porties, super vriendelijk en altijd lekker!!

Lees meer over Jasmine Garden

wouter

schreef:

Zeer goed restaurant!

Ga zo door!

Lees meer over Jasmine Garden

G.Legtenberg Neede

schreef:

Zondag 15 maart 2009

1615-1815

Heerlijk gesmuld van de gewokte en gegrilde lekkernijen

Prettige sfeer. Goede en correkte bediening

We komen graag terug

Lees meer over Jasmine Garden

J.van der Flier

schreef:

Ik kom al jaren bij Jasmine Garden. Ben verhuist naar Lichtenvoorde. Gezien de goede kwaliteit en de altijd hartelijke ontvangst blijf ik toch bij Jasmine Garden komen ondanks de afstand van 16 Km.

Lees meer over Jasmine Garden

G.T.J

schreef:

Het eten was overheerlijk.. en de bediening was ook meer dan goed. Was nieuwsgierig geraakt wat "de Klok"nog meer tye bieden had. Heb de foto gallery bekeken. Leuke foto's...maar vond dat er 1 persoon wel erg vaak op de foto stond. Is dat misschien degene die de foto's geplaatst heeft?? Of de eigenaar van deze Fantastische eetcafe... Een beetje meer fariatie in de foto's. Even voor de duidelijkheid...het gaat over de pinkster gallery.

Lees meer over De Klok

P. Coret

schreef:

Zondag 05 november gegeten na een stevige wandeling. Het voorgerecht een salade met was heerlijk. Daarna viel het hoofdgerecht zwaar tegen. De verschillende soorten vlees aan de spies bleken 4 grote stukken varkensvlees van hetzelfde soort. wel ruim groente en frites en gebakken aardappels. De glazen wijn werden qua inhoud steeds minder. het derde glas deed meer denken aan een hoeveelheid in een portglas. Ook veel te koud, bijna op vriespunt. Al met al middelmatig. Vooral omdat het voorgerecht zo goed was viel het hoofdgerecht zwaar tegen.

Lees meer over De Klok
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord