Cinemec

Laan der Verenigde Naties 150
6716 JE
Ede
0900 - 321 0 321 (e 0,35/min.)
www.pathe.nl

Nog geen informatie van Cinemec ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Cinemec:

powered by

UIT123.nl TIP

Johan

schreef:

Veel te duur. Vandaag geweest naar deadpool in nieuwe cinemec in nijmegen. Het wordt betaald parkeren. €12,25 voor normale fim. Echt belachelijk duur. Geluid is alleen in precies het midden goed. Veel plekken in midden achter zijn slecht door licht in het midden en de tunnel van de ingang. Lange rijen aan kassa. Geen automaten om zelf ticket te kopen.
Liever naar Pathe in Arnhem.

Biek

schreef:

Inderdaad, zoals velen voor mij al hebben geconstateerd: geen prijzen kunnen vinden en ik weiger om eerst al mijn gegevens te registreren en de hele check-out procedure te doorlopen om hierachter te komen. We gaan dus NIET naar deze cinema.

alex

schreef:

Duurste bioscoop ooit voor mij. Neem je eigen snoep mee !. Pepsi en geen popcorn. Betaald parkeren. Ben als rotterdammer veel beter gewend. Nee niks voor mij.
Wij betaalde 12 voor de film. 3 euro voor mini pringles en 3,30 voor pepsi

keij

schreef:

Ik wil graag weten wat een kaartje kost. Omdat dit niet vermeld staat heb ik besloten niet naar de film te gaan

Bram

schreef:

Lijkt of is zeker een onmogelijke opgave te zijn een ticketprijs online te acherhalen. Is me na een half uur in ieder geval niet gelukt. Rare zaak. Waarschijnlijk veel te duur maar kom je terpkekke achter wanneer je niet meer terug wil

DonkieShot

schreef:

Ook wij zeuren al lang bij Cinemec over meer openheid. Kaartjes zijn duur: rond de 12 euro, en Cinemec heeft nog nooit kunnen uitleggen wat en waarom er transactiekosten zijn.

Daarnaast is het aburd dat er ten eerste door een enorme hoeveelheid pagina's moet worden gespit voordat er kan worden gereserveerd, dat er allerlei persoonsgegevens moeten worden achtergelaten, en telefonisch reserveren 80 cent kost!

Idioot hoe ze er alles aan doen om je niet naar de bioscoop te laten gaan.

Wij adviseren: zoek het betere filmhuis op.

willem van loenen

schreef:

Waarom toch die gemeimzinnigheid over de prijzen?
Het lijkt zinvol om ook iets met de kritiek te doen. Nu zin jullie een zeer onvriendelijke organisatie waar elke vorm van contact betaald moet worden.

Ria van Zalk

schreef:

Ik overwoog naar het Natuurfilmfestival te gaan. Maar....ik kan nergens prijzen vinden van de kaartjes. Ik zie dat dit al heel lang door mensen geopperd wordt als bezwaar en als daarmee dan niets gedaan wordt..... = minachting van je publiek. We gaan dus gewoon NIET. Genoeg andere evenementen om te bezoeken!

Meijer

schreef:

Hallo,

Wat kost een ticket voor deze bioscoop...
Slecht dat dit nergens staat vermeldt

l.nimberg

schreef:

LS
Graag ontvang ik prijzen en reserveringsmogelijkheden van de film
´De nieuwe wildernis´.

secret

schreef:

de bioscoop is mooi, netjes enz
maar ik vindt het belachelijk dat er nergens prijzen staan vermeld op de site. zo kun je dus ook niet op basis van prijs een keuze maken
hoe je wilt reserveren en weet je van te voren ook niet precies
wat je kwijt bent.
zijn er aanbiedingen? je moet er maar naar raden, heel vervelend.
ook vindt ik het schepsnoep flink prijzig. iets duurder begrijp ik, maar met een aantal kinderen mee is het te duur om even te laten scheppen.
Ik hoop dat de prijslijst zsm online komt, ik ga vooralsnog hierdoor naar een andere bios!

Noname

schreef:

Wat een slechte website heeft deze bioscoop.
En waar staan de prijzen??
Het weerhoud mij ervan naar deze bioscoop te gaan!

appel

schreef:

waar staat de prijs?????

Jeroen

schreef:

Heb Tron: Legacy in Full HD+3D gezien AMAZING!!!
was echt speachless voor 2 dagen. het Expotheater is echt waanzin! 1030 stoelen WHAAT!

BERNIE

schreef:

komt u2 in 3d nog eind november in de bios in ede.groetjes bernie meerdink

claudia

schreef:

ik wilde even toevoegen dat ik het belachelijk vindt dat nergens de prijzenlijst te vinden dus je bent genoodzaakt om 35 eurocent te betalen om te vragen naar de prijslijst

Bart

schreef:

ik kan nergens de prijs van een kaartje vinden . Bioscoop is schitterend, geluid soms te hard.

René

schreef:

Gister naar de Harry Potter geweest. Deze film is geschoten in IMAX, maar heb mijn vertrouwde IMAX-ArenA voor deze digitale projector. Het beeld was super scherp, maar erg ver weg, waardoor het beeld feitelijk niet groot is.(Ik zat onder het midden op rij 16, van de volgens mij 45 rijen.) Geluid was niet indrukwekkend, vermoed dat dit komt door de accustics. Stoelen hebben geen cupholders.Had er veel meer van verwacht.

Esmée

schreef:

Een keigave bioscoop

Heb genoten met mijn vriendinnetje.

Lemn8

schreef:

Tis een leuke bioscoop maar zit gedeelte lijkt op een school aula en de GroteZaal heeft ook iets weg van een school(houten leuningen). Ook zijn er geen love-seats. Zoals bij Cinestar in enschede. Die hebben trouwens ook veel grotere schermen. Wel gek dat deze bios tot beste van nederland vernoemt is.

Remy

schreef:

super goede films lekker groot the best :P :) xD

ali

schreef:

cinemec van ede is de beste gozersss!!!!

Twan

schreef:

Mooie ruimte om in te zijn: heerlijk groot en toch warm. Heel vriendelijk (en voldoende) personeel. Heerlijke koeken! Mooie zalen met goed geluid. Leuk dat er vóór de film begint een persoonlijk praatje wordt gehouden. Kortom: een supermoderne bioscoop met ouderwetse kwaliteit.

Wolf

schreef:

Goede bioscoop. Mooie zalen, goed geluid en beeld. Aardig personeel dat een kort introductiepraatje houdt als je de zaal bent binnengekomen. De prijzen van de consumpties zijn ietwat aan de hoge kant. Voor de rest mooi vormgegeven, modern gebouw.

anayaka

schreef:

Echt heel mooi gedaan, en niet belachelijk duur ook.

Lian

schreef:

eeeeeeeeeen supper bioscoop!!!!!!!!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord