Restaurants in Dordrecht

Totaal van 150 restaurants gevonden:

Laatste meningen over restaurants in Dordrecht

Pepijn

schreef:

Elke week stampvol op vrijdag en zaterdag avond. De enige leuke kroeg in Dordt

Lees meer over Merz

maria

schreef:

ik en op zoek naar en baan afwassen en schoonmakster

Lees meer over Eetcafe de Passant

herbert a.f van hofwegen

schreef:

Bij Knollen & Citroenen gaan eten is op visite gaan bij Oma in een huiskamerentourage en met haar "kids" , die de door Oma achter de schermen uitstekend bereide Hollandse specialiteiten op een bijna familiaire wijze uitserveren. Een wijze die zeer tot zijn recht komt in deze omgeving.

Wij hebben gisterenavond weer genoten en zijn zeer voldaan huiswaarst gegaan na het maken van een afspraak voor het volgende bezoek bij

Oma & haar "kids ".

Lees meer over Knollen & Citroenen

J van Pelt

schreef:

Dit restaurant is per 17/9 gesloten

Lees meer over Hein en Hoogvliet

Hamburger

schreef:

Zeer slechte kwaliteit. Van de huiswijn was maar 1 fles beschikbaar. We hadden gekozen voor een 4 gangen suprisemenu Vis. Vooraf een te koude carpaccio van tonijn (denk Ik) tussengerecht een flauwe tomatensoep, hoofdgerecht gefrituurde inktvisringen (en dat bij een itakliaans specialiteiten restaurant). Na een klacht dat de gerechten te snel achter elkaar werden opgediend is het hoofdgercht weer weggenomen, dit is op zich keurig, alleen zijn deze warm gehouden, gevolg zeer taaie inktvisringen, ook hierover geklaagd Ik zou in de boter gebakken tong krijgen. Ik kreeg een stukje visfilet, gefrituurd. Nagerecht 3 bolletjes fabrieksijs, en dat alles voor € 30,- exclusief wijn ed. Conclusie wij komen er niet meer. Jammer vroeger was het een goed restaurant.

Lees meer over Ristorante Da Moreno
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord