Achterhoek Arena

Anholtseweg 49
7091 HB
Dinxperlo
0315 655560

Gesloten.

| in de omgeving

Meningen over Achterhoek Arena:

powered by

UIT123.nl TIP

pikkie

schreef:

the show is over now........

Iwan

schreef:

Onze zoon (13) wil morge naar jullie teenage disco... Zie hier een hoop negatieve reacties.... Kunnen wij hem met een gerust hart aan julllie toe vertrouwen?

Erwin

schreef:

2 jaar met regelmaat gedraaid in de aa en altijd met veel plezier gestaan. Anita was toen de pachter. Was leuk om daar te staan

Achterhoek Arena

schreef:

dag Dinxperlo,
Beetje jammer dat je je naam niet noemt maar goed.
Wil toch even reageren op je berichtje.

Als je vraagt om een dubbel met cola, dan kost dit drankje idd 3 ipv 2 muntjes.

en neppe malibu?? die bestaat niet. Wanneer de malibu op is geweest zal men dat ook aan je gemeld hebben dat we geen malibu meer hebben maar wel soort gelijk.

Mocht bovenstaand allemaal niet gebeurd zijn door ons personeel dan mijn oprechte verontschuldiging en meld je dan even bij de kassa. Krijg je van mij een gratis drankje, want dit is zeker niet de bedoeling geweest.

Wees de volgende keer een vent en kom direct naar ons toe zodat we dit meteen kunnen oplossen. Hoop dat je het wel gezellig heb gehad want de overige reacties die we hebben ontvangen waren gelukkig allemaal zeer positief.

dinxperlo

schreef:

Afgelopen zondag in de aa geweest, was niet bepaald druk, en je kunt er zo wat moois van maken.
kritiek,
waarom neppe malibu schenken en daar 3 munten voor vragen?
dj die wat liedjes afspeelt van een laptop?
vond het allemaal wat goedkoop om eerlijk te zijn

Rob

schreef:

Allemaal naar de Arena !! en maak d'r wat moois van !! iedere zondagavond... gezellig !! wanneer we maar blijven zeuren wordt het niet wat, dus kom op D'R AN !!

Marionne

schreef:

Kan geen oordeel geven hoe het nu is,maar weet wel dat ik na 11 jaar daar gewerkt te hebben voor 3 jaar terug ik een hele leuke tijd heb gehad. Ook met de downs hebben we er doorheen geslagen. was mijn tweede wigwam en ging altijd met plezier werken. Ik mis het nog steeds dat Arena gevoel. In ieder geval succes met deze disco en hopelijk wordt het wat.
Ik heb CV en in voorafgaande een mail gestuurd ,maar na de CV niets meer gehoord helaas. jammer !!!!

Achterhoek arena team

schreef:

@ Rob:Ik ben blij dat je genoten hebt van bands. Ik weet niet of je 's middags of 's avonds aanwezig was maar beide waren zeer naar mijn zin. Er werd een heerlijk stukje muziek neer gezet. We hebben er zelf weer een hoop van geleerd maar willen dit zeker doorzetten.
@ denise: Ik kan me goed voorstellen na alles wat er gebeurd is in de AA je erg sceptisch bent. En terecht ook denk ik. Toch zou het jammer zijn voor Dinxperlo en omgeving dat een pand met zoveel mogelijkheden onbenut zou blijven. Dat is ook de reden dat wij het toch nog een kans willen geven en niet alleen als discotheek maar ook voor culturele doeleinden. Afgelopen vrijdag pakten de jonge jeugd van Dinxperlo het in ieder geval met beide handen aan. Ondanks de kermis. Het vertrouwen komt niet zomaar terug dat zullen we moeten verdienen en dat kost waarschijnlijk nog de meeste tijd.
En wat betreft de naam: Wij willen ons niet gelijkstellen aan de Achterhoek arena van toen maar zullen er zelf een invulling aan moeten geven. Welke naam we het pand ook geven het zal in de volks mond toch Achterhoek arena blijven dus een naamswijziging heeft geen zin.
Wij hebben de taak om de slechte naam die het daarna heeft gekregen te zuiveren en te zorgen dat iedereen weet dat het nu anders zal zijn. Kom een keertje langs dan kletsen we verder. Vanavond, zijn we open vanaf 2100 uur.
Groetjes het Achterhoekarena team.

Rob

schreef:

we waren zaterdag 2-6 in de Arena, er speelde een geweldige bluesband, jammergenoeg waren de meesten naar Festivaart aan het luisteren naar een stelletje interessante figuren die hun shit uit de computer halen, en de echte muzikanten die hun muziek met hart en ziel spelen links laten liggen... Jammer, maar er komen meer bands in de toekomst bij de arena dus zometeen iedereen gezellig ouderwets weer je geld in Dinxperlo besteden

Denise

schreef:

Ik heb jaren bij de achterhoek arena gewerkt. Dit was in de periode dat de Arena nog door Hans draaiende werd gehouden en de arena nog Achterhoek Arena heette. Ik vind het jammer dat de naam Achterhoek Arena wordt gebruikt, terwijl de arena al lang niet meer de arena van vroeger is. In de periode dat ik er werkte, zon 6/8 jaar geleden, was de arena haar naam echt waardig. Spreek je klachten liever uit over Club49, zoals het daarna heette, en in de toekomst over miracle zoals het gaat heten. Dan doe je de mensen, de pachters en het personeel van de ECHTE Arena tenminste niet te min.

Ohja, en de ouders die boos zijn op de beveiliging omdat er buiten
allemaal kinderen op de weg liepen: sorry, maar wat verwacht je van de
beveiliging? Het zijn geen babysitters; leer je kinderen dat ze NOOIT op
een drukke weg mogen lopen en zichzelf in gevaar brengen!! Ik lees hier
vooral ook berichten waarbij een gebrek aan opvoeding de hoek om komt
kijken. Naast oud personeel van de arena ben ik ook afgestudeerd
orthopedagoog.... Denk maar niet dat ik er voor betaald werd tijdens de
teenerpartys om op de kinderen te passen.... Het aanleren van normen,
waarden, regels en grenzen is toch echt de taak van de ouder!

fel

schreef:

Heb een jaar lang met liefde bij aa gewerkt. de sfeer vind je nergens anders en heb nog nooit persoonlijk een ruzie of iets mee gemaakt dus het zegt eerder wat over jezelf dan over aa zelf.

tim

schreef:

ha ha weer een flop

Melvin

schreef:

Hallo simon
op dit moment is de discotheek gesloten.
maar er word keihard om de nieuwe discotheek zo snel mogelijk te openen
de naam van de discotheek is Miracles.

Simon Saif

schreef:

hello dear,
this is Simon and i m new in Dinxperlo and i dont have much information about the Dinxperlo and other things, i wanted to come and vist this arena disco can you tell me it this open on this friday and satruday and can you tell me on what time its oppening.
i shall be thankful to you if you give me that information :)

Thanking you
Simon

T

schreef:

Ik ga hier zelf ook niet heen... Er zijn daar altijd rellen.
Gek hé dat ze telkens van eigenaar wisselen..

T

schreef:

Juiste Nederlandse spelling is ver te zoeken hier. Met name bij de ouders. Dit is net zo verontrustend als af en toe een opstootje

Bezorgde moeder

schreef:

Niet zo heel vaak herhalen? Met andere woorden: op uitsluiting valt niet te rekenen.Hoe kan iemand zeggen dat het flauwekul is om de kinderen hier niet meer naar toe te laten gaan???Het probleem behoort niet gebagatelliseerd te worden! Onze kinderen gaan niet meer, simpelweg omdat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden.De oliedomme reactie van Emre, waarschijnlijk één van de incompetente beveiligingsmedewerkers van de Achterhoek Arena zullen we maar helemaal negeren. Als dat soort mensen, die toch een voorbeeldfunctie zouden moeten hebben, al beginnen met het voorvoegsel 'kanker' is het duidelijk: nooit, maar dan ook nooit, zullen onze kinderen nog bloot worden gesteld aan de onprofessionele en gevaarlijke gang van zaken bij Achterheok Arena.Uit de volwassen reacties hier en onze vriendenkring kan ik rustig zeggen dat wij niet de enige zijn die er zo over denken!

Ingrid

schreef:

Flauwekul om je kinderen niet meer te laten gaan. Het enige waar AA beter op zou kunnen letten is dat ze weer verkeerswachten instellen zoals vroeger. Dat liep een heel stuk beter en geen file tot in Breedenbroek, verbod om vooraan te stoppen en kinderen in te lsaaten stappen, meerdere BHVer die de auto;s door lieten rijden. Al het andere is een eenmalige gebeurtenis en is jammer maar helaas, zal zich niet zo heel vaak herhalen. En zou het zich wel vaker herhalen kun je altijd nog zeggen dat je kids er niet meer heen mogen, toch?

Bas

schreef:

Wat mijn kinderen mogen er niet meer komen. Het is één keer gebeurd. Nou en, dat kan overal gebeuren. En wees niet zo'n pussy om je naam niet onder je bericht te zetten.

[Webmaster Uit123.nl:
Namen en emailadressen zijn bij de redactie bekend.]

PR

schreef:

AA is een balle tent , ik hoor vaak van anderen dat het een slecht georganiseerd zooitje daar is.

lsd

schreef:

waar kun je de foto's bekijken?

emre

schreef:

julie moetten julie je niet aanstellen kkrkinderen dit is de eertse keer dat er soeits is se moeten het aleen groter makien klaar doe neit so kkragterlijk al die domme ouders se doen netalsof bomaanslag was

een moeder

schreef:

Een aantal kinderen liepen over de grote doorgaande weg,om hun taxi te zoeken (uit de lange file) waarmee ze naar huis zouden rijden, terwijl de toestand erg onveilig was, auto`s keerde er, reden achteruit op andere baan terwijl daar allemaal kinderen liepen. Ik hield mijn hart vast, gelukkig niets gebeurt wel ruim half uur in file gestaand.

Mijn dochter ging altijd met veel plezier naar de teenagerparty, maar dit was echt een afknapper voor haar. Het was echt veel en veel te druk vertelde ze.

boze vader

schreef:

ik zeg 1 ding mijn kind komt er nooit meer maar ook nóóit meer

ik laat mijn kinderen nu na de tiener party gaan in de olde beth

en dat moeten de meer doen

de AA is een slechte discothek

moeder

schreef:

Ook onze dochter stond in die chaos om de jas op te halen, ze is onwel geworden en werd door de beveiliging naar buiten gedragen daar kon ze even bijkomen om vervolgens weer achteraan in de rij te gaan staan. Ik vind het onverantwoord dat het op deze manier gelopen heeft.De kinderen op die leeftijd raken volkomen in paniek. Mijn man was toevallig daar om ze op te halen, hij is binnen gaan staan en vertelde dat er eerst ook nog moeilijk over gedaan werd om de muziek uit te krijgen en de verlichting aan ,dat mocht volgens een van de beveiliging niet en moest eerst de bedrijfsleider erbij gehaald worden, ONVOORSTELBAAR.

Het was een chaos binnen en buiten net zo, wat moeten die 16+ daar.

En dan het bericht in de krant of de uitbater nog wel avonden wil organiseren voor deze groep omdat er zoveel naar hun hoofd was geslingerd, denkt hij dan dat 16+ dat niet zouden doen?????

Onze dochter wil in ieder geval niet meer naar een avond wanneer er iemand komt.

Angel

schreef:

Ook mijn docher was voor de 2e keer in de arena. Het ging gelijk bij binnenkomst al mis. Ze werd door de "beveiliging" naar binnen geduwt! Maakt best (grote) indruk op een meisje van 13. Over het aantal personen dat binnen was en binnen màg..tja heb foto's gezien, die spreken voor zich. Absurd wat hier is gebeurt, een kinderdisco die compleet uit de hand loopt, als je dat als bedrijf en security al niet in de hand hebt, wat bèn je dan voor bedrijf? Over de ruggen van erg jonge kinderen zoveel mogelijk mensen naar binnen proppen en cashen, dat is m.i de bedoeling geweest. Is voor veel kinderen een traumatische avond geweest. En ik wil er helemaal niet aan denken wat er bij brand had kunnen gebeuren. Want èèn ding is zeker, dat was een drama geworden. Kort door de bocht of niet, voor mijn kinderen nòòit geen arena meer.

sylvia reindsen

schreef:

ook mijn dochter was daar en er was een hoop niet goed! Maar zaterdag met de eigenaar gebeld en vandaag met politie en brandweer en er is gelukkig direct overleg. Om gelijk te zeggen mijn kind mag niet meer, vind ik de weg van de makkelijkste/ minste weerstand. Dat het niet goed was, dat mag duidelijk zijn maar ik ga ervan uit dat dit de volgende keer niet weer voorkomt! In plaats van alleen maar een hoop kritiek te leveren kunnen we als ouders/ en kinderen ook proberen mee te denken! Het is toch een mooie manier, als het goed loopt, om je kind te laten kennismaken met het uitgaan, zonder alcohol!Dat er spanningen zijn is ook duidelijk maar dit ontstaat niet in de Arena maar vaak al op verschillende scholen, het moet dan "uitgevochten"worden in , in dit geval, de Arena.Ik hoop dat de kids over 3 weken een gezellige , veilige avond mogen beleven. Succes!!

beplovink

schreef:

Hallo,Ik geef de AA een onvoldoende. Er is veel misgegaan afgelopen vrijdagavond. Op deze site zou de AA verlag moeten doen over de voorvallen. Volgens de berichten een grote chaos en ruzie. Mijn dochter is haar jas ook kwijt zoals zovelen. De AA is niet eens telefonisch bereikbaar.

Een slechte start van een nieuwe eigenaar.

Welk voorbeeld krijgen deze jongeren?

Uitgaan moet leuk zijn, maar ik hoor iedere maand weer dat er spanningen onder de jongeren zijn.

Jammer.

Vader

schreef:

Ben erg geschrokken van de wantoestanden van afgelopen vrijdag. Mijn kind had een ID-bewijs bij zich waar niet eens naar werd gekeken. Zij vertelde me dat er teveel bezoekers waren en tevens veel oudere bezoekers. Kinderen die in de vrieskou op hun jas moesten wachten. Onbeschofte beveilging. Chaos met vertrekkende auto's. Als het zo moet dan geen Arena meer voor onze kinderen!

moeder

schreef:

vind het super slecht geregeld daar zo.

Potverdorie er lopen kinderen die eindelijk een avond kunnen dansen.

Laat die groten er verdomme weg.

Ze moeten ID meenemen maar waarvoor eigenlijk???

En ja mijn dochter haar jas is weg, en wat doen ze daar mee?

Helemaal niets, zo moest maar andere jas meenemen.

Nou vraag ik me af wat is dit voor een leiding daar?

Zijn het soms zelf nog kleine kinderen daaro?

bezorgde moeder

schreef:

Na het incident van afgelopen zaterdag heb ik besloten dat mijn zoon niet meer naar de achterhoek arena mag.Elke keer is er wel iets,maar dit was echt verschrikkelijk. Ik kwam aanrijden toen tegenover de arene groepen kids elkaar te lijf gingen.Geen Security in de buurt.Ook vertelde mijn zoon dat er kinderen met messen binnen waren, kinderen boven de 18.Het had al meer dan een uur geduurd binnen te komen, dus het was wel te verwachten dat bij sluiting er een drukte zou onstaan . Deze drukte had helemaal geen verassing mogen zijn .Uiteindelijk zijn we om half 1 naar huis gegaan zonder jas.

Zeer frustrerend.Een bezorgde moeder

ouder

schreef:

Volgens mij zijn er veel teveel kinderen toegelaten op 22 januari.

Wie ziet hierop toe?

ouder

schreef:

het is volgens mijn dochter ene grote zooi, mede door beveiligingsbedrijf Globe,die de kinderen uitschold "ga naar buiten kutkinderen"Onacceptalbel, gaan op de voeten staan van kinderen en gedragen zich ronduit onbeschoft.In het verleden vond de avonden in de Arena leuk, maar als het zo moet komt ze er niet meer. Geen beste beurt voor de Club.

ongerust

schreef:

lekker dan

denken we dat we een avondje lekker kunnen stappen, is het ene grote boelshit. als je je jas wil ophalen heb je mazzel dat je er weer zonder verwondingen of blauwe plekken vanaf komt. ook het verkeer werd erg goed geregelt. autos middeno op de weg, midden voor de inrit alles wordt goed gevonden. een lange file. ik ben om 23,15 uur in de rij gaan staan en had mijn jas pas om 00:40 uur.ZE MOETEN ZICH KAPOT SCHAMEN EN HET IS BETER ORGANISEREN.HET IS ENE GROTE KLEREZOOI.

ouder

schreef:

Toen ik van morgen op deze site keek, stonden er vele negatieve berichten van ouders op de site, over de wanorde die gisteravond in en rond de AA is geweest. Ik kijk nu 16.15 helaas zij al deze "meningen" gewist!! Waarom?? Het lijkt mij juist verstandig en belangrijk dat de ouders weten dat ze hun kind (t/m 16 jaar) hier niet een volgende keer naar toe laten gaan..

Webmaster Uit123.nl:
Ten eerste omdat er diverse meningen van dezelfde afzender kwamen die het wilde doen voorkomen als reacties van verscheidene schrijvers.
Ten tweede omdat er bij die reacties geen enkel correct emailadres was gegeven.
Negatieve, niet onderbouwde meningen worden bij het ontbreken van een correct emailadres verwijderd, omdat wij een hoor/wederhoor-policy hanteren.

Bart Timmers

schreef:

Hoe boos wil je verontruste ouders krijgen die zien dat hun kinderen in een complete chaos 1,5 uur in de vrieskou gedumpt worden voor ze hun jas kunnen krijgen.

weer een ouder

schreef:

Nou ik dacht even bij jullie op de site kijken,na wat er gisteren avond is gebeurd.

Mijn kinderen gaan als het mag van mij.

Vaak naar een teenparty.

De laaste tijd waren er vaak maar een paar tieners (rond de 50 mensen).

Gisteren avond was het kwart voor 12 mijn zoon was nog niet thuis.

Normaal is hij 5 min over half 12 thuis.

Dus ik ben gaan kijken .

Echt ik zag het en dacht ,nou het is daar nu wel heel erg druk.

Ik kwam gelijk met de politie eraan.

Ben naar binnen gegaan en zag Tja te druk en een zooitje is het.

Ik ben naar de security gegaan en gezecht ,als ik mijn kind maar heb de jas komt wel.

Hij heeft het nagevraagd en morgen (zaterdag om 11 uur)kon hij de jas ophalen.

Dus naar hem gebeld via zijn mobiel,stond tussen de massa tieners.

Kwam naar buiten en we zijn naar huis gegaan.

Nu zaterdag half 12 hij had zijn jas (dat was wel goed geregeld dank zei de Security).

En nu hoop ik dat ze volgende keer als het weer zo druk word, ze wel meer personeel achter de hand hebben

E.v.t. telefonies bereik baar zijn als het e.v.t. druk word ze kunnen komen werken en onze kinderen binnen en naar buiten veilig zijn.

En nu maar hopen dat er niet veel kinderen op hun donder hebben gekregen of huisadres hunnen konden tenslotte hier niet aan doen.

Groetjes van een moeder.bas

schreef:

nou weer een sluiting. denk dat er nu eenopvangcentrum kom voor kansloze horeca ondernemers. vroeger was het leuk daar maar nu is het echt niks meer. echt een afrader om er heen te gaan!! in een jaar of 2 tijd 4 nieuwe eigenaren en nu de 5de keer gaan sluiten wegens een verbouwing. en bij de opening is er steeds niks veranderd

Bas

schreef:

@ Ben: nou, toen Hans nog de eigenaar was maakte hij praatjes met iedereen. En was de muziek beter. En was de veiligheid beter. En was het gezellig. En nu is de tent alweeeer gesloten. Benieuwd wat het nu wordt. Een supermarkt?

bezoeker

schreef:

Hallo ongeruste vader,Als er zo iets gebeurd hoeft u dochter zeker niet tot laatste te blijven.

Zulke voor vallen mogen niet gebeuren en moeten dan ook meteen gemeld worden bij de beveiliging of bij personeel ook loopt de eigenaar rond en daar kan je ook altijd terecht.

ongeruste vader

schreef:

Gisterenavond heeft mijn dochter midden op de dansvloer uit het niets klappen gehad van een jonge dame die een groter vriend bij zich had. De andere meiden die met haar mee waren zijn er gelukkig tussen gesprongen om erger te voorkomen. normaal zou je zo iets moeten melden, ware het niet dat je dan toto het laatste met blijven wat niet kan omdat de dame worden opgehaald, en er dan alleen een handje gegeven moet worden, gevolg op school worden er weer klapen uitgedeelb. Mijn dochters en hun vriendinnen gaan niet langer naar deze disco, jammer maar het toezicht wordt met de dag slachter.

Sander

schreef:

Feestkasteel Achterhoek Arena is geopend op Zaterdag van 22.00 tot 03.40 uur.

Eens in de drie weken Teen Party s .

Jan

schreef:

maar wat is de leeftijdgrens nou voor teenparty

Ben

schreef:

Ik ben zaterdag bij het Feestkasteel achterhoek arena geweest en het was super !!!!!!!

De toegang was alleen voor 18 jaar en ouder en dat is beter.

Heb veel oude vrienden ontmoet die er jaren geleden ook waren.Super toptent.

De eigenaren zijn aardig en maken ook een praatje met de gasten en dat waren we niet gewend.Ik ga er zeker weer heen.Gr.

Laura

schreef:

YO!!!DE ARENA IS ECHT GEWELDIG(L)IKkannietmeer zonder!!!ik verheug me er iedere 3 weken op!!!

AA(L)IS THE BEST!!

mark

schreef:

ik was eergister voor het eerst geweest maar het was echt geweldig

Aimee

schreef:

morgen is het toch BjornBorg night of nie?

hotterd

schreef:

't kan soms best leuk zijn. :)


xx <3

Twan

schreef:

Arena is een ballen tent, uitsmijters zijn viezerikken. 1 en al duitsers en geen drukte. Duidelijk is dat de arena nooit meer zal draaien zoals de eerste 2 jaar van hun bestaan.Later

Chantal

schreef:

hoi,Hoorde dat de Arena in September weer helemaal gaat openen ook op de Zaterdag echt top.Super gezellige tent zou het echt geweldig vinden als de Zaterdagen weer open zijn.

personeel

schreef:

AchterhoekArena is op dit moment dicht.

Alleen de teenparty draait .

susan

schreef:

ik heb even een vraagje..

mijn vriendin en ik willen graag zaterdag naar de arena toe :S maar we weten niet of het nu dicht is of niet:S!! weet iemand mischien iets?

alfast bedankt :):P

Gwooniemand.

schreef:

Wanneer is er weer arena voo kinderen van 11+ ?

dplterror

schreef:

DE ARENA is egt een ballen tent maar 1 ding was daar leuk en dat was krank im kopf

daar kon ik voor het 1 een x los gaan maar voor de rest niks kga liever naar de stake of iv daar drijen ze ook wel mooie muziek en is niet zo duur;)

jeweettoch

schreef:

kijk aa is best chill, jwz.

alleen die securety is egt super slecht! :S

halen telkens de verkeerde mensen eruit :S

zijn altijd zon groep turken die gaan duwen en shit jeweet maar hun worden nooit eruit gehaald, alleen onschuldige mensen!

kutsecurity!

ikke

schreef:

weet iemand wanneer de schuimparty weer is?

iemand (ll)

schreef:

echt arena is chill.

maar de site ervan kan ik niet meer vinden...

dat is wel jammer.

zo kan ik ook geen foto's meer vinden :( maar arena is verder gewoon helemaal LAUWW. en de jongens ook :$

Marieke

schreef:

Ik dacht ook dat de foto's nergens op stonden, maar ze staan op de Schaersvoorde site.

partyflokker

schreef:

ze hebben niet eens een site, waar je de foto's van schoolfeest schaersvoorde kunt bekijken..


graaag een doorwijs site ofso

jaapie

schreef:

het is wel leuk maar o welke site kunje die fotos kijken man ik kan ze niet vinden

melvin

schreef:

wanneer is het open voor de jeugd??

dinxperlo

schreef:

de arena is voorlopig alleen dicht op zaterdagavond naar ik hoor. feesten, de teenparty en al het andere gaat door. grand opening in september... maar ja het zijn wel geruchten!

TS

schreef:

schuimparty is kut

je

krygt geen lucht man.

TS

schreef:

omg stelletje mogolen.

arena is suppá

x.

John Doe

schreef:

Hoe staat het inmiddels met de AA ervoor? Ik hoor geruchten dat het dicht is i.v.m verbouwing?Iemand die mij dit kan bevestigen? Zo ja, ook eventueel info over wanneer het weer geopend wordt?Laters!

I'am, who Iám

schreef:

Wanneer is de schuimparty eigelijk??

willem

schreef:

arena is naar mijn mening op sterven naar dood en zal gesloten moeten worden. Wanneer ik u was zou ik u kinderen er niet naar toe sturen.

liza

schreef:

Hoezo doet de site het niet meer hoe kun je de fotos dan bekijken :S

ikke

schreef:

weet iemand hoe ik mijn ouders over kan halen dat ik er wel naar toe mag?

Emma

schreef:

waar kun je die foto's dan vinden van teenparty?

tamara

schreef:

ik hat een vraagje

hoe oud moet je zijn

en wanneer zijn er kinder disco?

jordy

schreef:

ik vind de aa echt een super disco. ik verheug me elke week weer op dit spektakel. he aa ga zo dooooorrr!!!

ik

schreef:

kan iemand mij vertellen wann de erst volgende keer is???(vanaf 12 jr))???

..

schreef:

Waar komen die foto's op te staan van Arena, ik ben nu al 5 uur aan het zoeken maar ik vind echt niks.

kyra!!!!

schreef:

heeeeey ik wil met mn vriendin naar de aa maar ik weet niet waneer het weer open gaat wat moet ik nu doen????

stephanie

schreef:

Achterhoek arena is echt geweldig en de jongens zijn ook best knap:$Maarjaa volgende keer weer met mijn liefste vriendin esmee-------

schreef:

ik ben 6 februari jarig maar ik weet niet of ik dat van te voren moet laten weten. Alleen die site van achterhoek arena doet het niet weet iemand wat ik moet doen?????

esmee(L)

schreef:

aa is zo leuk ik ga er 6 feb weer heenik ga daar weer eens met me vriendje zoenen:D maar hij is niet echt me vriendje:$ maar mijn vriendin gaat een jonge voor me zoeken:D

teyo

schreef:

balletent kom er nooit weer anabole gezichten aan de deur travestieten bij de kaartverkoop en nog lelijke wijven achter de bar en laat staan de rest nog


jacobine

schreef:

haaj allen maar ik vind het wel leuk in de a.a

saaie mensen

schreef:

ik vind het een saaaie site

kevin

schreef:

ach is wel lache daar je mag der alleen niet zoveel maar met vrienden en beetje ouwehoeren is t daar te gek <<>

dientjuh_19

schreef:

arena is tof alleen de site doet het jammer genoeg niet meer

ikbenvanpeterB

schreef:

He suus jij was ook bij gizmo in september. En jij denkt dat je je nieuwe vriend alleen hebt. Word wakker joh, ik heb hem ook nog steeds..................

S......

suus

schreef:

arena is gweoon echt lache!!..ik bedoel nu zaterdag komt Gizmo...dus weer een avond om uit je dak jete gaan...voor ieder wat wils!!kom kijken!!

spanjaard

schreef:

is wel vet!!!!

Desiree

schreef:

De Arena is echt supervet!!!!!!!!!!!!
3 verschillende zalen, voor iedereen wat en de portiers zijn lekkur ;-)
Ik kreeg zelfs gratis champagne dus dames daar MOET je zijn! groeten!

anyone

schreef:

inmiddels nieuwe eigenaar op de arena..
De leeftijd is weer naar 18 gegaan! tevens nieuwe site..

desiree

schreef:

ben er gisteren voor het eerst geweest vond het er kei gezellie beter als bij ons in arnhem dus vrijdsg de 25ste leker urben

trutje :-)

schreef:

mooie muziek! kut uitsmijters!! opblaaspoppen zijn het die veel te breed lopen echt een lachertje! hou er een naald bij en daar gaan ze!!!! jammer dat nu vanaf 16 is, beetje kinderdisco zo. maar wel gezellig als je met veel vrienden gaat. xxxx

mientje;)

schreef:

jaaaaaaaaaaa echt super tent! niet onwijs groot ofzo.. maar de zalen zij geweldig! tenminste goede R&B muziek.. en dance voor de liefhebbers! enn ze hebben ook nog n ander zaaltje.. voor jaren 80/feestmuziek meende ik! zeker de moeite waard

Micky

schreef:

k ga het morge maar eens bekkennen.. die arena.. da liek mien wel waht! gheghe

LUC HENDRIKS

schreef:

Gaat er komend weekend lekker sletjes pakken.....Laten ze ook 16-jarigen binnen, muhhaha, mooi

Sjon

schreef:

Deze tent stelt geen reet voor. Ga lekker stappen in Utrecht of Amsterdam daar kun je pas echt helemaal uit je dak gaan!!

Allemaal boeren in de arena!!

tommy

schreef:

wat een dom gelul
zeg dan niks frank

Goezz

schreef:

Ik kom er haast wekelijks. Het is inderdaad wel een top tent. Helaas is er nu een nieuwe eigenaar op gekomen die er een succesformule van wil maken door 16 jarigen binnen te laten. Beetje jammer eigenlijk. Goede muziek, leuke mensen, goede beveiliging en mooie dames. Helaas meot je altijd wel erg lang wachten tot dat je wat te drinken krijgt!

Gr. Goes

bone crusher

schreef:

domme uitsmijters te opgefokt voorderest wel relaxt

heuhh

schreef:

voor hoe oud is achterhoek arena
aju

job

schreef:

hallo alles foed/?

An

schreef:

AA THE BEST!!!!!!

someone

schreef:

perfect..
het is echt tot in de perfectie geregeld.. er is geen betere!! als i8k dat in mijn bezit had, had ik het wel geweten...
ik hoop dat ik er snel nog eens mkan komuh!! en de bus is ook heel erg fijn majah ik stop maar weer eens met slimen want dit word een beetje saai he?? want ik moet me nu gaan omkleden en dat moet wel nu gebeuren omdat het al heeeeeeeeeel erg laat is en anders gaat mijn papsie boos worden en dat is niet leuk... dat vind ik tenminste en ik denk dat iedereen er wel mee eens is odat je anders slaag krijgt en dat doet pijn en ik ken niemand die dat fijn find die pijn.. meer weet ik niet.. xxFrank

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord