23 januari 2020
m Uitgaan Dieren m kroeg / cafe Dieren m kroeg / cafe Café Het Schilderij

Café Het Schilderij

Café Het Schilderij
Adres:
Harderwijkerweg 3
Postcode:
6952 AB, Dieren (Gelderland)
Telefoon:
0313 41 3772
Fax:
Categorie:
kroeg / cafe (kroeg / cafe in Dieren)
Cijfer: 7.3 (190 stemmen)
Uw cijfer voor Café Het Schilderij:
Foto's:
Beschrijving:
Uniek eetcafe, gelegen aan de rand van het bos. Groot terras, met een kindvriendelijke speeltuin en een jeu de boule baan aan de achterzijde.
Geef je mening over Café Het Schilderij:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
wim schreef op 4 april 2011:
Nou Max, Sorry maar daar ben ik het totaal niet met je eens..Vind het een geweldige tent,met een hoop gezelligheid. Maandelijks wordt er wat georganiseerd van live muziek tot een Schilderij sportdag. Weet niet wat jou bezielde die avond, misschien had jij wel een slecht humeur. Tegenwoordig moet je de weekenden al reserveren voor het eten, dan heb je zeker een tafel .. Dus al met al een super gezellig eetcafe,vooral met kinderen!! Scilderij ga zo door . TOP
Max schreef op 29 november 2009:
Ongemanierde eigenaar, gewoon geen aardig persoon..typisch geval van leuke kroeg, verkeerde eigenaar. Het eten is eetcafe voer gegarneerd met horeca zuur, niet echt een maaltijd te noemen, maar ze gaan ook niet voor de michelin ster... Check de rekening, want er wil nog wel eens in hun voordeel worden gerekend.
Laurent Houwers schreef op 24 november 2009:
Ik vindt het een gezellig & gemoedelijk cafe,waar ik graag kom als muzikant tijdens de jamsessies!.En je wordt gastvrij behandelt,wat ik nog een keer wil doen ,is komen eten bij jullie dat heb ik nog niet gedaan!".
Andre schreef op 9 april 2009:
Gezellig eetcafé. Waar je genoeg kunt eten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer geschikt voor kinderen. Klimrek,trampoline,springkussen. Uitstekend terras.