23 januari 2020
m Uitgaan Deurne m Pretpark Deurne m Pretpark Speelpaleis Trollenland

Speelpaleis Trollenland

Speelpaleis Trollenland
Adres:
Jacob Marisstraat 6a
Postcode:
5753 DB, Deurne (Brabant)
Telefoon:
0493 31 56 01
Fax:
Categorie:
Cijfer: 6.9 (381 stemmen)
Uw cijfer voor Speelpaleis Trollenland:
Foto's:
Beschrijving:
Naar hartelust spelen en ontdekkingen doen samen met leeftijdsgenootjes. Lachen, gieren, brullen. Voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar is het nieuwe Trollenland Deurne een droom, waar ze klaarwakker bij blijven.

Ze vallen van de ene in de andere verbazing. In dit Trollenland lokt het avontuur en kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Met leeftijdsgenootjes gaan ze op pad om hun krachten te meten met de nieuwste speeltoestellen. Speeltoestellen die volmaakt passen bij hun belevingswereld en die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en keuringsnormen.

Bovendien regent het in Trollenland nooit, zodat iedereen er altijd uit zijn dak kan gaan!
Geef je mening over Speelpaleis Trollenland:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
kamprat schreef op 25 februari 2012:
wij zijn ook bij de trollenland geweest wij dachten ook supper daar voor die kinder en zou wel grooot en mooi zijn maar wat z mama zegt klopt wel heel veel van je kan je kind nie in de gaate houwen want er is geen overzicht het eete is van de lidel aldie je betaalt er veel voor en wat je dan krijgt is maar heel weinig ik hat een hamburger een broodje met een hamburger en soort van apelmoes sous dat was het pfff en betaal je dan 3 euro voor het is heel klijn iedreen zit op elkaars lip je bent weer terug op de kleuter school want ales moet met muntjes en kleuren is ook al niet zo handig de kan ranja kost inderdaad 5 euro en wat je daar voor krijgt is ook nie bezonder bij de wc ligt nog een geen zeep een viese handoek pfff nee voor ons ook echt geen trollen land meer wat een tegenvaler dan kan je nog beter naar heesbeen gaan in eindhoven is het zelfde maar dan veel groter krijg je vooor 5 euro een heele groote kan ranja van glas 2 x zo groot als daar kan je kinder wel in de gaate houwe en mag je ook mee doen daar krijg je wel eete voor je geld gewoon geld dus geen muntjes en drinken in een glas hier krijge zelfs volwasen mensen drinken in een plastice drink beker en dan ook nog drinken vn de lidel want ales is vn de lidel of de aldi hhahah dus dit is echt een zwaarte tegenvaler wij gaan gewoon naar heesbeen wel een knaak duurder maar dan heb je ook echt waarde voor je geld dat hier mensen graag terug wilen komen dat snappppppppp ik zeker niet maar wat z mama zegt klopt precies paul dus de waarheid mag gezegt worden en het is ook echt de waarheid dusss
Paul schreef op 21 juli 2010:
Ik vind het jammer wat ZMama heeft geschreven over trollenland. Ze had waarschijnlijk haar dag niet of haar huiswerk niet gemaakt. ik vind de website en de informatie van trollenland ruim voldoende. ze is op voorhand gewaarschuwd voor alles waar ze over klaagt! Op de website van trollenland staan overduidelijk alle voorwaarden en ze heeft zich daar gewoon aan te houden. Wil ze dat niet? dan moet ze er niet heengaan. een beetje dom vind ik het. het is jammer dat mdit soort mensen anderen niet in hun waarde kunnen laten. als ik geen 5 euro wil betalen voor een kan ranja bestel ik toch gewoon een fristi!
Z.Mama schreef op 14 maart 2009:
Wat een teleurstelling! Een erg kleine binnenspeeltuin met springkussen en groot klimtoestel. Het aparte peuterhoekje ligt achter een muur waardoor je erg weinig overzicht hebt. Er staan er verschillende smoezelige speelgoed beesten. Erg onhygiƫnisch. Bij binnenkomst word je door middel van grote posters al duidelijk gemaakt dat je geen tas mee naar binnen mag nemen (niet handig als je kleine kindjes bij je hebt), geen eten of drinken mee mag nemen (een kan ranja kost vervolgens 5 euro!), er geen volwassenen in de speeltoestellen mogen komen (je kunt je kind dus niet te hulp schieten wanneer dit nodig is). Het personeel loopt te "surveilleren" in de hoop een kind of volwassenen vermanend toe te spreken, wanneer je je niet strikt aan de huisregels houdt. Etenswaren MOETEN aan tafel gegeten worden. Dit wordt er expliciet nog even bij gezegd wanneer je een bestelling doet. Je wordt als ouder aangesproken wanneer een kind ( van 1 jaar) op steenworp afstand van de tafel een zakje chips staat te eten of ze spreken een kind (3 jaar) met een chipje nog in de mond richting speeltoestel loopt aan die vervolgens van de schrik in huilen uitbarst! Je voelt je hierdoor als volwassene behandeld als een klein kind of als slechte ouder. Op een gegeven moment zat niemand van ons gezelschap nog ontspannen aan tafel, bijna bang om maar een misstap te maken. Wat een relaxt dagje uit had moeten zijn werd een regelrechte teleurstelling! Voor ons dus geen Trollenland meer! Wat een onsympathiek gebeuren daar!