Café Cremers

Prinsestraat 84
2513 CG
Den Haag
070 3462346

Cremers is niet meer weg te denken uit de binnenstad van Den Haag. In vijftien jaar tijd heeft het café zijn stempel gedrukt op de Prinsestraat. Een swingende tent, waar je lekker kunt luisteren naar goede muziek met een biertje en een rokertje. Iedere weekend draait er een professionele DJ die je up-to-date houdt met de nieuwste (rock) muziek. Cremers heeft een uitgebreide vaste klantenkring en vooral op vrijdagmiddag tijdens Happy Hour is de zaak te klein.

Historie
Cremers bestaat meer dan 15 jaar! Officieel opende op 10 maart 1990 het Grand Cafe voor het eerst zijn deuren. Het Amsterdamse fenomeen De Bulldog was op deze locatie weliswaar geen lang leven beschoren, maar Joop herstelde zich snel met het concept van Cremers. Echte Hagenezen kennen Cremers misschien nog uit de tijd dat het Romanov heette, of zelfs daarvoor Moby Dick. De formule van Joop en bedrijfsleider Gerard Smit is echter aangeslagen. Grand Café Cremers is een unieke mix tussen club, kroeg en coffeeshop, met een relaxte en uitnodigende sfeer waar veel mensen zich thuis voelen. Een zaak met allure, die tot aan Amsterdam zijn weerga niet kent.

Activiteiten
In Cremers is altijd wat te doen. Zo worden ieder jaar de Highland Games gehouden, waarin diverse clans elkaar bestrijden op verschillende onderdelen. Hilariteit is verzekerd voor de deelnemers. Iedereen met een groep van vier of meer kan eraan meedoen.
Ook de "invite you nights" zijn geliefd bij het publiek. Cremers verandert dan voor ��n avond in een gepimpte bar met zelfs tapijt op de muren. Voor deze avonden worden mensen speciaal met de post uitgenodigd en kan je alleen op uitnodiging bezoeken.
Cremers doet mee aan de Koninginnenach van Den Haag en aan de Haagse popweek. Verder spelen er ieder weekend live bands en natuurlijk zorgen de deejays voor een spetterend dansklimaat met niet alledaagse muziek die je nergens anders in de stad hoort.
Cremers heeft banden met een aantal festivals, zoals Plein Open en Lowlands. In augustus, de reggaemaand, verzorgt Cremers bussen naar Lowlands

Cremers News
Iedere maand verschijnt er een uitgave van Cremers News met een uitgebreid programma overzicht, roddels, post van de klanten en veel foto�s. De oude uitgaven en nog veel meer over Cremers News zijn op internet te vinden. Ieder jar hebben we studenten vn de Kunst academie die ons krantje tot een waar kunstwerk omtoveren

Come 2ur Senses
Ideeen zijn er zat. Meestal is het de kunst om er ruimte voor te maken. Cremers is een ruimte. Een cafe/ coffeeshop. De enige plek in Den Haag waar zoveel verschillende soorten mensen zich melden om elkaar te ontmoeten.
Rijk, arm, geniaal, gestoord, gewoon, het voelt zich allemaal veilig in Cremers.
Al na 2 jaar is dit kleinschalige initiatief intussen uitgegroeid tot iets unieks en onmisbaar. Eindelijk is er gelegenheid gecre�erd om iets te kunnen laten zien in eigen omgeving. Het bezoekers aantal in een maand tijd van ruim 3500 extra mensen overtrof elke verwachting.. Elk jaar worden er galeriehouders uitgenodigd, waarbij de mix van het cafépubliek waaronder de kunstenaars evenals de "bovenlaag"van de kunstwereld elkaar ontmoeten. Er worden objecten en schilderijen geplaatst, er komen graffiti artiesten live kunst maken en er is zelfs een gratis workshop.

New years party
Het alom bekende (gratis) Indisch Buffet op nieuwjaardag is een bekend fenomeen. Op deze dag komt iedereen even een hapje eten voordat hij/zij eindelijk in bed duikt.

Grand Café Cremers
Prinsestraat 84
2512 CG Den Haag
Tel/Fax: 070-346.23.46

Openingstijden:
zo t/m do 10:00 - 01:00 uur
vrij & za 10:00 - 02:00 uur
Happy Hour: vrijdag 17:00 - 18:00 uur

| in de omgeving

Meningen over Café Cremers:

powered by

UIT123.nl TIP

Paul Balm

schreef:

After visiting various coffeeshop/bars in Amsterdam and the Hague. I can certainly vouch for Cremers:
Good dooby, good beer, great personel, nice place to relax and chill.

Theo

schreef:

Hallo ff heel iets anders

Ben op zoek naar familieleden die naar Den Haag zijn getrokken. Komt jullie familie toevallig uit Sittard?m.vr.gr. Theo

Stijn

schreef:

Cremers is een toptent, goede muziek, goede sfeer, goede wiet/hasj. Meer hoeft er eigenlijk niet gezegd te worden!

Yo

schreef:

Vetttuh SSSshit

Ydo

schreef:

Foahral doahgaan JoopAlteit allun wereldzaak geweesmet vrandelijke greut ,

van wei hieah ,Erik ( Laakwartieez )

ik

schreef:

Vooral de persoon die boven cremers woont is errug fijn xD

ik

schreef:

Vooral de persoon die boven cremers woont is errug fijn xDcan

schreef:

hoop dat het goed gaat met personeel

wilco

schreef:

wij komen speciaal uit middelharnis voor de coffeeshop en maken er dan gelijk een dagje den haag of scheveningen vanwereldzaak!!!

Wolfuhz

schreef:

Tegekke zaak ist gewoon kom er al jaren. smoking is a lifestyle not an addiction ;)

Kenny

schreef:

Ben al jaren niet meer in Cremers geweest. Maar begreep dat Bastiaan Kobus er nog steeds achter de bar staat. Kunnen jullie hem vragen mij even een mailtje te sturen.

Alvast bedankt,

Kenny

Dewi Karia

schreef:

Ben ontzettend gemotiveerd naar een part-time job in de horeca. Hebben jullie nog personeel nodig?Groetjes Dewi.

ed

schreef:

topperdetop

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord