Uitgaan in Den Haag

's-Gravenhage ofwel Den Haag, is niet alleen de hoofdstad van Zuid-Holland, maar ook de politieke hoofdstad van Nederland. Niet alles in Den Haag draait echter om het Binnenhof, want wij durven wel te zeggen dat Den Haag tot de top-10 uitgaanssteden van Nederland behoort. De restaurants, hotels, kroegen, cafeetjes en de vele bezienswaardigheden maken Den Haag een prima uitgaansstad. Bovendien ben je vanuit Den Haag met het openbaar vervoer binnen enkele minuten in Scheveningen - het stadsdeel van Den Haag dat gelegen is aan het strand. Heerlijk voor de zomer of uitwaaien in de herfst. De cultuurliefhebber komt aan zijn trekken. Bijvoorbeeld in het Mauritshuis, waar verschillende schilderijen uit de gouden eeuw te bewonderen zijn, of je bezoekt het Escherhuis met de werken van de gelijknamige kunstenaar. Om heel Nederland in één dag te bekijken kan je naar Madurodam gaan waar er talloze Nederlandse attracties en bezienswaardigheden zijn nagebouwd in miniatuur. Zoals gezegd kan je ook prima uitgaan in Den Haag. Op het Plein drink je een borrel bij één van de cafes, of diner je romantisch samen met je liefde. Vergeet de Grote Markt niet als je uitgaat in Den Haag - vaak kan je hier luisteren naar live muziek!

minder

Jouw mening over Den Haag?

Geef je mening over Den Haag, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Anoniem

schreef:

Goedeavond, Ik ben teleurgesteld over wat ik heb gekregen. We hebben een 1 uur geleden eten bij uw restaurant besteld. Ik bestelde een vegetarische lasagne met extra salami. Dit eten is walgelijk. Vol kaas, geen bechamelsaus. Geen smaak van lasagne!Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik zo'n nare lasagne heb gegeten. Het spijt me zeer dat u de klant zo behandelt. Nu moet ik iets anders bestellen omdat uw lasagne ik kan niet eten :( We bestelden ook patat en risotto, helaas ook oneetbaar, patat droog en rijst te gaar in risotto.

brackel

schreef:

Ik wil kaarten bestellen voor Mooi weer vandaag op 29 of 30 mei a.s. Telefonisch bereikbaarheid niet mogelijk? Openingstijden mij onbekend en niet beschikbaar op website??

Hans

schreef:

Tegenwoordig ook skiën, carten, en meer. Was mooi daggie. Top voor de kinderen.

Lees meer over De Uithof

Roel Ketelaar

schreef:

hele fijne avond gehad met heerlijke hapjes maar wat een kater als je dan buiten komt en je kleding ruikt door en door naar de keuken. Heel erg jammer om dit te ervaren en dit alleen al zal mij wellicht een volgende keer weerhouden nog eens te komen. Wellicht kunnen jullie hier iets aan doen??

Lees meer over El Cubanito

Joepie

schreef:

gezellig biertje drinken bij Vink!

Lees meer over De Vink

floor

schreef:

Ik heb ook zo'n probleem bij de jeugdkrakers, kan het nergens vinden!!!!

cees Penson

schreef:

de uitvoering in de rk kerk 26 - 10 2014 te Bladel was uitstekend.
De klanken waren puur en strikt zuiver.
De leiding was excellent.
Verkopen jullie ook CD opnamen van het koor

Lees meer over Oeral Kozakkenkoor

Sandra

schreef:

Ik wil graag reserveren voor zat 27 sept om half 7 voor 3 personen.
Ik heb gebeld naar tel: 073648788 maar dat nummer is niet in gebruik.

MVG

Lees meer over Taveerne De Resident

celia van den berg

schreef:

Erg leuk overzichtelijk en heerlijk geen harde muziek!!!! Geen lange wacht rijen vriendelijk personeel en kwaliteit patatjes.
Kinderen 8 en 10 jaar ook super genoten sluit goed aan bij deze leeftijd en er is voor elk wat wils!

Lees meer over Familiepark Drievliet

Tammy

schreef:

Geachte Drievliet,

Ik zou graag willen weten hoeveel het reisje kost.
Zou u het even kunnen mailen??

Alvast Bedankt!!

Groetjes Tammy

Lees meer over Familiepark Drievliet
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord