Uitgaan in Breda

Als je wilt uitgaan in Breda, ga je met de trein. Vanaf het station loop je richting het Valkenbergpark, en vanaf daar naar het bekend Begijnhof. Op het Begijnhof bevindt zich een klein kerkje, waarvan het hof is begeven met kruidentuintjes. Een must-see in Breda voor de cultuurliefhebber. Op de Grote Markt zijn talloze terrasjes waar je heerlijk een kopje koffie kan drinken, terwijl je uitkijkt op de Grote kerk. Een indrukwekkende gebouw waar je ook binnen kunt kijken. Het Grand Theater, dat vroeger een bioscoop is geweest, is omgetoverd tot één van de mooiste boekenwinkels van Nederland. Deze boekenwinkel is zeker een bezoekje waard. Als je verder wilt gaan in Breda. vind je een natje en een droogje in de vele restaurants, cafes, en kroegjes. Wanneer je de Brabantse gezelligheid echt een keer wilt meemaken is Brede de stad - ook tijdens carnaval (!) - waarin je prima kan uitgaan. Dè smoakt wel!

minder

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Populair in Breda

Jouw mening over Breda?

Geef je mening over Breda, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Bruce

schreef:

Heerlijk, voor mij een top-kok die met liefde kookt!

Lees meer over Klein-Java

J.Looman sr.

schreef:

Claerenbeek bestaat algeruime tijd niet meer.
Op dit adres is gevestigd :
GRAND CAFE KLAERENBEEK
(076) - 5321311

Lees meer over Claerenbeek

Bas

schreef:

Dit café is al jaren gesloten en afgebroken

Lees meer over Pool Cafe Nazar

Staf

schreef:

Bestaat al een jaar niet meer.
Opgeslokt door weer een weekend feest-cafe.
Nu ja, "feest", voor een zeker publiek.
(Hollandsche Jersey / Geordie shore.)

Lees meer over Café de Troubadour

Marcel

schreef:

Schitterende bruine kroeg.

Lees meer over De Bommel

marcel

schreef:

Zenden jullie chanpions lequa uit zaterdag willien wij met 19 man komen valt er wat te regelen met de bierprijs komen uit Duiven

Lees meer over Café De Speeltuin

Playa

schreef:

Play on!
Toplocatie voor bandjes, Dog!

Lees meer over Sound Dog

Cath

schreef:

Gisteravond was ik in Bash breda. Zelf ben ik 16 jaar en drink ik niet. Een oude klasgenoot die ik even gedag kwam zeggen stond met een glas alcohol in haar handen. De bewaker liep op ons af. Zelf stond ik met een blikje red bull in mijn handen. De bewaker beweerde dat hij de 'sambuca uit mijn muil zag lopen". wij werden op een geweldadige manier naar buiten gesmeten. Ik mocht geen alcoholtest doen om mijn recht te bewijzen en ook mocht ik mijn jas binnen niet halen. Een normaal gesprek bleek niet mogelijk en het enige wat die kon zeggen was dat ik moest opdonderen. Als je zeker wilt weten dat je een leuke avond hebt, kan je beter ergens anders naar toe gaan. Belachelijk personeel!

Lees meer over Bash

B. Roeme

schreef:

Wat een vreselijke website van het chasse theater. Veel te grote letters, enorme foto's en belabberde informatievoorziening.

Op groot beelscherm gewoon niet te lezen!
Chasse, doe er wat mee.

Lees meer over Chassé Theater

Herman

schreef:

Lange tijd fietste ik van werk langs Klein Java, maar nooit de stap gezet binnen te gaan. Wellicht vergelijk met de gebruikelijke Chinees-Indische restaurants: beide soorten middelmatig. Na een keer geprobeerd: dit is lekker eten, en inmiddels ( na jaren wekelijks genieten) duidelijk: ook authentiek. Zowel bediening als kwaliteit is prima, en bovendien is er een sociale sfeer. Is eigenlijk meer een Warung (eethuis), maar de kwaliteit van alles is des te beter.

Lees meer over Klein-Java
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord