Thais restaurant Salathai

Rijnkade 65
6811 HC
Arnhem
026 446 08 48
www.salathai.nl

Thais restaurant Salathai heeft een originele Thaise keuken wat uniek is voor Arnhem en omgeving. De koks zijn meesters in het bereiden van pittige maaltijden, maar zijn even trots als ze hun gasten kunnen plezieren die een milder aroma prefereren. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar vanaf 16:00 uur 's middags. Reserveren is aanbevolen om teleurstelling te voorkomen. De keuken van ons restaurant is geopend tot 22:00 uur. Ook voor uw catering. De mogelijkheid bestaat om af te halen, hierbij ontvangt u een korting van 10% op de prijzen van de menukaart. Verder hebben wij iedere maand een speciaal afhaalmenu. U kan uw bestelling telefonisch doorgeven op 026 - 446 08 48, zodat u niet hoeft te wachten. Op de menukaart staat met pepertjes aangegeven hoe pittig bepaalde gerechten zijn, er is zeer ruime keuze uit vlees, vis, garnalen en vegetarische gerechten. Wij hebben binnen 60 zitplaatsen en met mooi weer kunt u kiezen uit ons tuinterras of kadeterras waarbij wij over nog 60 extra zitplaatsen beschikken. Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons restaurant waar wij (zoals u van ons gewend bent) louter authentieke Thaise gerechten voor u bereiden.

| in de omgeving

Meningen over Thais restaurant Salathai:

powered by

UIT123.nl TIP

Steven

schreef:

We bestelden 2x menu nr 2 a 30 euro per stuk.Het voorgerecht bestond uit wat blaadjes sla met in enkele blaadjes wat kippe-pasta op de sla lagen dunnen plakjes gebakken ei. Hele rare simpele combinatie die totaal niet samen combineert - niets zeggend. Daarna de soep die redelijk was - flink piitig - alleen laten ze er de harde stronken inzitten van de lemongras die kun je er dus eerst uitvissen. Verder een stuk tomaat erin..is wat vreemd.Na de soep een halfuur gewacht voor het hoofgerecht. gegrilde garnalen - zonder enige smaak en zijn "vers" uit de diepvries en dat proef je. Daarnaast een curry met stukjes vis. De curry was veel te flauw en de vis smaakte naar schoonmaakmiddel.

Daarbij zit ook wat kouseband die niet gaar was.

Als bijgerecht een Thaise salade.. Echt super simpel. Sla uit een zakje van de AH, een stukjee komkommer en een stuke tomaat en wat droge wortel-stukjes. Diep triest om zo iets te durven voorzetten als Thaise salade!De bediening loopt maar wat rond en je moet eindeloos wachten, wij zaten 2 uur in de hitte binnen. Mijn witte wijn kwam niet verder dan de helft van het glas en de cola van mijn partner werd helemaal vergeten.Erg zwak allemaal, we wilden eens proberen bij deze Thai en daarom namen we een menu. Een ding is zeker hier komen we nooit meer. Kosten 68,80 euro en 2 uur eindeloos wachten op eten aan de basis.

Aek

schreef:

Superleuk restaurantje aan de Rijn. Goed eten, aardige bediening. Misschien wat rumoerig soms, maar dat kan veranderd worden door de muziek iets harder te zetten.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord