17 november 2019
m Uitgaan Arnhem m Theater Arnhem m Theater Posttheater

Posttheater

Posttheater
Adres:
Rosendaalsestraat 27
Postcode:
6824 CA, Arnhem (Gelderland)
Telefoon:
026 4460553 (kantoor/kassa/reserveringen)
Fax:
026 3518043
Categorie:
Cijfer: 5.1 (411 stemmen)
Uw cijfer voor Posttheater:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Posttheater:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Trix schreef op 5 januari 2009:
Als je guido 'iksteelalmijngrappen' weijers en boom 'inamerikaluktehetniet' chigago nog programmeert heb je echt geen redelijke programmering, maar ben je een prutser. Waar zijn de tijden dat het posttheater nog youp en droog brood had?
Aek schreef op 8 mei 2008:
Het Posttheater is wel aardig, maar de stoeltjes staan te dicht bij elkaar. Zowel in de breedte als in de lengte. Daarom altijd vooraan zitten. Da's het best. Ze hebben wel een redelijke programmering.
Nettie Slits schreef op 27 december 2006:
Ik heb ook op 24-12-2006 de hele dag gebeld, konstant in gesprek en geprobeerd om via de site kaartjes te krijgen, maar nergens kom je door.
Ik wilde mijn vriend die a.s. zaterdag 40 wordt te verrassen met 'n kaartje voor Najib Amhali. Ik vind dit 'n slechte zaak.
Tommy schreef op 26 december 2006:
Het is echt jammer, je komt nergens door....
Sas schreef op 26 december 2006:
Dag kerstavond, geen contact om kaartjes te bemachtigen. Werkelijk belachelijk dat jullie ineens om 10.00 u de kaartverkoop van Najib zijn gestart. Terwijl op de site 24.00 uur staat. Dit is dus absoluut klant-onvriendelijk
sabi schreef op 26 december 2006:
ik heb ze 2 uur zitten bellen en elke keer maar in gesprek. uiteindelijk krijg ik vandaag een bandje te horen waarin ze zeggen dat reserveringen via de site gaat. ik ga naar de site........ site ineens foetsie...

is dit een grap?
Billy schreef op 25 december 2006:
Ik zit al de hele dag achter de pc samen met mijn vrouw en met vrienden,maar we komen er niet tussen,bellen helpt ook al niet,waardeloos.
We hadden ons erop verheugd,maar helaas.
Gr Billy.
amy schreef op 24 december 2006:
ook ik ben een van de vele denk ik
ik had graag 3 kaartjes gehad leuk samen met mijn 2 kinderen ben de hele dag al aan het proberen via de site??????en ik hoopte ook nog via de foon ???
ik blijf het proberen maar zal wel niet doorgaan denk ik!!!!
groetejs amy
N.Wolterink schreef op 24 december 2006:
Je komt er niet doorheen,uren aan het proberen. Mijn zoon is een groot fan van Najib en zijn droom is om hem een keer live te zien optreden. We hopen maar dat het nog gaat lukken om 4 kaartjes te reserveren. Groetjes Natasja
wendy schreef op 24 december 2006:
hallo allemaal

na lang bellen kreeg ik eindelijk iemand te pakken.... dacht ik.

nou niet dus, krijg je een bandje te horen met een vrouw erop die ontzettend snel praat, en uit eindelijk weer ophangt.

heb je dus nog niks aan.

succes allemaal
we blijven proberen
folke schreef op 24 december 2006:
daar ben ik weer.
Je gelooft het niet.Volgens mij ben ik niet goed wijs.Zit al ruim 3 !!!! uur aan mijn pc.En nog geen kaartjes voor Njahib.Moet ik het maar opgeven?Een teleurstelling voor 4 mensen.(en natuurlijk de andere mensen die voor Jan Doedel aan de pc zitten,Of een telnr.proberen waar je niets aan hebt.
folke schreef op 24 december 2006:
In gesprek???????????
Ik geloof er niets van
DE HOORN ER NAAST.LAAT DE KLANTEN HET MAAR LEKKER UITZOEKEN.Deze vele telefoontjes kunnen we niet aan..Want als je daarna een 5 intikt op je telefoon,word je automatisch teruggebeld.NEEN DUS.Ik wacht al 3 !!! uur op antwoord,
folke schreef op 24 december 2006:
Misschien wel net zo netjes om op het antwoordapparaat een berichtje in te stellem, i.p.v.alleen maar steeds de bezettoon te moeten horen.Bij de site van Njahib kan ik n.l.zien dat de kaartjes niet uitverkocht zijn.Dus het ligt aan julie site.Vorige week kreeg ik ook al steeds een vreemde code (3)
Jammer.
MwF.Nieuwenhuis
willem schreef op 24 december 2006:
weg suprise voor onder de kerstboom zit met 3 computers en tel kom er gewoon niet tussen ga er dan liever een nachtje voor liggen
Brigit Alderliesten schreef op 24 december 2006:
Ook wij proberen, met maar liefst 2 computers, vanaf 10.00 uur al op de site te komen om 4 kaartjes voor Najib te bemachtigen...............helaas ook zonder resultaat. Echt jammer! Groetjes

Brigit
Brigit Alderliesten schreef op 24 december 2006:
Ook wij proberen, met maar liefst 2 computers, vanaf 10.00 uur al op de site te komen om 4 kaartjes voor Najib te bemachtigen...............helaas ook zonder resultaat. Echt jammer! Groetjes

Brigit
m.houtman schreef op 24 december 2006:
jammer,ik kom nergens door
Ik zit in duitsland en probeer te reserveren,evnals mijn zoon m.van der toorn,die probeert vanuit nederland,beide voor 4 kaarten,maar we komen nergens door,niet via internet en ook niet via telefoon
m.houtman schreef op 24 december 2006:
ik kwam om 09.00 uur vanmorgen direkt vanaf duitsland op jullie site,maar het kon pas van af 10.00 uur,nu kom ik er niet meer op.
Heel jammer.
m.houtman schreef op 24 december 2006:
ik kwam om 09.00 uur vanmorgen direkt vanaf duitsland op jullie site,maar het kon pas van af 10.00 uur,nu kom ik er niet meer op.
Heel jammer.
magda seebus schreef op 24 februari 2004:
ik snap dat jullie veel aanvrage hebben voor najib, maar dat ik al vanaf 10.00uur aan t bellen ben met, lach niet, TWEE telefoons en er nog niet tussen kan komen, nou, dat vind ik dan hartstikke jammer!!
Ik had graag 3 kaartjes besteld maar die zullen nu wel weg zijn, ik moet nu gauw mn haar fohnen want ik moet ook zo weg naar mijn werk.
Nogmaals, ik vind t spijtig dat ik er niet bij kan zijn op 24 maart, had er zooo op verheugd om samen met mn dochter en zus te komen.
Groetjes, magda.