Manhattan

Varkensstraat 6
6811 GM
Arnhem
www.facebook.com/ManhattanArnhem/?fref=ts

Minimale leeftijd is 18 jaar; legitimatie is verplicht wanneer het beveiligingspersoneel daarom vraagt.

| in de omgeving

Meningen over Manhattan:

powered by

UIT123.nl TIP

DD

schreef:

En dan aangeven dat er geen Drugs mogen worden gebruikt !
Je bent , was er ook niet vies van Vette snuifdoos dat je dr ben .

C.K

schreef:

Ik vind de portiers verschrikkelijk! Elke keer zeggen ze vaste klanten als ze geen reden kunnen verzinnen! Ik hoop dat er snel andere beveiligers worden aangenomen van mij part mogen deze ontslagen worden. Een beetje stoer staan en heel associaal reageren is niet hoe een beveiliger te werk moet gaan! Ze moeten juist de mensen verwelkomen als het zo doorgaat is de tent met een paar maanden failliet! Dat is wat ik ervan vind!

Ryan

schreef:

Gisteravond zijn ik en mijn vrienden naar Manhattan gegaan en we komen overigens niet uit Arnhem.
Mijn maatje had de nummer van zijn jas niet meer en ik wel, na smeken aan de blonde garderobe dame, die van mijn nu nog kapot mag vallen, of ze wilt kijken voor een nummer voor/na mijn jasnummer wilde ze hier totaal niet aan meewerken. Nog nooit heb ik zon asociale behandeling gehad als hier. Ik begrijp dat er huisregels zijn maar er bestaat ook zoiets als verzachtende omstandigheden. Maar ik betwijfel of zij hierover maar ook iets over hebben gehoord.

Een maatje maakte de fout door zijn jas zelf te gaan halen en is daardoor ook, terecht, uitgezet.

Alleen ben ik nog steeds niet te spreken op de manier hoe dat gegaan is, met twee man eruit trekken alsof mijn maat een groot misdadiger is of een groot vechtpartij had veroorzaakt.
De geweldsspiraal die zij hebben gehanteerd was niet goed, de uitsmijters waren helemaal aggressief geworden en ik bleef maar roepen "doe rustig", zelfs buiten wilde de uitsmijter zelfs mij slaan terwijl ik alleen riep doe rustig en mijn handen vriendelijk en open hield.
Mijn maatje is relatief rustig eruit gegaan dus ik snap de heisa niet zo goed die de uitsmijters hebben gemaakt.
Ze verpesten zelf de sfeer zo, ze hadden ook met 1 uitsmijter die maatje van me eruit kunnen zetten Dat was geen enkel probleem geweest.

1 ding in elk geval geleerd hier, ik kom hier nooit meer en ik raad anderen dit louche tent ook zeer zeker af.

henk

schreef:

zijn de mense die altijd wat te zijke hebben op portiers nou zo kort denkent .weet niet hoor .er komen een paar honderd mensen op een avond aan de deur .en ze kunne niet 5min uit trekken om te kijke of jij een leuke klant bent .en als je dan geweigert word en je gaat schelden .dan heeft de portier zo iets van ,zie had ik het toch goed .en tuurlijk komen vrouwe altijd binnen.als je dat niet wil dan moet je naar homo tent .moet er wel bij zeggen dat de portiers van de manhattan raar zijn .en er is zo vaak vechte buite bij de deur van manhattan das ook niet echt gezond .het is jaare geleden dat ik daar vaak kwam .en in een keer zij de portier "he heb toch vaker gezegt dat je er niet in mag.(zelf met een collega portier die een vriend van me is kwamen we niet binne .)het zijn gewoon hoere geef ze geld en je komt binne .zijn maar paar relaxte uitsmijters in de stad .die bij de schoof en bij van dijke en rio en de buik en bar 41

Eddy

schreef:

Afgelopen zaterdag was ik met twee dames en een vriend. We zijn geweigerd omdat we geen vaste klanten waren. Zojuist heb ik een officiële klacht ingediend bij de directie van Manhattan. Indien ze niet reageren, ga ik een aanklacht indienen in het kader van discriminatie.

Zelfde ervaring gehad?. Tweet mij dan ff [account bij redactie bekend]

Dit kan niet zo ;)

verschillend

schreef:

Je kan ook nu zien dat alle dames zeggen het is leuk ditdat, en alle mannen zegen bijna allemaal wat een klote we worde geweigerd zonder reden,(JE MOET GWN LEKKER ZIJN DAN LATEN ZE JE BINNEN)

Onderkoffer

schreef:

Leers wil discriminerende disco te lijf.

DEN HAAG - Minister Gerd Leers (Integratie) wil kroegen, eettenten en dansgelegenheden die vaak ten onrechte mensen buiten de deur houden 'gewoon hard aanpakken'. Dat zei hij dinsdag in de Tweede Kamer.

Leers gaat spoedig met gemeenten en politie om de tafel om te kijken wat er te doen valt. Daarbij zijn undercoveracties niet uit te sluiten. Intrekken van een vergunning kan de uiterste consequentie zijn. Ook uitzendbureaus die discrimineren zijn Leers een doorn in het oog.

Leers reageerde op een oproep van het Kamerlid Tofik Dibi van GroenLinks, die al jaren tegen dubieus deurbeleid strijdt. Hij weet er dan ook over mee te praten: 'Ik heb als student vaak genoeg buiten de deur moeten blijven. En mijn broertjes ook.'

De minister wil ook naar sociale media kijken als het om discriminatie gaat. Hij zei wel dat er 'los van discriminatie' nu al zoveel 'agressieve taal en vuilspuiterij' op het internet te vinden is. 'Daar is ook nog een wereld te winnen.'

Niet belangrijk

schreef:

Ook wij zijn geweigerd met de smoes dat wij geen vaste klanten zijn. Anderen konden zo doorlopen. Hoe weet je in godsnaam wie vaste klant is uit zoveel bezoekers (we hebben niemand z'n/haar pas zien laten zien). Dan moet je als portier een goed geheugen hebben. Wij hebben daarna een melding gemaakt bij een politieagent. Deze heeft de melding opgenomen. Agent(en) waren overigens netjes en behulpzaam.

Ik raad iedereen aan die geweigerd is, geen trammelant te zoeken. Ga gewoon weg en doe bij de eerste de beste agent een melding van weigering zonder reden.

Leroy

schreef:

Echt jammer van die uitsmijters denken echt dat ze alles zijn. Stond vanacht met een oud collega word die geweigerd omdat het alleen vaste klanten avond is. Grootste onzin wat ik heb gehoord daarna maar naar de juicy luisy gegaan leuke tijd gehad. Manhattan nooit meer

daniel

schreef:

altijd gezeik daar maakt niet uit wanneer je komt is altijd wel iets aan de hand!!!

killerd

schreef:

manhatten is gare klote club ik ga er nooit meer heen

Mhammed

schreef:

@ murder dem


Ik geloof dat je nogal een gefrustreerd mannetje bent die niet weet wat normaal is. Ga lekker zo door met je belachelijke haatzaaien en denk de volgende keer nóg minder na.

Je bent een schande en jij bent precies degene die ervoor zorgt dat wij geweigerd worden aan de deur.

murder dem

schreef:

die teringlijer die aan de deur staat is iets van een neef van de eigenaar daarom denkt ie dat hij de koning is. Ik hoop dat hij als enige geschoten word, schijnheilige boon altijd de wouten een hand geven een grotere huisdealer kent de korenmarkt niet. Vaste klanten weigeren en als marokkaan zijnde discrimineren. Kapot schieten die hap volautomatisch door die kapotte detectiepoort. zou me niks verbazen als die zelf aan het spul zit wat ie verkoopt. En de mensen die hem prijzen zijn 100% zijn klantjes.

ja nee precies...

schreef:

misschien sophie heb jij ze wel onder de knie.. je laat je zeker lekker batsen of andere fratsen... take your sister in the meling!

karin

schreef:

er is behoorlijk wat gefilmt 18 april,en wat een vette dj's,maar waar kan ik dat filmpje terug vinden?groetjes Karin

SOPHIEE;

schreef:

Manhattan is echt chill. en wat een bullshit over de uitsmijters!!! het zijn echt de liefste van heel arnhem en ze duwen geen meisje kom er byna elke week en ze zijn altijd behulpzaam als er wat is, en eb ze nog nooit in aggresieve staat gezienn!!

HET IS EEN TOPPTENTT!!!*

liesje

schreef:

De Portiers mogen wel eens wat manieren krijegn ze duwen meisjes so zei! assosiaaaaal!! pff

Niels

schreef:

Mee eens, daar hebben altijd al losers aan de deur gestaan trouwens.

Misschien willen er geen pro`s werken bij M?karel

schreef:

dimension je kunt je zeker niet gedragen zoals het normale uitgaanspubliek.

Of je hebt een te grote mond of je denkt dat je alles bent of zo.

Heb zelf nooit problemen bij Manhattan.

Portiers zijn erg aardig en behulpzaam.

Ligt toch echt aan jezelf

lynnie

schreef:

ja en de foto's van 11 september dan?? was gezellie!!

poekie

schreef:

wanneer staan ongeveer de foto's erop van gisteren

ja ja

schreef:

waar blijven defotos van 25 aug dan

dimension

schreef:

Manhattan heeft de grootste kankerlijers aan de deur vooral die kleine kale krijgt er nog een paar

dodo en jarine

schreef:

was zekers wel vet!!!!!

ro

schreef:

waar blijven toch alle fotos die steeds gemaakt worden?gr

juul

schreef:

waar blijven alle fotos

dimension

schreef:

manhattan is sucks sucks sucks sucks

Sander

schreef:

Soultrain is echt een super feestje! Iedereen "prettig gestoord", Veel horeca mensen, altjd gezellig !

sanne

schreef:

Is de minimum leeftijd altijd 21?weet iemand het voor a.s. donderdag?

lynn

schreef:

ik vermaak me er altijd hoor!!de sfeer is leuk, leuke werknemers....alleen zaterdag 3 maart...stond de bass te hard...beetje jammer....maar buite dat heb ik het super naar me zin gehad!!

Deb

schreef:

waar staan de fotos van gala van cios?

Kim

schreef:

Manhatten altijd erg leuk!!

Martin

schreef:

Soultrain was weer super gisteren! DJ Patricia is een kanjerdraaier, wat mij betreft!

..

schreef:

hoe oud moet je zijn?

esther

schreef:

Waar plaatsen jullie de foto's die gemaakt zijn tijdens de mega soultrain op 2e paasdag?

Nina

schreef:

Soul Train in Manhattan is altijd super cool en onwijs gezellig! Iedereen aan te raden hoor!

shira

schreef:

manhattan is best wel cool ik heb het er altijd lache daaro kus

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord