De Pan

Koningstraat 67
6811 DJ
Arnhem
026 4432152

Nog geen informatie van De Pan ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over De Pan:

powered by

UIT123.nl TIP

Henk

schreef:

Nog nooit zo een onvriendelijke tent meegemaakt! En ook nog nooit zo slecht gegeten!

Kortom dat deze tent nog bestaansrecht heeft is mij een raadsel,met aan het hoofd een oude onbeschofte heks,waar heks Grobelia nog lief .

bij is te noemen. kortom een schandalige vieze eettent. Met eveneens goor toilet. NOOIT MEER!!

r h

schreef:

Ik ben als alleenstaande bij dit restaurant binnen geweest. ik voelde me bot en behandeld. Er waren volop lege tafeltjes maar werd aan de leestafel gedumpt. Op een vraag werd botweg gereageerd dat ik op mijn beurt moest wachten terwijl ze alleen maar een tafeltje leeg haalde. Toen ze mijn plek wilde dekken vroeg ik of er niet een ander plaatsje voor mij was kreeg ik als reactie dat alleenstaanden alleen aan de leestafel plaats kunnen nemen. Een uitleg over andere tafels werd niet gegeven. Ik ben opgestaan en naar een andere locatie gegaan waar ik als een normale gast aan een normaal tafeltje heerlijk heb gegeten. Ik raad niemand en zeker alleenstaande aan om in dit restaurant te gaan eten. Toen ik later op de avond naar der auto liep was niemand meer in de zaak aanwezig. Geen wonder met zo'n benadering van je gasten....

Ronald

schreef:

Ik herkende haar meteen. De eigenaresee. Vroeger (25 jaar geleden) was het een goed bedrijf. Eerst een bar en later dan de Pan. En inderdaad, nu Bob niet meer leeft heeft de eigenaresse er "een pan" van gemaakt. Het eten is slecht, de bediening zeldzaam onbehoorlijk, en de madame de eigenaresse, een feeks.Ronald

Maarten Leenders

schreef:

Slechter is in NL niet mogelijk! Om te beginnen mochten we al niet met z'n drien niet aan een vier persoons tafel zitten. Tent was op een tafel na helemaal leeg.

Bij afrekenen was er 3 euro per persoon aan servet gebruik gefactureerd. Belachelijk

Bianca

schreef:

Afgelopen zaterdag om half zes binnengestapt bij deze leuk uitziende brasserie. Bij binnenkomst werd direct gevraagd of we ook kwamen eten, anders konden we niet binnenkomen. De zaak was bijna leeg. Wij meldden dat 2 van ons 3 zouden eten. Dat was prima. Nadat we een drankje hadden besteld en gekregen werd onze bestelling opgenomen. Aangezien we maar een uur de tijd hadden (wat geen probleem was) bestelden we 2 hoofdgerechten. Na een paar minuten kwam een jong ding aan tafel om te vertellen dat het niet acceptabel was dat één van ons niet at. Al was het maar wat kleins, maar er MOEST iets gegeten worden. Sorry hoor, maar iemand die niet lekker is, kan je niet verplichten te eten. De eigenaresse die zeker geen horeca-uitstraling heeft gluurde even om de hoek of haar hulpje het goed deed!! Stom verbaasd dat we zo bot behandeld werden, hebben we ons drankje afgerekend (waar we later spijt van hadden)en zijn weggegaan. We werden echt als honden behandeld. HOEZO GASTVRIJ??? Nu begrijp ik waarom het niet druk was in dit restaurant.

wilfred en emmy

schreef:

Wij zijn heel stom geweest, wij hadden eerst hier moeten lezen, dat had ons veel ellende en geld bespaart, wat een onvriendelijke tent is dat, en ergo nog de kwaliteit ver onder de maat,een rouwe koude biefstuk, sla zo uit het water gehaald zo nat en smaakloos.

nu ik bovenstaande heb gelezen ben ik blij dat we geen gebruik hebben gemaakt van het toillet.

Dus toch nog een meevaller!!!!!!!!!!!

Monique en Louis

schreef:

Wij komen vrij regelmatig in Arnhem, en eten veel in verschillende restaurants,natuurlijk is het ene restaurant soms beter als het andere, maar nooit slecht! maar deze tent(restaurant de PAN) was echt verschrikkelijk!!! Zondermeer schandalig dat zo een tent zich een restaurant durft te noemen.

Niet te vreten, en wat de vorige reactie al aangeeft een toilet om misselijk van te worden!

Jammer dat er veel te weinig toezicht is op zulke zich restaurants noemende tenten.Als u daar naar toe gaat?? smakelijk eten!!!

Rosalie

schreef:

Als je in een onvriendelijk bagger tent wil eten,dan ben je op het goede adres.

Spaggetie voor 8.50 euro

minnimaal 20 x opgewarmd

harde stukken van de pan uit schrapen, maar ja het heet dan ook de pan.

WC om kots misselijk van te worden!! NOOIT MEER!!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord