20 februari 2020
m Uitgaan Arnhem m Restaurant Arnhem m Restaurant Bistro De Gasterijn

Bistro De Gasterijn

Bistro De Gasterijn
Adres:
Klapstraat 13
Postcode:
6842 AC, Arnhem (Gelderland)
Telefoon:
026 381 4994
Fax:
026 382 1000
Website:
Categorie:
Cijfer: 6.3 (290 stemmen)
Uw cijfer voor Bistro De Gasterijn:
Foto's:
Beschrijving:
Bistro 'de Gasterijn' en zalencentrum 'Rijnland'.
Geef je mening over Bistro De Gasterijn:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
insider schreef op 5 juli 2012:
deze zaak is failliet,wegens wanbeleidt van de huidige eigenaar. er komt een totaal nieuwe zaak in per 1 augustus...en onder een andere naam.Alles is inderdaad niet netjes afgehandeld.waardeloze service
Aiken schreef op 4 juli 2012:
Helemaal mee eens. Groupon heeft een soort bank-functie, verdient enorm veel geld, maar als je ergens gaat eten ben je bijna niets goedkoper uit.
Ray schreef op 4 juli 2012:
Vlak Groupon zelf ook niet uit die doen er ook weining aan. De aanbiedende partij in dit geval de bistro krijgt zijn geld pas als jij de voucher hebt verzilverd, dus groupon houd nog steeds ons geld vast en van teruggeven daar willen ze niks van weten. Bel groupon maar dan krijg je een mooi verhaal te horen.
arthur schreef op 29 juni 2012:
Waaredelooze service, niet eens bereikbaar en de bon, die betaald is, ook niet kunnen verzilveren. Gewoon afpersing. succes verder
Bart schreef op 26 juni 2012:
Nu is hun site ook niet meer te bezoeken, telefonisch nooit afspraak kunnen maken. Ook op hun site stond, dat door omstandigheden de bistro tijdelijk gesloten was. Nu ik onderstaande reacties lees, ben ik bang dat ik geen gamba daar zal eten en dat mijn geld weg is... Leuke actie van Bistro de Gasterijn !!
marga schreef op 10 juni 2012:
herhaaldelijk geprobeerd te reserveren met groupon, maar nog steeds niet gelukt. De telefoon is nu ook "dood". Geen enkele reactie gehad! Gaan ze nog wel weer open en wanneer?????
mia schreef op 4 juni 2012:
ik probeer al maanden een afspraak te maken met mijn groupon bon. de ene keer zijn ze vol, de andere keer een technische storing en daarna ook nog voorlopig gesloten omdat er iets is????
elmon schreef op 14 mei 2012:
14-05-2012 Ik heb via groupon dinneracie gekocht, helaas tot op heden niets meer vernomen van De Bistro Gasterijn, bellen/mailen maar geen reactie !!!!!!
r schreef op 17 maart 2012:
Ze nemen hun telefoon al weken niet op. Ik heb hun groupon-bon gekocht maar deze is niet inwisselbaar.. Op mail wordt ook niet gereageerd..
30-11-2011 schreef op 30 november 2011:
Sinds er een nieuwe eigenaar cq gastheer de zaaak rund is het met sprongen vooruit gegaan en dan heb ik het niet alleen over het eten,maar ook over het bier bv. en de gastvriendelijkheid etc. dus een heel groot compliment !!!!!!!!!!!
andre schreef op 20 december 2008:
Er is zeker geen betere bistro in de regio als de Gasterijn.

je kan er zeker heeeeeel lekker eten, tevens is de gastvrijheid een topper.

Men geeft je daar het gevoel dat de klant koning is.
Heb je bijzondere wensen alles is er bespreekbaar.
voor een ieder is er ruime keuze op de kaart, zeer divers en voor ieder wat wils.
We hebben er een goede, sfeervolle en lekkere avond gehad.
Echt een aanrader.