Bistro De Gasterijn

Klapstraat 13
6842 AC
Arnhem
026 381 4994

Bistro 'de Gasterijn' en zalencentrum 'Rijnland'.

| in de omgeving

Meningen over Bistro De Gasterijn:

powered by

UIT123.nl TIP

insider

schreef:

deze zaak is failliet,wegens wanbeleidt van de huidige eigenaar. er komt een totaal nieuwe zaak in per 1 augustus...en onder een andere naam.Alles is inderdaad niet netjes afgehandeld.waardeloze service

Aiken

schreef:

Helemaal mee eens. Groupon heeft een soort bank-functie, verdient enorm veel geld, maar als je ergens gaat eten ben je bijna niets goedkoper uit.

Ray

schreef:

Vlak Groupon zelf ook niet uit die doen er ook weining aan.

De aanbiedende partij in dit geval de bistro krijgt zijn geld pas als jij de voucher hebt verzilverd, dus groupon houd nog steeds ons geld vast en van teruggeven daar willen ze niks van weten.

Bel groupon maar dan krijg je een mooi verhaal te horen.

arthur

schreef:

Waaredelooze service, niet eens bereikbaar en de bon, die betaald is, ook niet kunnen verzilveren. Gewoon afpersing. succes verder

Bart

schreef:

Nu is hun site ook niet meer te bezoeken, telefonisch nooit afspraak kunnen maken. Ook op hun site stond, dat door omstandigheden de bistro tijdelijk gesloten was. Nu ik onderstaande reacties lees, ben ik bang dat ik geen gamba daar zal eten en dat mijn geld weg is... Leuke actie van Bistro de Gasterijn !!

marga

schreef:

herhaaldelijk geprobeerd te reserveren met groupon, maar nog steeds niet gelukt. De telefoon is nu ook "dood". Geen enkele reactie gehad! Gaan ze nog wel weer open en wanneer?????

mia

schreef:

ik probeer al maanden een afspraak te maken met mijn groupon bon. de ene keer zijn ze vol, de andere keer een technische storing en daarna ook nog voorlopig gesloten omdat er iets is????

elmon

schreef:

14-05-2012
Ik heb via groupon dinneracie gekocht, helaas tot op heden niets meer vernomen van De Bistro Gasterijn, bellen/mailen maar geen reactie !!!!!!

r

schreef:

Ze nemen hun telefoon al weken niet op. Ik heb hun groupon-bon gekocht maar deze is niet inwisselbaar.. Op mail wordt ook niet gereageerd..

30-11-2011

schreef:

Sinds er een nieuwe eigenaar cq gastheer de zaaak rund is het met sprongen vooruit gegaan en dan heb ik het niet alleen over het eten,maar ook over het bier bv. en de gastvriendelijkheid etc.
dus een heel groot compliment !!!!!!!!!!!

andre

schreef:

Er is zeker geen betere bistro in de regio als de Gasterijn.


je kan er zeker heeeeeel lekker eten, tevens is de gastvrijheid een topper.


Men geeft je daar het gevoel dat de klant koning is.

Heb je bijzondere wensen alles is er bespreekbaar.

voor een ieder is er ruime keuze op de kaart, zeer divers en voor ieder wat wils.

We hebben er een goede, sfeervolle en lekkere avond gehad.

Echt een aanrader.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord