Café-terras Oostoever

Oostoever 1
1064 GV
Amsterdam
020 613 04 92
www.oostoever.com

Eetcafe met terras en uitzicht over de Sloterplas.
We zijn het hele jaar geopend.

| in de omgeving

Meningen over Café-terras Oostoever:

powered by

UIT123.nl TIP

Harry Zehenpfenning

schreef:

Je weet dat uit eten gaan geld kost. Dan weet je ook wie je wel en niet kan uitnodigen. En Ton van den Broek is iemand die meestal wel meewil en ook niet moeilijk doet over geld. Donderdag 28 juni 2012 beloofde een warme dag te worden. Dus belanden ze op het mooie terras van eetcafé Oostoever, gelegen aan de Sloterplas. Waar je bediend wordt door 2 vriendelijke heren, die met een grap en een grol de zaak al jaren runnen. Vooral de saté wordt geroemd, dus namen beide heren dit gerecht met een heerlijk glaasje zoete, witte wijn. En er was inderdaad niets mis met de saté, de saus had wat mij betreft wat steviger gekund. De sla is met wat dressing aangemaakt en prima te eten en de stukjes fruit in de salade waren vers. Wat vooral erg lekker is zijn de knapperige frietjes. Maar eerst werden op het gezellige terras een biertje(Ton) en een colaatje(Harry Z.) genuttigd vergezeld van een heerlijk sigaartje, een senoritas. Tenslotte namen beide heren nog een cappuccino. Totale kosten € 35,- incl. ruime fooi € 40,-


Dennis

schreef:

Gezellige ouderwetse kroeg met goed eten voor weinig geld, gezellige bediening en gezellige mensen achter de bar en altijd in voor een dolletje. Een aanrader waard. Wat mij betreft geef ik het een dikke 10 als cijfer.

brenda

schreef:

hier kan je nog lekker en gezellig eten voor een leuke prijs. de bediening is goed en altijd vrolijk.

irving

schreef:

Jammer dat er steeds minder van dit soort zaken zijn. Echt Amsterdams cultuurgoed en de deelraad vindt het niet modern genoeg. Dit zijn vast geen Amsterdammers.

Oostoever staat voor gezelligheid, amsterdamse humor en goed eten en drinken.

Voor mij gewaardeerd met een dikke tien.

PEer

schreef:

Ouderwets gezellige kroeg met leuke mensen achter de bar en altijd in voor een geintje,een echte aanrader

Edwin en Annemarie

schreef:

Een heeeele leuke kroeg waar je gezellig wat kun t drinken en eten en met een leuke persoonlijke bediening en gastvrijheid .

duijker hannie

schreef:

een schitterend uitzicht over de sloterplas, een ouderwetse amsterdamse gezelligheid met een lekker hapje eten tegen een zeer redelijke prijs. Ja, die cafebazen Hans en Willem weten nog wat een klant wilt. Ook de bediening is top.wat wilt een mens nog meer ? ik geef het een dikke 10

Wietse

schreef:

De Oostoever is een gezellig eetcafe met een warme nostalgische huiskamer sfeer.Een leuke gelegenheid op een prachtige lokatie om te lucnchen, een drankje te drinken of 's avonds een hapje te eten.De bediening is attent, persoonlijk en gezellig. Als je twee keer bent langsgeweest kent iedereen je naam.Kortom; een dikke tien.

WIM

schreef:

gezellig eten daar voor weinig geld en goede bediening

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord