Meervaart

Meer en Vaart 300
1068 LE
Amsterdam
020 410 7777
www.meervaart.nl

De Meervaart is een groot modern theater en congrescentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het gebouw is gelegen aan de Sloterplas, vlakbij de Ring Amsterdam A10. Optimaal bereikbaar met auto en openbaar vervoer en veel parkeerruimte (parkeergarage Q-park met 500 plaatsen).

De Meervaart heeft een rode zaal (800 zitplaatsen), een blauwe zaal (300 zitplaatsen) en twee foyers. Tijdens de pauzes van de voorstellingen wordt er een drankje geschonken zonder dat u uw portemonnee tevoorschijn hoeft te halen. De prijs voor de portemonneeloze pauze zit bij de prijs van het kaartje inbegrepen, evenals de garderobe. De programmering van de Meervaart is divers: van opera tot Marokkaanse concerten, toneel en cabaret, jeugd- en familievoorstellingen en musicals en shows.

Voor de zakelijke markt zijn er naast de rode en de blauwe zaal 10 vergaderzalen (van 12 tot 120 personen). Zeer geschikt voor congressen, presentaties, bijeenkomsten en grote en kleine vergaderingen.

vandaag: 10.00-16.00 | in de omgeving

Meningen over Meervaart:

powered by

UIT123.nl TIP

Filemon

schreef:

Fijnste theater van Amsterdam, met afstand!!!

Arie

schreef:

Wat heeft de meervaart een rotsite gekregen ik kan helemaal niets meer vinden!!! Vroeger had je gewoon een mooi overzicht van de voorstellingen, nu staan er allemaal enorm grote lelijke rode blokken in beeld! Doe er wat aan, want zo kom ik niet meer!!!

Diana

schreef:

Wij gaan naar Bill Baily vanavond!

Fam Schutter (2101)

schreef:

Beste Mensen, Vanaf de eerste dagen van de Meervaart zijn wij al bezoekers van de Meervaart,en de laatste jaren ook de brochure avond, wat feestelijk was tot afgelopen maandag avond, wij zaten met 8 andere mensen die via ons kaarten betellen en 4 vreemde dames naast de ingang balkon even zijde.
U kunt er niets aan doen maar het eten, was bijna koud ,veel te vet, we moesten met onze handen eten op het laatst toen de mensen de zaal ingingen kregen we met een plastic lepeltje nog wat eten, koffie
hebben we alleen bij anderen gezien, er scheen ook nog rijst geweest te zijn, hebben we ook niet gezien. nee het was geen fesstelijk geheel.
Mijnheer Andreas,
Als het mogelijk is dan de volgende keer graag weer zoals het was(indien financieel mogelijk natuurlijk) gewoon een lopend buffet ,fles wijn op tafel, geeft een veel overzichtelijker geheel en is rustiger.Verder nog een tip, als iedereen uit de zaal teruggaat, laat de mensen dan weer naar hun eigen tafel teruggaan, wij konden opeens nergens meer zitten.
Nu iets positiefs, de ontvangst in de blauwe zaal vonden wij heel plezierig en gezellig,en als U dit er in houdt dan kan de deur misschien wel iets eerder open.
Met vriendelijke groeten de Fam. Schutter

Jantine

schreef:

Dit theater verdient meer dan een 6! Al jaren timmeren zij aan de weg met prachtige voorstellingen van artiesten uit binnen- en buitenland. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

basstein

schreef:

doe eens normaal

Van Daele Kaat

schreef:

Beste, ik kan onmogelijk vanuit België online kaarten bestellen voor de voorstelling van orlando op 15 aug 2011! Ik wil zo snel mogelijk 2 kaarten bestellen! Wil mij dringend zeggen hoe!! Beste dank,
Kaat

de kosten

schreef:

wat een lol site XD
gr de kosten

de kosten

schreef:

waar staat die kosten

De kosten staan bij het tabje 'agenda'.

Elmo

schreef:

Geen commentaar op de Meervaart zelf. Ik snap alleen niet dat de website van hen het niet doet (na werktijden..)

Lara

schreef:

Heeft iemand Spooktrein al gezien? We willen er misschien heen 17 oktober, maar lezen graag eerst een mening van iemand.

Is het wat?

Klaas

schreef:

waar staan die kosten in godesnaam?????????????

Tom

schreef:

We gaan naar Lebbis eind van de maand!

Kimmeke & Marjolein

schreef:

Wij gaan naar Sarah Bettens woensdag!

Demets, Henk (84)

schreef:

Nou, wij komen al járen

in de Meervaart, ook nog in het oude theater.

Boven mijn bed staat nog steeds de wisselbeker"eerste klant abonnementen verkoop" Dat waren tijden, 's nachts om vier uur met een themosfles en kleine radio voor de Meervaart-deur liggen!

ans bossert

schreef:

Gisteravond hebben we het concert van "Ana Moura" bijgewoond. Het concert was de moeite waard. Helaas was het volume van het geluid afgestemd op slechthorende, zodat we met een lichte hoofdpijn naar huis gingen, wat toch niet echt de bedoeling kan zijn geweest.

Met vriendelijke groet, ans bossert

Aek

schreef:

Supertheater!

jojo

schreef:

hoiik vond het heel leuk in de meervaart.

Ik heb er ook zelf opgetreden met mijn school dat was ook heel leuk ik ga nogmeer optredes geven maar helaas kan aleen familie komen kijken.

mischien krijg ik welde hoofd rol (dat zou heel leuk zijn.groetjes

jojo

mevr.A.Warner

schreef:

graag bezoek ik de meervaart, ik doe dat ook meerdere keren per jaar.Het is een heerlijk theater goed bereikbaar
Omdat ik slecht hoor maak ik altijd gebruik
van hoortoestellen die bij de kassa verkrijgbaar zijn.
Maar helaas heb ik nu al twee maal achter elkaar gehad dat het toestel het niet deet
Zonde want dan gaat er voor mij heel veel verloren.Hopelijk kunt u hier wat aan doen.
Ik blijf bezoeker want ik vind het een fijn gezellig theater.
Vriendelijke groeten
Mevr.A warner
Wolbrantskerkweg 92 D
1069 DA Amsterdam

Ezme

schreef:

Heeel erg luek.

Radjnie

schreef:

Ik wil even zeggen dat ik contact wil met een jongen die op kickboks zit en die in meervaart theater werkt:D
Als je dit leest dan uhmss... wil je smsnen ofzo dit is de enige manier op contact met je te krijgen ;) dusja dan zo;) ik hoop dat je het leest.. x Zon meisje die ook op kickboksz zit je weet zelf wel..

g.v.dkrogt

schreef:

mooi theater ,maar het bestellen ,kopen van plaatsbewijzen gaat niet goed ,ik heb de 22 dec geprobeerd 2 plaatsbewijzen via internet ter bestellen tot 3x toe geprobeerd maar kreeg geen mail terug ,web master gemailt die zei ,waarscijnlijk een programma nodig op mijn computer ,nu is er wel 3x 45 euro afgeschreven van mijn rekening ,had gemachtigt voor 1 malig afschrijven dus dat is 6 plaatsbewijzen ,heb er nog 2 gekocht bij de kassa dus nu 8 plaatsen
lekker he .mijn klantnr is ? poscode 1104lm 261
vr gr g.v.dkrogt

Y. Bakker

schreef:

Prima theater met een leuke programmering. Vriendelijk personeel.
Ik heb me wel eens ge?rgerd aan ouders wiens (dikke) kinderen blijkbaar geen uur zonder etenswaren kunnen.

ad der bogen

schreef:

De Meervaart is het leukste theater in Amsterdam. De mensen helpen je plezierig en eigenlijk is het vlakbij het centrum. Ik verheug me al op het nieuwe programma.

genv

schreef:

eerst wil ik even kwijt dat ik met veel plezier altijd jullie theater bezoek, alleen woesdag 5 november ben ik met een heel vervelend en ongeloof gevoel naar huis gegaan.
Samen met een vriendin en onze kinderen gingen wij naar de voorstelling van de Boswachters. Dit werd aangekondigd als een kindervoorstelling. Alleen hebben wij het gevoel gehad dat de acteurs niet wisten dat ze speelden voor kinderen.
1 van de acteurs was gewoon onbeschoft tegen zowel een kind als naar 2 moeders. 1 van de moeders greep hij bij de kraag en vroeg haar wat haar bezielde en of ze wist waar ze was. (haar kinderen irriteerde de acteur). waarschijnlijk bent u op de hoogte van dit voorval. Zelfs nu ik het opschrijf word ik woedend. Deze meneer de acteur zal im mijn ogen eens goed moeten nadenken of hij het juiste beroep heeft. Ik hoop dat de meervaart zulke mensen niet meer uitnodigd om in hun theater te spelen.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord