Boerderij Langerlust

Provincialeweg 24
1108 AB
Amsterdam
020 3420440
www.langerlust.nl/

Boerderij Langerlust is gelegen in de schitterende omgeving van de Gaasp, tussen Amsterdam en Driemond. De ambiance van de grondig verbouwde boerderij met de brasserie en de diverse feest-/ vergader-/ workshopzalen is uitermate geschikt om u te ontvangen tijdens de verschillende evenementen en workshops.
Zeer uniek zijn de gratis parkeerplaatsen, direct voor de deur! Er zijn voldoende plaatsen beschikbaar.

Boerderij Langerlust met Brasserie Het Koetshuis zijn niet zomaar een congrescentrum en brasserie, want Boerderij Langerlust is tegelijkertijd een leerwerkbedrijf van Pantar Amsterdam in samenwerking met Stadsdeel Zuidoost en Stichting Werkwijs.

Boerderij Langerlust biedt leerwerkplekken voor een mix van doelgroepen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers worden in het leerwerkbedrijf intensief begeleid door hiervoor opgeleide professionals. De deelnemers hebben met elkaar gemeen dat ze gebaat zijn bij een passend traject zodat hun kansen op de arbeidsmarkt toenemen.

Het congrescentrum is een uitstekende locatie voor vergaderingen, workshops, trainingen, en productpresentaties. Het congrescentrum biedt een grote verscheidenheid aan zalen van 10 tot 180 personen met ieder een eigen sfeer. Deze zalen zijn apart of gezamenlijk te huur. Het is een ideale locatie voor evenementen waarbij u meerdere zalen wilt gebruiken. Maar ook voor een bedrijfsfeest, familiereunie, een jubileum of een trouwfeest! Boerderij Langerlust is namelijk een officiële trouwlokatie van Stadsdeel Amsterdam Zuidoost.
Daarnaast kunnen we ook allerlei combinaties maken met buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen of varen.

Boerderij Langerlust heeft ook een brasserie. Voor koffie, lunch en diner, 7 dagen per week van 11 tot 20 uur. Prachtig gelegen in het groen.

Graag tot ziens bij Boerderij Langerlust!

| in de omgeving

Meningen over Boerderij Langerlust:

powered by

UIT123.nl TIP

Quirijn

schreef:

Eten is zeer matig.Bediening is ronduit erbarmelijk.De dame die ons hielp snapt niet dat je voor je pleier uit eten gaat.Onbeleefdheid is nergens goed voor.

P.Ton

schreef:

Organisatie is slecht en vooraf gemaakte afspraken werden niet nagekomen.
Wat voor mijn moeder die 90 werd een feestdag zou moeten zijn werd voor haar een grote teleurstelling.
Zeker geen aanrader.

Martien

schreef:

mooie locatie,eten viel erg tegen,jammer dat men dit niet echt snapt terwijl de locatie anders doet vermoeden.

Nazima Sakko

schreef:

Op 21 februari jl. trouwde mijn vriend en ik hier op deze prachtige lokatie.
De dag is hier prachtig verlopen en de vriendelijke bediening heeft gezorgd voor een probleemloze dag voor ons het bruidspaar.

Deze gasten waren net als het bruidspaar erg gecharmeerd van deze lokatie.

Top !

régine van den broek

schreef:

locatie heel prettig. bediening vriendelijk.maar een gewone uiensoep(dus geen overheerlijke sipelsop!!)voor 5 euro is niet mis.daar zou iets aan gedaan moeten worden...verder alle lof voor langerlust!

Mevr. Renkema

schreef:

Ik mis helaas op uw side

de openingstijden en uw menukaart. Zou u mij die kunnen mailen of per post kunnen sturen. Ik zoek een gelegenheid om met ongeveer 7 tot 10 mensen in juli as te dineren. Met vriendelijke groet.

Mevr. Renkema

Wouda Philipsen.

schreef:

Ik vind het een geweldige locatie. Vorig jaar hebben we een wijnproeverij gedaan, het was toppie. Al verscillende keren geluncht en gedineert jullie doen het goed.

sobokan

schreef:

Lunch prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken (6-7 euro voor simpel bolletje kaas???).Vijver buiten geeft nogal wat muggen overlast in de zomer.Avondkaart is redelijk ok qua prijs en kwaliteit.Het lijkt een leuk en sociaal idee dat leerbedrijf, maar wetende dat deze (meestal zieke) mensen worden afgebekt en afgebeuld en dat Langelust 1000 euro per persoon per 3 maanden krijgt, maakt dat de prijzen veel en veel te hoog zijn, de mensen niet happy en enige betaalde chef altijd in een slecht humeur omdat hij met mensen werkt waar niet altijd op gerekend kan worden.Kortom, als je er van uit gaat dat een restaurant als dit normaal zo'n 10 mensen in vaste dienst moet nemen (kosten ongeveer een ruwe 4 tot 6 ton op jaar basis) terwijl dit nu zo'n 40k op jaarbasis oplevert, zou het pas ECHT sociaal zijn als de prijzen daarme in verhouding staan. Nu wordt de eigenaar lachend rijk over de rug van zieke/zwakke en gehandicapte mensen.. (Wij kennen de eigenaar en een aantal van de mensen die er werken)

G.Geerlof

schreef:

29 augustus trouwde mijn zoon op uw geweldige lokatie.

Een prachtige dag met uitstekende bediening!

Een gote pluim is hier op zijn plaats.Bedankt daarvoor.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord