Filmhuis Griffioen

Uilenstede 106
1183 AM
Amstelveen
020 444 5100
www.filmhuisgriffioen.com

Filmhuis Griffioen is een van de oudste filmhuizen in Nederland. In 1975 opende Filmhuis Uilenstede - zoals het toen heette - haar deuren met La charme discret de la bourgeoisie.

| in de omgeving

Meningen over Filmhuis Griffioen:

powered by

UIT123.nl TIP

Engin

schreef:

Fijn theater.

maria duba

schreef:

Ik zou het zo leuk vinden als er eens kinderfilms worden gegeven in de vakanties.Zeker in de zomervakantie.Ik vindt amstelveen maar saai hoor! Het breid hier allen maar uit op kantoorgebouwen en woningen,maar voor de kinderen is er maar weinig te doen.We moeten altijd naar amsterdam of een verdere omgeving.Ik vindt het wel jammer! maria

DonnieD

schreef:

Ik hoop dat komend seizoen weer wat meer alternatieve films biedt, want dit seizoen was het aanbod wat karig. Denk aan de nieuwe Franse lichting of de Duitse muziekfilms.

lesje

schreef:

ik ben dik tevreden over de keuze van jullie films. ben daarom ook een regelmatige bezoekster. Goeie aktie met die stempels,en goeie koffie.

Hinke

schreef:

Jessieh je moet beter kijken. Zo te zien moet je eerst nog ontnuchteren ;)
Ze draaien geen pathe-pulp maar de betere filmhuisfilm, met af en toe een verrassings-voorprogramma. Nooit saai dus!


JeSsIeH

schreef:

Saaj saajtjeeh menseeh! EgT SoW On-InFo-VinD-BaaR..EgGt! Dr StaaT NieH EensZ Op WelkeeH FilM En WniR Er GedraaiT WordeeH..TsSs..AlsZ JeeH DaT Un BioSz MoeT NoemeeH!! =S KuSj JeSjUh

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord