Club Nouvelle

Touwslagerij 11
1185 ZP
Amstelveen
020 6430393
www.clubnouvelle.nl

Nog geen informatie van Club Nouvelle ontvangen.

toevoegen

vandaag: Gesloten. | in de omgeving

Meningen over Club Nouvelle:

powered by

UIT123.nl TIP

louis

schreef:

Nouvelle is een goede dicotheek het is goed georganiseerd bedank dat jullie bestaan anders is geen ander goede dansing

Bezoeker

schreef:

Gezellige, goed verzorgende dancing met een geweldig warm-en koudbuffet. Later op de avond gaan ze ook nog met een uitgebreid bittergarnituur rond. En ja, bij het verlaten van de dancing staan er ook nog broodjes klaar. Kortom, hier krijgt men waar voor zijn geld!

Traday

schreef:

Hi, Ik kom sinds enkele maanden in Nouvelle en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben dat je iedere keer weer een verzorgd en nette bedienend hapje in de nacht krijgt. Top. Daarmee zeg je als eigenaar dat je ballen hebt om dat op deze manier te doen.
Ik kom in veel dansgelegenheden en ik moet zeggen dat ik dit heel fijntjes vind en daarom ook al is het voor een heel klein hapje na twee uur dansen, richting het buffet met een big smile betreed/ schuif. Complimenten aan de dame die daar weer iedere keer klaarstaat om het te presenteren.
Muziek is super, maar soms wordt er naar verhouding te veel DB gebruikt wat minder mag als de vloer vol is. Op de zaterdagavonden zou ik het waarderen als de DJ niet 2 maar 4 salsa nummers draait. Dit omdat ik bemerkt dat het publiek eigenlijk wel blij wordt van dat type muziek, maar daar wordt naar mijn smaak niet genoeg op geanticipeerd. Voor de rest super. Top.
Tip: Wellicht 50ct duurder per entree kaart en dan drie prijzen elke week verloten. Geeft een soort verbroedering en saamhorigheid.
Greats: Tradly

Jeannette

schreef:

jammer.. Goeie ouwe tijd de Ufot!

Frank

schreef:

Dank je Dirk..voor je mooie berichtje en hoe je over Club Nouvelle denkt. Daar doen wij het voor....fijn dat er gasten zijn zoals jij die de erkenning zien in Nouvelle. Wij allen doen ons best...en proberen het voor de gasten zo goed mogelijk te laten verlopen.! Groetjes, DJ FRANK

Dirk van Duijn

schreef:

Een erg gezellige dancing voor 30+. Alles klopt en dat zie je eigenlijk zelden of nooit. Een heel uitgebreid buffet en ook inbegrepen bij de entreeprijs, betaalbare drankjes, gratis toilet en gratis garderobe. Ontzettend goeie DJ's (gisteren DJ Frankie..), lekkere dans muziek en de hele avond en nacht een gevulde dansvloer. Ook qua leeftijd een heel gevarieerd publiek. Voor ieder wat wils dus maar in ieder geval een heel leuke en gezellig plek om los te gaan. Proficiat voor de organisatie. Er is heel goed over nagedacht!

Rudolf

schreef:

Mooie 30+ discotheek. Je krijgt hier waar voor je geld. Uitgebreid buffet, bittergarnituur, broodjes. Het kan niet op!Complimenten aan de eigenaar en zijn personeel! De variatie van Dj's is ook prettig.

Elly

schreef:

Vorig jaar december geweest ,ontzettend leuke dansmuziek ,gezellige mensen..topavond!
Ik als Rotterdamse ,gezellig geklets met Amsterdammer :) Hij was half nederlands..
Wie weet tot ziens : )

jeannette

schreef:

club nouvelle, ben er nu zo,n 4x geweest met een vriendin, wel gezellig, ik vind het daar net n vip discotheek, zoals de mannen en vrouwen daar vaak gekleed gaan, de muziek is goed! gezellige dansvloer en bargedeelten, en niet te vergeten de versnaperingen die tussen 12 en 1 op de tafels tentoongesteld zijn daar

osman

schreef:

het was heel erg leuken gezellig gr osman

Ruud

schreef:

Een gezellige en goed verzorgde dancing voor 30+. Een enorm uitgebreid buffet ook. Altijd leuk om naar toe te gaan.


Gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan!

murat

schreef:

ik vind het novell heel leuke en gezellige club echt top maar de portier zijn echt racist.de ene is met zwart haar heeft (zijn naam peter als ik goed weet)andere is lange kaal zij zijn echt niet zo aardig tegen buitenlander.omdat heb ik paar keer geprobeerdmaar ik mag niet binnen.dus daar over wil graag met de eigenaar contact houden

top

schreef:

hartstikke naar mijn zin gehad.

Dick

schreef:

Ook dit jaar is er weer een New year's Eve Party in Nouvelle. van 22.00 tot 05.00 uur. Dit jaat met een legendarisch optreden van 4FUN in combinatie met DJ's Frank en Peter. Champagne om 24.00 uur is inclusief en de Vuurwerkshow uiteraard ook. Dus komt allen naar Nouvelle voor het feest van het jaar

Utrechtcrew

schreef:

Is er weer een Oudjaarsparty zoals vorig jaar in Nouvelle? Was top toen !!!

Marinella

schreef:

Goed nieuws!
Zaterdag 28 dember draait Dj Frank in Nouvelle.
Wat mij betreft de beste avonden daar.
Jammer dat hij maar een keer per maand komt.
Peter is top maar Frank is.....🎆

de boer

schreef:

frank je moet meer draaien in club nouvelle.heerlijk van stamp muziek lekker uit je stekker gaan.

Henry den Neijsel

schreef:

...waar dj Frank bang voor was gebeurde ! ... Alweer ! ...het gebouw kraakte,en de tent was afgeladen , een stampende beat , plukkende baslijnen die je doen shaken , Frank die af en toe verbaal nog wat olie op het vuur gooit !!!! Die vent wordt steeds beter , waar eindigt dit ??? Elke week Franky boy in Amstelveen ?? Ik zou het niet overleven !! Let's groove and funk !!!! Het was GEWELDIG !!!

DJ Frank

schreef:

Zaterdag 26 oktober 2013 de Laatste zaterdag van de maand. DJ Frank vanaf 21.00 uur tot wintertijd....swingen in Club Nouvelle. velen zijn je voor geweest ontdek waar je lekker uit kan gaan. Gratis lopend buffet/ruime parkeer gelegenh. entree € 11 TOP avond! muziek allround

Marga

schreef:

Wij zijn altijd weer blij als DJ frank er is hij draaid super goeiemuziek dat willen we wel meer zaterdags

Almere Crew

schreef:

Aan Nouvelle, afgelopen zaterdag 28 september geweest. Weet niet wie er draaide maar de muziek was op en top. Was super gezellig. Komen gauw weer terug....leuke tent!

Henry den Neijsel

schreef:

Kom vooral de laatste zaterdag van de maand , stel gerust uw schoonmoeder teleur dat u deze zaterdag echt niet kunt !!!! Waarom ? Weet u dat nu nog niet ? Dj Frank is in the House,, wat een beest die man , echt voor je rust moet je hier dan niet komen , geweldige dance en beats en mixen !!! Wat te denken van Madonna / Music Inferno !!!! DOET IE. GEWOON !!!!!! Die Frank draait de boel gek daar !!!!!

Groepje bezoekers

schreef:

Het gaat er om dat je gevarieerd draait en dat is het geval in Nouvelle. Frank is meer op soul gericht en Peter heeft een voorkeur voor zuid amerikaans. Alhoewel hij de laatste maanden absoluut afwisselend en goed draait! Dat bevalt de bezoekers prima! Kortom; iedereen komt zo aan zijn trekken cq gerief! Ga zo door Peter en Frank!

henry den neijsel

schreef:

onderwerp : dj Frank.

Wat wil de bezoeker eigenlijk die Nouvelle bezoekt ?
Sinds de DiscoTrain op vrijdagavond constateer ik dat dj Peter zijn muziek stijl iets aanpast in deze richting, goede zaak.
Dj Frank, houdt er een andere stijl op na, een stijl die ik meer waardeer. Nu zou het te kort door de bocht zijn : Peter eruit , Frank erin ! ( ik zal de laatste zijn die hier niet accoord mee gaat ) .
Echter middels een enquete zou u de reaktie c.q. mening kunnen vragen over div. zaken aangaande Nouvelle en i.h.b. de mening over de dj's en hun muziekkeuze, timing , planning aangaande muziekblokken en sfeersetting. . De dj's verschillen aanzienlijk van elkaar ,zonder in details te treden, en het publiek reageert hier ook anders op . Kortom ik denk aan een upgrade van de avonde te bewerkstelligen is door meer voor dj Frank te kiezen...........ben ik nog vaker gelukkig !!!

soulkikker

schreef:

Ja, de discotrainavond was geslaagd. Wat een goede opkomst ook. Voor herhaling vatbaar op vrijdag 19 april. Heb me prima vermaakt en het buffet was ook heerlijk.

Groepje bezoekers

schreef:

We hebben het leuk gehad op het oud-en nieuwfeest. Alles was goed geregeld. Lekker buffet en de muziek was ook gevarieerd. Bedankt en tot een volgende keer!

Ruud

schreef:

Complimenten aan Dick en het personeel voor de organisatie op 2e kerstdag. Wat een geweldig warm-en koud buffet was dat! Dank en tot ziens op oudejaarsavond.

Ps Herman, kaarten kun je alleen aan de deur kopen.

herman

schreef:

hallo ik wil graag kaarten bestellen voor oude jaars avond maar hoe ?

Het Kartel

schreef:

Beste Nouvelle bezoeker,
Even een reminder voor een veel belovende avond. Tweede kerstdag vanaf 22.00 tot 4.00 uur een avond gezellig swingen in een geheel ingerichte KERST Nouvelle. Dit jaar geen sneeuw buiten. Maar binnen onze 2 dj's Peter en DJ Frank. U bent van harte welkom. Sterker nog gezellig als u langskomt. Mocht u nou dit spektakel toch missen???? wenst Club Nouvelle u een bijzondere warme maar bovenal gezellige kerst toe. Gr. Club Nouvelle Amstelveen

Ad

schreef:

U gaf Club Nouvelle het cijfer 10 ;-)

Ad

schreef:

U gaf Club Nouvelle het cijfer 10 ;-)

Helen (barkeepster)

schreef:

Even een antwoord op de vraag van de 2 vriendinnen.
De kaartverkoop start op vrijdagavond 30 november. Deze kun je dan kopen aan de kassa bij Nouvelle. Het is wel verstandig om deze vooraf te kopen omdat wij enorme drukte verwachten. Mocht je meer willen weten dan kun je ook kijken op facebook daar staat ook onze agenda en de openingstijden. Ik hoop jullie voldoende te hebben geinformeerd maar mochten jullie nog vragen hebben ik hou deze site wel even in de gaten. Tot gauw...groetjes Helen

Het kartel

schreef:

Hallo beste gasten van Nouvelle, de tijden zijn niet juist moet zijn van 22.00 uur tot 5.00 uur (31 december) Het beloofd een gezellige avond te worden met Champagne, vuurwerk, lekker hapjes, een live band Harvey and Friends, DJ Peter en DJ Frank. Entree is 30 euro. Ook tweede kerstdag is Club Nouvelle geopend vanaf 22.00 uur. met een best off editie DJ Peter en Dj Frank. Wij rekenen op uw komst en zullen zorg dragen voor een gezellige avondje uit! Tot ziens in Club Nouvele Amstelveen.

Bruno

schreef:

Op oudejaarsavond van 21.00 tot 5.00 uur.
Kaarten aan de deur maar je kunt ook vooraf kaarten kopen.

2 vriendinnen

schreef:

wij hebben altijd een toptijd in Nouvelle! Is Nouvelle op Oudjaarsavond op dezelfde tijd open of later? en moet je vooraf kaartjes kopen of is gewoon entree aan de deur?

Bruno

schreef:

Op 2e kerstdag en oudejaarsavand draaien Peter en Frank beiden!
Iedereen tevreden!

eus

schreef:

goh!,wat een naar en flauw stukje van "een bezoeker over dj frank!De"bezoeker "vind dat dj frank de plank mis slaat en volgens"ons "niet meer in nouvelle hoeft te draaien!Ik vind dj frank nml.wel goed draait!!zo zie je maar weer,dat smakenverschillen!Elke dj heeft z,n eigen stijl.dj peter heeft een andere srijl van draaien,soms is dt ookniet mijn muziekkeuze,maar er zijn genoeg mensen,die het wel leuk vinden.altijd een volle dansvloer!En dat is toch ook de bedoeling!de dj,s krijgen in een kort tijdsbestek veel aanvragen voor verzoeknummers,dus nog meer smaken!nog een bedankje aan de barkeepster voor haar reactie,dit maakt het nog duidelijker!en zeker een bedankje aan gastheer Dick Bayens,die achter de muziekkeuzes van dj peter en dj frank blijft staan!Groejes,ook aan de overige personeelsleden van club nouvelle, die ook garant staan voor een leuke en gezellige avond,met een fijn stukje muziek verzorgd door dj peter en dj frank!!!Eus

ciril

schreef:

goedeavond mens
ik ben opzoek naar een goed vrind aub help jullie mijn hij woont in rijp ik hem 2jaar gelijden bij jullie, we had een mooi tijd maar ik ben zijn tel verloren

Dick

schreef:

k het jammer dat deze bezoeker niet eens het fatsoen heeft om zich kenbaar te maken met zijn echte naam. Het is altijd makkelijk om vanuit de zijlijn zonder naam iets te roepen om daarmee stemming te maken. Over DJ Frank en DJ Peter het volgende. Ik ben bijzonder blij met mijn beide DJ’s, aangezien hierdoor een variatie ontstaat in het muziekaanbod. Dit is ook gevraagd door de gasten van Nouvelle en wij proberen ook altijd zoveel mogelijk te doen aan hun wensen. Het kan natuurlijk altijd zijn dat er een aantal nummers gedraaid worden die een bepaalde gast niet aanspreekt, maar anderen weer wel. Om dit te voorkomen hebben wij beide DJ’s gevraagd om zo breed mogelijk te draaien. Naar mijn mening slagen zij daar ook goed in. Maar zelfs DJ’s zijn mensen met gevoel en zij hebben de opdracht van mij meegekregen om zo goed mogelijk in te spelen op de gevoelens in de zaal op dat moment. Dit is eigenlijk een bijna onmogelijke taak omdat je nooit iedereen naar de zin kan maken. Ik vind dus WEL dat zij iedere week hun uiterste best doen om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Ik geef het je te doen om 6 uur achter elkaar het publiek te vermaken. Daar moet je voor geboren worden om dit leuk te vinden en dat vinden zij ook. Ik ben het dus niet eens met de “BEZOEKER”.Mijn naam is Dick Baijens en ben gastheer van Nouvelle. Het lijkt mij beter om met vragen naar mij toe te komen want dan kunnen wij er iets aan doen, dan dat men het op deze onsympathieke manier neerzet om iemand te raken. Dat is niet de manier hoe wij in Nouvelle met elkaar om wensen te gaan. Dat weet ook iedereen. Dus BEZOEKER, vraag naar Dick en je probleem zal worden opgelost voor zover dat kan.Ik wens iedreen die dit heeft gelezen nog een prettige voortzetting en een warm welkom in Nouvelle.

Barkeepster

schreef:

Hoi ik ben barkeepster bij Club Nouvelle die elke zaterdag met heel veel plezier daar achter de bar mag staan. Leuke gasten en heerlijke muziek. Ik ben trots op onze DJ's Frank en Peter die naar mijn mening altijd goed draaien. Toevallig kwamen er een aantal gasten naar mij toe afgelopen zaterdag die mij vertelde : Wat draait die Peter weer lekker maar er was er ook 1 die mij vertelde wat draait hij slecht. Het is voor een DJ heel moeilijk om het iedereen naar de zin te maken. Ook ik hoor weleens Salsa waar ik totaal niet van hou. Ik vind het een vak apart en heb daarom ook respect voor onze DJ's. Aankomende zaterdag kijk ik er alweer naar uit om aan het werk te gaan en er weer een top avond van te maken.

bezoeker

schreef:

Meningen over Frank zijn verdeelt. Van ons hoeft hij echt niet te draaien. Denkt dat hij heel wat is, is geetrouwd met de jingles van de soul show, praat teveel tussendoor en slaat de plank mis met zijn mixen. Denk je eindelijk dat er een top nummer komt, is het voor een paar seconden, want dan gooit hij er weer wat anders doorheen.

Ruud

schreef:

Zondag 7 oktober

Jazz en blues zangeres Lils Mackintosh en saxofonist Clous van Mechelen in club Nouvelle.

Tijd: 17.00 uur
Entree: 8 euro (incl.buffet)

frontman

schreef:

Ja hoor, ze doen altijd hun best om het goed te doen. De muziek was zaterdag inderdaad prima!

Liever niet

schreef:

Hoi, wij waren er ook afgelopen zaterdag. Ik sluit mij daar geheel bij aan. Groetjes,

eus

schreef:

erg goed gedraaid frank,ik hoor het ook van vele bezoekers,die in nouvelle komen,een goede muziekkeuze,heel belangrijk voor de sfeer op de dansvloer!!misschien is het een goed plan,dat de dj,s om de week draaien??

bezoeker

schreef:

Frank draait de laatste zaterdag van de maand.

bezoeker

schreef:

Welke dj draait er morgenavond 9 juni?

Bezoeker

schreef:

VRIJDAG 29 JUNI vanaf 22.00 uur

DJ JEAN in club Nouvelle!

Piet

schreef:

Oke Herman, tot Nouvelle...

Hermqn

schreef:

Dat klopt, dat heb ik ook gehoord.
Dat is zeker belangrijk maar momenteei is het echt heel moeilijk om zo'n tent van de grond te krijgen.
Tot Nouvelle Piet!
Ik loop wel even naar je toe volgende keer!

Piet

schreef:

Beste Herman. ik vergis me niet als je een vaste klant van Nouvelle Amstelveen bent moet je het maar eens rondvragen aan de mensen die bij de opening in Vlaardingen waren... ook zij vonden de lokatie niet Nouvelle waardig!

Herman

schreef:

Dan vergis je je echt. Er zijn de afgelopen jaren meerdere mensen geweest die een 30+ dancing zijn begonnen.
Bussum geflopt, Almere geflopt etc..
Het gewenste resultaat werd niet gehaald. Dat Nouvelle druk wordt bezocht op zaterdagavond komt omdat Ufot Amstelveen op de kaart heeft gezet. Het is puur de Ufot karavaan.
Desalniettemin doet Nouvelle het heel goed voor het publiek.
Maar zo is het nu eenmaal!

Piet

schreef:

Volgens mij heb je de vraag niet goed begrepen Herman. Bij de juiste keuze met meer uitstraling zouden de klanten wel teruggekomen zijn.

Herman

schreef:

Het is niet te begrijpen Piet.
In deze tijd heeft de horeca het heel moeilijk. Het ene na het andere cafe sluit. De oorzaak is vaak te wijten aan te hoge prijzen.
Mensen pikken dit niet meer.
club Nouvelle is voor een dancing heel redelijk qua prijs.
Buffet, toilet, garderobe all-in.

Dick moet zich op Amstelveen richten en na de zomer ook wat van de vrijdagavond zien te maken.
De zaterdagavond is en blijft een succes!

Piet

schreef:

Club Nouvelle Vlaardingen is per direkt gestopt wegens onvoldoende animo.
Het was meteen bij opening 3 weken geleden de verwachting dat dit niet ging lukken en dat leefde bij de meerderheid die bij de opening aanwezig waren.
Het straalde totaal geen klasse uit zoals in Amstelveen, slechte ongelakte houten vloer die in een hoek is geplaatst waar je niet lekker op kunt dansen het had meer weg van een danscafe (pooltafel stond er ook nog)Kortom, vreemde en slechte keus van Dick om juist in deze pakhuis een 2e Nouvelle te starten terwijl er genoeg keus is in deze regio met een gepaste uitstraling. Toch ben ik benieuwd waarom Dick tot deze keus was gekomen, mss dat iemand dat kan uitleggen?

de Judge

schreef:

Klopt, Herman, je heb gelijk!

Herman

schreef:

Er lopen ook simpele mensen rond maar ook genoeg andere mensen.

Als je ergert aan hetgeen dat je hebt beschreven moet je gewoon niet meer komen.

Het klopt niet wat je schrijft.
Je vindt het geen niveau maar je komt er wel steeds!

Willem Petalo

schreef:

Dat is nu precies wat ik bedoel.Wees eens blij dat er muziek gedraaid wordt.Ik heb veel ervaring in de diverse clubs.Dit soort clubs is alleen voor de fun. Kijk je ziet al jaren en jaren heel vaak dezelfde types,die willen niets alleen lallen.En die kerels met een grote mond,ik zeg kom dan eens uit de (woon) hol gillende vrouwen van 30 + nou nou daar wordt je blij van en dat elke week.Club is leuk maar u ziet aan de verhalen hier onder wel dat het niveau beneden peil is.En ik ben echt niet jaloers op geile mannetjes,loosers die elke week hijgend rondjes in dit soort clubs lopen en geil naar dames gluren,ik merk het alleen maar op wat ik gezien hebt jaren lang.Checkt u het maar zelf elke week zijn ze er!Dus iemand die het hier niet mee eens is zal ook wel zo'n mannetje zijn.leuke club maar kleding voorschrift voor dames en heren zal het niveau omhoog halen. Dan bedoel ik alleen maar: Spijkerbroek, sportschoenen, kinder shirts met vlekken verboden. Tot slot allemaal veel plezier in Club Nouvelle te Amstelveen. Ps laat je telefoon thuis en neem je goede humeur mee!

marc

schreef:

Gast/henk jammer dat je er nu toch weer een heel verhaal van maakt,oke het is jouw/jullie muziekkeuze niet,kom dan niet op die avonden hoef je je ook niet te ergeren en hoef je geen aanvallende stukjes meer te schrijven,dit heeft niks meer te maken over een muziekkeuze maar een persoonlijke aanval naar iemand toe die jij niet mag,is niet erg we zijn allemaal verschillende mensen,maar beperk je mening deze site is er niet voor om mensen te beledigen oke? dit is tevens ook mijn laatste reactie.

Gast / Henk

schreef:

Beste Marc, dat klopt... maar men(DJFrank)vraagt en wij draaien.
Ik/wij vinden het alleen zo jammer dat hij denkt dat hij nog steeds in de Challenge draait waar hij niet gewend was om zoveel gevarieerde muziek te kennen en te draaien (mss. raadzaam voor hem om zich daar in te verdiepen zodat hij weet waarover hij praat) en daarom vinden wij dat hij niet in Nouvelle past.
Bij deze mijn laatste opmerking: zie het als een wijze les en leer ervan en blijf niet te veel hangen in -zoals het vroeger ging- dit is een andere omgeving.
Menige vaste klanten komen juist niet als DJ Frank er draait dat zegt genoeg en dat is erg jammer. Succes

marc

schreef:

Hoi gast/henk ik dacht dat deze site niet de bedoeling was om persoonlijk te worden naar iemand toe wees een vent en praat erover met diegene ik denk dat je dan meer bereikt dan als je het op deze manier doet respect verdien jij ook niet op deze manier laten we het leuk houden oke.

Gast / Henk

schreef:

"Beste" DJ Frank, Nederlandstalige muziek hoeft niet per definitie kroegmuziek te zijn (maar goed dat vindt jij!) er is genoeg Nederlandstalige muziek dat heel goed past in Nouvelle en als iemand -lees meerder vaste kanten- dan een nederlandstalige plaat aanvraagt dan is het zeker niet collegiaal naar je collega toe om hem in het openbaar af te vallen door te zeggen -daarvoor moet je bij Peter zijn!?- Dat zegt genoeg over jou. Beetje meer respect voor je collega is wel op zijn plaats. Let wel... ik spreek uit monde van meerdere vaste klanten die er al jaren komen. Respect moet je verdienen!!!

Marc

schreef:

Geachte Gast beetje lullig om iemand meteen als arrogant neer te zetten als hij een verzoekplaatje niet draait, het zal op dat moment misschien even niet in het concept passen accepteer dat gewoon en ga niet zo,n aanvallend stukje neer zetten, dj Frank draait goed en gevarieerd er zijn 2 dj,s met allebei hun eigen stijl, ik kom er vaak met een groep en wij genieten van de muzielstijl van Dj Frank,laat iedereen in zijn waarde wij komen graag als dj Frank draait, en zo zijn er meerdere mensen met ons, als jij je er niet in kan vinden dan moet je op die zaterdagen niet komen oke, wederzijds respect! groeten van Marc.

DJ Frank

schreef:

Bedankt Ruud! Heel goed dat je het begrijpt. En ik hou rekening mee met verzoekjes. Maar sommige platen kunnen echt niet of passen niet in de stijl van Club Nouvelle. Zoals Hollandse kroegen muziekm(met alle respect).

Ruud

schreef:

Het is subjectief. Ik ben blij met een tweede DJ. Frank draait naar mijn mening goed omdat hij o.a.meer dansclassics draait.
Iedere DJ heeft (gelukkig) zijn eigen stijl! Je kan hierdoor nooit iedereen tevreden stellen. We mogen ook wel eens af van het Ufot concept. Aan vernieuwing is niets mis.
Kortom, blijf gevarieerd draaien!

DJ Frank

schreef:

In alle eerlijkheid: Dat gebeurd wel eens ook bij andere collega's ja...Het zit je blijkbaar hoog als er een plaatje niet gedraaid wordt. Waarom stel je niet eens voor in Nouvelle? Je staat als anonieme gast, Krijg je van mij een biertje en dan praten wij erover.Dit is geen discussie panel gr. DJ Frank

Gast

schreef:

DJ Frank...? mijn stijl? Is dat belangrijk? Het gaat erom wat de stijl is van Club Nouvelle dat het concept van de voormalige populaire Ufot heeft voortgezet en daar past jouw stijl niet bij...
ps. als er iemand een verzoek bij je komt doen om een nummer te draaien moet je niet zo arrogant zijn om te zeggen dat je het niet draait omdat het niet jouw stijl is! Je bent er voor de KLANT en niet voor jezelf! Jij hebt je tijd gehad... (maar dat was vroeger!)

DJ Frank

schreef:

Hoi Hoi en.....wat is uw stijl dan? daar ben ik dan benieuwd naar....groet, Frank

Gast

schreef:

DJ Frank past totaal niet in deze club die het concept van de populaire Ufot niet kent en maar vast blijf houden aan zijn stijl toen hij nog in de Challenge draaide... (maar dat was vroeger!)

Het Kartel

schreef:

Jahhhh eindelijk...."Summerjam" iedere vrijdagavond in Club Nouvelle vanaf 22.00 uur een opzwepende dansavond. Met dj's Peter of DJ Frank. Lekkere dance met een summer flow!!! Dance Classics, Reggae , Funk, Disco, Modern, Latin Dance/house. Entree gedurende zomer speciaal aangepast 5 euro (vrijdag) U bent van harte welkom in Club Nouvelle Amstelveen.

soulpower!

schreef:

Vanavond 13 april
DJ Frank aan de knoppen!

Komt dat horen! Lekkere soul etc...

Hans

schreef:

Het is een leuke dancing die wordt bezocht door verschillende soorten mensen. Die opmerking van W. Petalo is pure jaloezie!

Alles is ook goed verzorgd! Je krijgt heel wat voor je geld. Succes!

Moszkowicz

schreef:

Je leeft in je eigen fantasie wereld. Je bent juist een verkeerde proto type waar vrouwen niet voor vallen. Jammer dat je dat gevoel en deze visie heb.......

Willem Petalo

schreef:

Heerlijke club, ik val op vrouwen die van de één naar de andere man gaan camping kleding dragen en die alleen willen Shoppen,feesten,vakantie vieren,dansen en springen ,gillen en de hele dag bellen met de mobiel.Dus daarom voel ik me daar gewoon thuis!Geweldig Ook geniet ik van al die steeds de zelfde mannetjes die daar elke week rondjes lopen en heel geil en gretig naar vrouwen kijken ,echt lachen .
Dus in één woord een geweldige club.

Live jazz op zondagmiddag 22 april

schreef:

Zondag 22 april om 17.00 uur treedt de bekende jazz-diva Colette Wickenhagen op met haar band.
De band bestaat uit:
-Wouter Kiers(saxofoon)
-Harm Wijntjes(contrabas)
-Walter de Graaf (gitaar)
-Maarten Kruijswijk(drums)

De entree is 8 euro inclusief koudbuffet en bittergarnituur.

Het beloofd een swingende middag te worden!

Live Jazz Lils Mackintosh

schreef:

Het optreden van jazz zangeres Lils Mackintosh was een succes te nomen. Het werd door ruim 100 mensen bezocht en er werd flink gedanst.

Het volgende live optreden is van Colette Wickenhagen en band en staat gepland voor zondag 22 april om 17.00 uur.
saxofoon:Wouter Kiers
Contrabas:Harm Wijntjes
Gitaar:Walter de Graaff
Drums:Maarten Kruijswijk

zogetzegt

schreef:

zaterdag met een groep naar nouvelle geweest heerlijk gedanst op muziek extreem goed gedraaid van nu en wat oldies wat een topper is die Frank tot gauw nouvelle

Fred

schreef:

leuk dat jullie nu ook live jazz optredens organiseren. Ik ben er zeker aanstaande zondag.
Lils Mackintosh is van hoog niveau!

Club Nouvelle

schreef:

Zaterdagavond is het ultieme avondje om er lekker tussen uit te gaan. Club Nouvelle Amstelveen (de dancing van weleer) staat bekend om een breed scala van muziekstromingen te draaien zoals dance classics, modern, reggae. Funk.House, salsa en Merengue. Dus voor ieder wat wils! vrijparkeren en betaalbaar...30 plus disco! Stijlvol en met zorg opgezet. Ieder weekend geopend vanaf 21.00 uur tot laat in de nacht. Voor het volledige Agenda verwijzen wij u naar www.clubnouvelle.nl Ouderwets gezellig vind je in Club Nouvelle Touwslagerij te Amstelveen. U bent van harte uitgenodigd bij deze!!!

Sandra

schreef:

Ik ga zondag naar het optreden van Lils Mackintosh in Nouvelle.
Ik heb haar eerder zien optreden en het is heel goed! Zij zingt ook swingende bluesnummers, geweldig!

Shihtzu

schreef:

Ben er nooit geweest, maar kwam vroeger in Ufot. Heeeeeeeel gezellig en heb daar mijn man leren kennen. Wij zijn nu 19 jaar samen, waarvan 17 jaar getrouwd. Geregeld horen wij nog "Ufot-muziek" en denken dan met veel plezier aan deze mooie tijd. Ik hoop dat club Nouvelle voor veel mensen hetzelfde geluk brengt als voor ons.

Edith

schreef:

hey frank... Ik moet ff m,n compliment geven aan je! Wat heb jij vorige week bij Club Noevelle weer fantastisch gedraaid!!! Echt top top!! Beste dj die er is echt!! Super! Kon niet stil staan! Hahahaha :-)) Groetjes Edith

Obama

schreef:

Beste Nouvelle gasten,
a.s zaterdag 25 februari is het zover! vanaf 21.00 dj Frank in Nouvelle best of edition: Salsa. dance, house, R&B dance classics, funk, voor ieder wat wils in de bekende Nouvelle sfeer. Wordt weer ouderwets gezellig! 30 plus disco. u bent van harte welkom. Dressed to impress....groetjes!!!!

Bezoeker uit Zeist

schreef:

Zou iemand mij kunnen vertellen wel DJ er aankomende zaterdag de 23e draait. Alvast bedankt

jeanet

schreef:

ik zou er ook graag weer eens heen willen maar toch niet in me uppie vriendinnen willen niet ja dan houd het op he

Live Jazz en Blues

schreef:

Aan alle Nouvelle bezoekers:

Op zondag 18 maart vanaf 17.00 uur treedt de bekende jazz/blues zangeres Lils Mackintosh op met haar band. Lils won in 2000 een edison en heeft deze maand haar achtste cd gepresenteerd tijdens haar 40-jarig jubileumfeest in theater de Brakke Grond te Amsterdam. Lils Mackintosh heeft opgetreden met Oscar Peterson, Het Rosenberg trio, Rita Reys, Hans en Candy Dulfer, Louis van Dijk, B.B. King, The Beets Brothers, Dutch Swing College band etc....

De entree bedraagt 5 euro inclusief buffet.
Tot ziens op zondag 18 maart in club Nouvelle!

Tommy

schreef:

Ben dit jaar nu enkele keren naar deze club Nouvelle geweest , Top een wat weinig vrouwen,maar dat zal wel aan het gladde weer gelegen hebben maar ik kom hier zeker naar terug. Muziek top - bediening ook super ,de prijzen voor wat geboden werd , hapjes sate en broodjes geweldig wat een avond Mvg Een Rotterdamer .

Rene

schreef:

jammer dat Nouvelle nog steeds de naam Ufot gebruikt in zijn advertenties. Ufot heeft niets maar dan ook niets te maken met Nouvelle. Ga nu eens op eigen benen staan!

DJ Frank

schreef:

a.s zaterdag draait DJ Peter Maurits, De laatste zaterdag van de maand DJ Frank. Hoop hiermee voldoende te hebbenn ingelicht. Tot ziens in Club Nouvelle!

bezoeker

schreef:

Kan iemand mij vertellen wie a.s. zaterdag 11 februari DJ is? Bedankt alvast.

DJ Frank

schreef:

oke dan...a.s. zaterdag 21 januari in The New Club Nouvelle te Amstelveen vanaf 21.00 uur 30+ plus disco. DJ Frank spinning on the turntables. Het wordt weer een wreede show met alleen maar opzwepende hits! Dance Classics, Funk, Modern, R & B, Dance, Salsa etc etc dus GEEN pannekoeken muziek!! Ontdek waar het nog super gezellig is Club Nouvelle Amstelveen! druk en heel gezellie...

bezoeker

schreef:

DJ Frank draait aanstaande vrijdag 13 januari Goud van Oud!
En op zaterdag 21 januari 2012. Dit is mijn uitspraak en hier zult u het mee moeten doen!

2 vriendinnen

schreef:

Wij vinden club Nouvelle helemaal top, helemaal wanneer DJ Frank draait. Gaan we de hele avond uit ons dak op de dansvloer!!!! Maar hoe kunnen wij zien wanneer hij draait??????????????

vrienden en bezoekers van Nouvelle

schreef:

Het Oud-en Nieuwfeest op 31 december was heel goed georganiseerd.
Erg gezellig en druk bezocht.
Complimenten aan de eigenaar en zijn personeel!

robert

schreef:

He Marc ja dat klopt dj Frank draait zeker top, ik was er afgelopen vrijdag hij draaide echt super hij moet er vaker draaien, het is weer eens wat anders, groeten van een heel tevreden klant.

marc

schreef:

oud en nieuw party was super,djPeter was goed, de band was goed maar djFrank draaide echt gruwelijk goed, dit was een topfeest voor herhaling vatbaar,persooneel van club Nouvelle bedankt voor deze hele gezellige avond en nacht, groeten van Marc

party animals

schreef:

Gezellige 30+dancing in Amstelveen. We vermaken ons goed hier. Leuk dat ze met kerst en oud-en nieuw ook open zijn.
De prijzen zijn ook redelijk voor een dancing. Allemaal dansend 2012 in!

2 vriendinnen

schreef:

Afgelopen zaterdag lekker uitgeweest in club Nouvelle. Veel gedanst, eindelijk na 2 weken werd er weer eens ontzettende goede muziek gedraaid !!!! Deze dj mag wel elke week de muziek komen verzorgen. Topavond gehad in een toptent.

Bezoeker

schreef:

Zaterdag 24 december kerstavond en eerste (25e) en tweede kerstdag (26e) is Nouvelle open.
Ook op zaterdagavond 31 december!
Correcte kleding verplicht!

Bezoeker Nouvelle

schreef:

Hoi, dus wij zijn niet de enige die de muziek veelal slecht en voorspellend vinden. De sfeer is leuk:)inboedel moet geupdated worden Misschien een tip voor de eigenaar. vraag:wordt er nog wat leuks gedaan tijdens de feestdagen en nieuwjaar anders plannen wij wat anders.

Krullenbol

schreef:

Wij ( stel vriendinnen) zijn nu een paar keer in Nouvelle geweest.
Hebben iedere keer een hele gezellige avond. Alleen wisselt de muziek nog wel eens.
Zo was de muziek dd 29 okt helemaal top.
Steeds afwisselend soul / salsa / R&B.
Maar afgelopen vrijdag 5 nov. was het vreselijk, de hele avond alleen maar house muziek. Naar mijn idee muziek voor 20 +. Niet voor de doelgroep waar Nouvelle voor bestemd is.
Verder is er niks mis mee..goed vriendelijk barpersoneel, wordt snel geholpen, schone toiletten ( paar keer per avond schoongemaakt) en verder helemaal gratis en voor niks warme hapjes, pinda's op de bar en als afsluiter op het eind van de avond belegde broodjes. Mijn complimenten. Alleen dus de muziek is een puntje.

5 vriendinnen

schreef:

Zijn zaterdag 29 oktober in Club Nouvelle geweest, muziek was TOP!!! Zijn daarom de 5e november weer geweest, muziek was VRESELIJK! Ik weet niet over er een andere dj was maar aan verzoeknummers werd ook niet gedaan. Hoop dat aanstaande zaterdag de muziek weer is als de 29e oktober want dan is Club Nouevelle top, leuke sfeer, gezellige mensen.

Bezoeker Nouvelle

schreef:

Zaterdag 29 oktober naar Nouvelle geweest. Ik heb samen met mij vriedinnen gelachen en lekker feest gevrierd. Muziek was een verademing voor ons. Regelmatig horen wij alrijd dezelfde riedeltjes en meestal heel voorspellend. De Dj draaide van alles en nog wat gelukkig maar want de hele avond house is ook niet wat wij zoeken. Compliment voor dj Frank (?)> service is prima interieur kan beter. Wij werden by the way niet lastig gevallen door hitserige mannetjes. Dus van ons zijn jullie nog niet af! Als de wind naar Amstelveen staat komen wij nog ff dansen.

Jeroen

schreef:

Die email hieronder neem ik niet serieus. De afgunst druipt er van af.

Leuke 30+dancing. Het deurbeleid mag wel wat strenger en dan doel ik op kleding. T-shirts en gympen niet toelaten.
Irritante agressieve mannetjes direct verwijderen!

Verder ben ik tevreden over de club en service!
Succes!

Marco

schreef:

Loozers tent. Veel mannen van een laag niveau. Kunnen niet van je vriendin afblijven. Als je naar de toilet gaat weten de loozers niet hoe snel ze je vriendin moeten benaderen met allerlei goedkope niets omvattende praatjes. Als ze afgewezen worden zijn ze nog op hun teentjes getrapt ook. Respectloos en niveau los is het te noemen. Verder mag er aan het interieur wel wat vernieuwt worden. Het is een oude bende daar. De dj mag wel een opleiding op de dj-school gaan volgen want mixen kan hij absoluut niet. Week in week uit het zelfde muziek ritueel met telkens de zelfde muziek. We zijn de laatste weken uit geweest in Rotterdam helemaal super (cinnema) daar. Goede en gezellige muziek, inrichting, personeel en eindelijk een dj die kan draaien. Novelle is een club waar als je geen geld hebt en niets kan en wil spenderen toch het idee hebt dat je uit bent geweest. Maar die oude troep, die oude dj en die sjonnies, Anita\'s en naar zweet stinkende goedkope mannen en vrouwen............. Die hitte als het druk is..........

Ons zien ze daar niet meer......

Hopelijk is de nieuwe 30 plus club, welke in oprichting is in Amstelveen, beter georganiseerd zal zijn dan Novelle. Mag toch hopen dat er meer niveau toegelaten zal gaan worden.


hind

schreef:

gewoon leuk avondje stappen, ga erheen zonder verwachtingen en maak er je eigen 5 sterren avond van.

Vrijdag is voor iets jonger publiek, sfeer op zaterdag heeft inderdaad iets weg van jachtseizoen, maar ach dat moet je ook maar eens meemaken. (jammer dat juist de leuke mannen niet durven te jagen ;))

hoop een positive Tip voor de eigenaar; investeren in een wat meer bij de tijd interieur.

Veel dansplezier.

marja en iris

schreef:

Vanavond voor het eerst naar Nouvelle geweest.
Erg gezellig, inderdaad verschillende mensen qua niveau.
Maar wat een goede service. Uitgebreid buffet, bittergarnituur en ook nog eens broodjes bij vertrek.
Complimenten aan de eigenaar!

Ted Plaate

schreef:

Binnenkort ook live bands op zondag avond van 10.00 tot 24.00 uur.
02-10-2011 is van 18.00 tot 24.00 uur
Liveband Digital Completu & DJ Hotline. Antilliaanse keuken aanwezig. Entree € 10,-

Els dendermonde

schreef:

Leuke zaak,alleen dj heeft muziek uit de Muzikale Fruitmand elke week trafasi pum pum en en Shakira Hips Don't Lie" echt meer heeft hij niet,valt me nog mee dat hij geen Elly & Rikkert draait. Wel gratis bitterballen. Op de laatste zaterdag van de maand (aanstaande dus) draait DJ Frank. Hij draait een andere stijl. Veel soul!

Ook op vrijdagavond is het swingen. Gratis entree tot 1 september!

Rob

schreef:

Leuke tent voor 3o+ singles en stellen.
Verschillende soorten mensen van ongeveer 30 tot 70 jaar.
Je moet het zelf ondervinden, ik vermaak me daar goed.

Jack

schreef:

Maakt daar weinig contact,veel stellen en gewoon zwaar getrouwde mensen.Als je al iemand aanspreekt hebben ze het druk en geen tijd.Is alleen een lal tent je schiet er niets op.lallen en springen elke keer de zelfde muziek leeftijd 30 -50 jaar type geen doel in je leven alleen lallen ben niet op zoek,ouwe vrijsters.

Friends

schreef:

De zaal is prima, er is zeker sfeer. Alleen de airco moet beter.
Soms te heet.
Verder gezellig en goed geregeld.

manu

schreef:

cheap, very cheap ,zaal heeft geen karakter,dj was slecht.again cheap

Kiki

schreef:

Ik snaap er niets van! op de site bij openingstijden staat vrijdags gesloten, en bij de agenda staat 17 juni (dat is een vrijdag)!! Caribbean White Party
Shoot me!!!!
Lekker duidelijk, daar trek je geen volle zalen mee!

Hans

schreef:

Dat gebeurde in Ufot ook.
Natuurlijk lopen er opdringerige haantjes rond dat zie ik ook wel.
Dat is wel eens zielig om te zien.
Er zouden wat meer klasse vrouwen moeten komen. Soms wel heel ordy. Verder is de organisatie goed te noemen. Ook genoeg koude en warme hapjes.
Ufot had de eerste jaren enige klasse. Toen men op vrijdagavond met een
spijkerbroek naar binnen mocht ging het niveau ook hard achteruit.
Dan krijg je mensen uit kroegen binnen met een slok te veel op.
Strengere kledingsvoorschriften dus.

ed

schreef:

Ja het zal allemaal goed bedoeld zijn en voor een gezellige avond is het ok maar contact leggen nee, er zijn echt veel van die oer vervelende mannetjes 50-60-70 jaar die staan in de rij voor een dame van 26 en dan nog eens opdringen ook,wie dit ontkent loopt met zijn ogen dicht of is echt heel naïef .Ze betalen alles kopen als het moet zelfs een auto voor een dame,verblijfsvergunning 5000 euro betalen dat doen deze oude opdringerige baasjes ook.
En geloof je het niet? ga een paar keer kijken en je ziet steeds de zelfde mannetjes rondjes lopen en ge..l kijken naar de mooiste dames,zelf kennis hebben ze niet!!de mannetjes met buikje enge snor en bril.(Dit metalle respect)
Het is alleen leuk om lol te hebben meer niet in de Ufot maakte je nog wel eens wat contact hier bijna niet en dat is een beetje jammer.veel te veel de enge mannetjes rondjes lopen en loeren naar dames. En maar loeren is er één nieuwe vrouw dan gaan ze als een raket er op af.Wat zullen die dames niet denken zeg.

Ruud

schreef:

Ik ga ontzettend veel uit, kom door het hele land en soms ook in Amstelveen.

Ik kan niets verkeerd zeggen over deze discotheek. Het is ook wat je wilt zien natuurlijk.

Ik heb hier altijd een leuke avond en ik vind het leuk als mensen zich laten gaan. Jezelf zijn! Ook al ben je 80! Maar het lijkt dat sommige mensen hier moeite mee hebben en vinden dat we allemaal in een keurslijf moeten lopen.
Ongelooflijk...

Verder heb ik het idee dat de eigenaar enorm zijn best doet om Ufot te doen vergeten... En dat valt niet mee....

Emanuelle

schreef:

De hele horeca is achterlijk duur. Maar voor een discotheek met buffet en warme hapjes is de prijs redelijk.
De toilet is ook vrij toegankelijk.
Zo nu en dan leuk om naar toe te gaan.

Joke

schreef:

Het is wel een leuke club maar over die golddigers dat klopt echt wel hoor en veel puber achtige vrouwen van 30-50 die gillen als er weer een oud bekend liedje van shikira wordt gedraaid en de hele avond springen verder helemaal geen contacten leggen! ps de drankjes 2,25 één cola heb je twee flessen voor ook niet echt goedkoop.En de mannen maar drakjes halen dat heb ik zelf gezien.Verder een leuk clubje meer niet.
Kom er wel eens om te lachen hoe volwassen mannen en vrouwen zich gedragen het verbaast mij.

Jolly

schreef:

Als je het leuk vindt ga je. Vind je het niet leuk dan ga je niet.
Zo simpel is het!

Ik ga!

Henk

schreef:

Grappig onderstaande meningen. Nouvelle wordt door sommige prima bevonden en anderen (lijkt op jaloezie)hebben het over golddiggers, pubers.

Ik ben er meerdere keren geweest en het is een afspiegeling van de maatschappij. Inderdaad verschillende soorten mensen. Het is goed geregeld. Garderobe, toilet en veel hapjes voor een tientje all-in. Prettig dus!
Succes toegewenst!

Ed

schreef:

Ik ben er ook geweest,kreeg de indruk dat de meeste geen geld hebben voor eten met die hapjes,je gaat er alleen van uit de mond stinken,lekker als je iemand leuk vind en aanspreekt en wat mij dus ook opviel veel gold diggers dames en alleen maar springen en dansen verder niets het lijken wel pubers van 15 die los gaan sorry wat een vertoning.

joop B

schreef:

Toen ik binnen kwam zag ik het meteen al.
Bijstandsmoeder met 4 kinderen zoekt rijke man die alles betaald.
Ik heb wel lekker gedanst op het nummer van Trafassi pum pum.
Dat wel.Maar ik vind de meeste vrouwen op geld en dikke auto's belust erg zielig vindt ik dat.

Habib

schreef:

zeker aandelen in Club Nouvelle ben er vaak geweest het is steeds het zelfde over 25 jaar zie je nog dezelfde mensen lijkt meer op een gezellig buurthuis uit 1980 en daar is niets mis mee maar meer is het niet echt niet.En de meeste hebben al een relatie of zijn zwaar getrouwd!!!!! barboy's en portiers maken wel een kansje gatver wat een dames komen daar ba

Ferdinand

schreef:

Ik heb een andere ervaring. Het is echt een mix van mannen en vrouwen. Mannen met een buikje? Tuurlijk! Maar ook mollige tot dikke vrouwen. Die kom je overal tegen. Gelukkig ook genoeg dames met een goed figuur.
Er loopt van alles rond.
Zeker gezellig en inderdaad heel wat hapjes!

Dick

schreef:

Meeste komen alleen voor de barboy's,beetje jammer,schieten we dus niets mee op,typisch publiek wat in deze clubs komt en je ziet ze over 25 jaar nog,alleen de barboy's zijn dan vervangen.

Ben er geweest ,veel oude mannen met buikje en zeer weinig dames,het
kan toeval zijn,ik ga er nog eens een keer kijken,aardige muziek dat
wel,het lijkt een beetje op een jaren 80 disco

Chantal en friends

schreef:

Het is hier een mix van mensen Het meerendeel is tussen de 30 en 60.
Heel goed verzorgd met koud buffet en bittergarnituur.
De muziek varieert van soul, salsa tot house. Mooie tent waar je voor 10 euro een hoop krijgt.

sil

schreef:

Goede sfeer en leuke normale mensen, dat staat voorop. Daarnaast vond ik de muziek nogal stamperig de hele avond.
Tip: het licht bij de bar was nogal schel, kan best iets softer en roser. Van de 3 bedieningsleden achter de bar waren er 2 niet echt behulpzaam en vriendelijk. Ik geef dus een mager zesje.

rita

schreef:

Wie weet hoe de portiers heten bij club novelle. Je hebt een lange en een brede. Vind de lange namelijk heel leuk.

Marion

schreef:

Natuurlijk is het zien en gezien worden maar ik ben nog nooit lastig gevallen. Ook in een kroeg wordt er gekeken.
Vermaak mij verder goed in Nouvelle. Airco zou beter moeten als het druk is en dat is het altijd op zaterdag. Verder is de organisatie heel goed te noemen!

Sorel

schreef:

Een tijd niet geweest, misschien wordt het weer ns tijd... Las de recente meningen, jammer dat veel vrouwen het ervaren als een keuringsavond, dus mannen kom op gewoon meeswingen ipv staren.

Astrid en Inge

schreef:

Afgelopen zaterdagavond voor het eerst geweest. Muziek was super, goed dansbaar maar we hadden het gevoel op een veekeuring terecht te zijn gekomen. Al bij binnenkomst word je gekeurd door de mannen, daarna sta je met (grotendeels) vrouwen op de dansvloer en de mannen keurend er omheen. Na 1,5 uur hielden we het voor gezien. Volgens sommige gasten die net aankwamen veel te snel, volgens hen wordt het later op de avond pas echt leuk. Lekker gedanst maar toch niet helemaal ons ding. Voor ons gevoel lag de nadruk iets teveel op versieren en versierd worden.

maud

schreef:

Niveau daalt sterk!
soms te druk en veel groepjes aziatische vrouwtjes.

Hans

schreef:

Leuke club met uitgebreid buffet, snacks etc.

Je krijgt voor een tientje entree een hoop. Die rookruimte is ook oké, heel groot en gezellig ingericht.

Alleen graag wat meer op kleding letten. Het deurbeleid mag wel wat strenger. Het geheel vind ik wel een 8.

egbert pleyter

schreef:

wat is jullie agenda?Is het net zoiets alsParadies in de Rijp?grtn;Egbert.

rick

schreef:

Mooie club met alle ingredienten! Heel leuk daar!

R. Alexander

schreef:

Zeer tevreden met deze 30+discotheek voor alleenstaanden en koppels. Erg gezellig ingericht en goed verzorgd. Grote aparte rookruimte die eveneens gezellig is ingericht.Kortom: een zeer goede opvolger van Ufot met een veel uitgebreider buffet en aansluitend bittergarnituur.

Tegen sluitingstijd worden er ook nog eens broodjes uitgedeeld.

Els

schreef:

Het is een zeer super nette gezellige club opgericht door een klant van de de oude Ufot(die is gestopt op 29-12-2007) en ja wat moeten we nu na 1 januari 2008 zaten we met zijn alle aan de bar. Weekenden thuis blijven bah. En toen kwam Nouvelle. Wel Dick het is je super gelukt!!! En als je iets is waar je vragen over hebt dan kun je dat mailen en ontvang je netjes antwoord terug.

Larry zilverberg

schreef:

Het is fun fun fun !

Ferdinanad

schreef:

Ik lees net op de site van Nouvelle dat de 30+ club op zaterdag 4 juli in Amstelveen terugkeert.

Partycentrum Van den Adel waar ze vroeger zijn begonnen. Heel fijn want deze lokatie vind ik qua ligging beter!

Rita

schreef:

HolaWij gaan zaterdagavond eens kijken hoe het is !!!

Ferdinand

schreef:

Ik ben een aantal keer geweest en het is inderdaad heel goed verzorgd allemaal.

Soms is het Sjonnie en Anita gehalte erg hoog.

Gelukkig zijn er ook mensen van een ander niveau binnen.

Tot op heden wel goed vermaakt daar.

Gerald

schreef:

10 pp incl. toilet en garderobe

ed apol

schreef:

Wat zijn de openings tijden in het weekend en wat is de prijs om binnen te komen op zaterdag avond

Gerald

schreef:

Verzorgde en gezellige 30+ club/discotheek.Ruime houten dansvloer en gezellig ingericht.

Het buffet is opvallend uitgebreid met aansluitend bittergarnituur.

Nog nergens zou goed meegemaakt in 30+ discotheek. Nouvelle is absoluut een aanrader.

Het publiek wisselt. Er zijn mensen met stijl binnen maar ook zat ordy.

w.markus

schreef:

wij stonden vanavond 3 april 2009 met 6 man voor een gesloten club nouvelle. slechte zaak want wij moesten wel 100km rijden. niet leuk dat zij niet de moeite hebben genomen om het bekend te maken via inmail.

..Nina

schreef:

nouvelle is gezellig ik kom een keer in maand met mij lieve vriend een ook met mij vriendin,,,lekker salsa dance

erna

schreef:

is jullie club die ,,vroeger,,ufot heette?? of bestaat Ufot nog en zijn jullie een andere club voor 30 +??Ik wil binnekort naar U toe maar graag antwoord op mn vraag

jo;landa

schreef:

gisteravond vor het eerst geweest erg mooie gezellige club en redelyke muziek vind het mooier en gezelliger dan amstelveen vroeg me af of er ook een opsporing verzocht pagina is van club nouvelle heb gisteravond een leuke jongen gezien mar durfde enkel oogcontact te maken hy had een zwart gestreept jasje aan en bruin haar groetjes van jolanda hoop dat club nouvelle nog lang blyft bestaan in hoofddorp

Enriqe

schreef:

Leuke zaak en gezellig,alleen sommige dames doen wel erg lelijk tot aso tegen nette mannen,gelukkig niet allemaal maar dat is een beetje erg jammer.

Boris

schreef:

Leuke tent voor 30+ publiek. Ziet er verzorgd uit met een mooie houten dansvloer. Absoluut gezellig.

Ik vermaak me daar prima!

jolanda

schreef:

We komen geregeld in Nouvelle en vinden het er erg gezellig, maar de laatste tijd is er te weinig airco op of over de dansvloer en daar is het juist het warmst waardoor je snel gaat transpireren met als gevolg dat ik me niet fris meer voel en vroeger dan gewild naar huis ga.De muziek die gedraaid wordt is afwisselend en goed alleen mis ik de schuifelplaten tussen de snelle en salsa muziek door en dan graag een paar achter elkaar gedraaid. Verleden week zat er geen prik op sommige glazen fanta en bitterlemon.Maar dit is nog nooit vaker voor gekomen het is altijd goed. En we komen er graag.

Olga

schreef:

Nu 2x geweest,gezellig en netjes, leuke mensen. Goede dansbare muziek. Normale entree-prijs en betaalbare drankjes. Ze zien me zeker weer terug!

thoraya

schreef:

ik vind het jammer dat jullie geen openningstijd hebben staan

bij deze vraag ik jullie of kunnen het openningstijd via me email stuuren.

alvast ebdankt

thoraya

LEO......

schreef:

nouvelle is super...en moet absoluut blyven in wat voor form ook...hele aardige en lieve vrienden en vriendinnen komen daar..dick zet hem op..we staan achter je ideaal......

Onno

schreef:

Die 70 en 80 jaren Partys bij Nouvelle zijn wel cool.

Volgende week houden ze er weer een.

Ik hoop dat die net zo is als de vorige keer

CU

Heidi

schreef:

Was er afgelopen vrijdag. Eindelijk (sinds jaren) een leuke avond gehad met veel dansen, nieuwe mensen ontmoeten en veel gelachen. Hoop vrijdag iedereen weer te zien.

Monique

schreef:

Wij waren met een paar vriendinnen.


Het was er heel gezellig, lekker gedansd en geflird. Leuke barboys.


een aanrader

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord