Uitgaan in Amstelveen

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Jouw mening over Amstelveen?

Geef je mening over Amstelveen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

louis

schreef:

Nouvelle is een goede dicotheek het is goed georganiseerd bedank dat jullie bestaan anders is geen ander goede dansing

Lees meer over Club Nouvelle

Diane

schreef:

Uitstekend poppodium en wat mij betreft meer waard dan een 6!

Lees meer over P60

Bezoeker

schreef:

Gezellige, goed verzorgende dancing met een geweldig warm-en koudbuffet. Later op de avond gaan ze ook nog met een uitgebreid bittergarnituur rond. En ja, bij het verlaten van de dancing staan er ook nog broodjes klaar. Kortom, hier krijgt men waar voor zijn geld!

Lees meer over Club Nouvelle

Traday

schreef:

Hi, Ik kom sinds enkele maanden in Nouvelle en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben dat je iedere keer weer een verzorgd en nette bedienend hapje in de nacht krijgt. Top. Daarmee zeg je als eigenaar dat je ballen hebt om dat op deze manier te doen.
Ik kom in veel dansgelegenheden en ik moet zeggen dat ik dit heel fijntjes vind en daarom ook al is het voor een heel klein hapje na twee uur dansen, richting het buffet met een big smile betreed/ schuif. Complimenten aan de dame die daar weer iedere keer klaarstaat om het te presenteren.
Muziek is super, maar soms wordt er naar verhouding te veel DB gebruikt wat minder mag als de vloer vol is. Op de zaterdagavonden zou ik het waarderen als de DJ niet 2 maar 4 salsa nummers draait. Dit omdat ik bemerkt dat het publiek eigenlijk wel blij wordt van dat type muziek, maar daar wordt naar mijn smaak niet genoeg op geanticipeerd. Voor de rest super. Top.
Tip: Wellicht 50ct duurder per entree kaart en dan drie prijzen elke week verloten. Geeft een soort verbroedering en saamhorigheid.
Greats: Tradly

Lees meer over Club Nouvelle

Jeannette

schreef:

jammer.. Goeie ouwe tijd de Ufot!

Lees meer over Club Nouvelle

Frank

schreef:

Dank je Dirk..voor je mooie berichtje en hoe je over Club Nouvelle denkt. Daar doen wij het voor....fijn dat er gasten zijn zoals jij die de erkenning zien in Nouvelle. Wij allen doen ons best...en proberen het voor de gasten zo goed mogelijk te laten verlopen.! Groetjes, DJ FRANK

Lees meer over Club Nouvelle

Dirk van Duijn

schreef:

Een erg gezellige dancing voor 30+. Alles klopt en dat zie je eigenlijk zelden of nooit. Een heel uitgebreid buffet en ook inbegrepen bij de entreeprijs, betaalbare drankjes, gratis toilet en gratis garderobe. Ontzettend goeie DJ's (gisteren DJ Frankie..), lekkere dans muziek en de hele avond en nacht een gevulde dansvloer. Ook qua leeftijd een heel gevarieerd publiek. Voor ieder wat wils dus maar in ieder geval een heel leuke en gezellig plek om los te gaan. Proficiat voor de organisatie. Er is heel goed over nagedacht!

Lees meer over Club Nouvelle

Rudolf

schreef:

Mooie 30+ discotheek. Je krijgt hier waar voor je geld. Uitgebreid buffet, bittergarnituur, broodjes. Het kan niet op!Complimenten aan de eigenaar en zijn personeel! De variatie van Dj's is ook prettig.

Lees meer over Club Nouvelle

Elly

schreef:

Vorig jaar december geweest ,ontzettend leuke dansmuziek ,gezellige mensen..topavond!
Ik als Rotterdamse ,gezellig geklets met Amsterdammer :) Hij was half nederlands..
Wie weet tot ziens : )

Lees meer over Club Nouvelle

jeannette

schreef:

club nouvelle, ben er nu zo,n 4x geweest met een vriendin, wel gezellig, ik vind het daar net n vip discotheek, zoals de mannen en vrouwen daar vaak gekleed gaan, de muziek is goed! gezellige dansvloer en bargedeelten, en niet te vergeten de versnaperingen die tussen 12 en 1 op de tafels tentoongesteld zijn daar

Lees meer over Club Nouvelle
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord