Restaurants in Amersfoort

Totaal van 238 restaurants gevonden:

1 van 10

Laatste meningen over restaurants in Amersfoort

Pirlo

schreef:

Goed in de stadskern gelegen. Heerlijk gegeten en absoluut de moeite waard om nog eens terug te gaan!

Lees meer over 't Bloemendaeltje

Moerings

schreef:

Zaterdamiddag 14.4,we waren koud en kil van de regen,we gaan bij Copperfield warme chocomel drinken[we waren koud] warme chocolademelk kwam er aan ,tafel moest nog opgeruimd worden glas water ging over de tafel en over mij zelf,de bediende kon er echt niets aan doen,maar ik was kledder nat geworden.Ik zei tegen mijn vrouw,kijken of de rek.nog komt bij afrekening,?!Oei,de rek. kwam toch,10 euro incl. tip.Hadden we niet op gerekend. m.vr.gr.

Lees meer over Copperfield

koning

schreef:

altijd vriendelijke bediening, druk of stil.
goede schotels en prijs/kwaliteit zeer goed
aan te raden

Lees meer over Spitsheuvel

henk van der Blom

schreef:

afgelopen maandag met drie personen gegeten en net als alle voorgaande keren zou een Belg hier ook graag komen. Eten bediening en gezelligheid top.

Henk.

Lees meer over 't Kannetje

JT

schreef:

Wij aten hier 3/8/2011 met vier personen op aanraden van twee relaties en vonden het uitstekend. We zijn kritisch, maar dit was gewoon goed eten én service. Mvg.

Lees meer over 't Kannetje

Marian van Eeden

schreef:

Uitstekend restaurant met een ongedwongen sfeer.Geen stropdassen e.d. Uitgebreide menukaart tegen redelijke prijzen. Echt een aanrader.

Lees meer over La Montagne

Anton

schreef:

Niet zulke lekker pizza's.

Lees meer over Pizza Sandro

fam. Verburgh

schreef:

Onze klachten/mening van 27 december over ons kerstdiner bij Tollius, is door hen serieus genomen en zeer correct afgehandeld. Zij verdienen hiervoor een "Pluim".

Lees meer over Tollius

fam. verburgh

schreef:

kerstdiner 1ste kerstdag.Gerechten heerlijk ook de vega's! bediening rommelig, gerechten verkeerd geserveerd/verwisseld (niet "vega" bij de "vega gasten), borden die wat laat op tafel kwamen terwijl een deel van ons al moest gaan eten i.v.m. afkoelen, om de bijpassende wijn vragen, weinig ruimte tussen de "gangen" gaf de indruk van enige haast! Onze plaats (tegenover toegangsdeuren) bezorgde nogal wat "koudehinder" bij binnenkomende/vertrekkende gasten i.v.m. variabele aanvangsttijd kertsdiner! koude voeten en een onbehagenlijk gevoel bij sommigen van ons. Niet bevordelijk voor de Kerstsfeer! Als laatste komt een kleine verrassing op de rekening, voor de "halve" glaasjes wijn wel de "hele" prijs gerekend, en per diner geen 65 maar 80 euro (hierover van tevoren telefonisch geinformeerd i.v.m. wie wat zou bijdragen in ons gezelschap). Toch 'n beetje teleurstellend, ons vorige Kerstdiner (2008) bij Tollius was sfeervoller! Graag een reactie van U, dank, Fam. Verburgh

Lees meer over Tollius

LP

schreef:

hoi,ik vind het eten wel lekker, maar de verzorging is niet te vreten!
echt niet om aan te raden dus,
ze wachtten harstikke lang totdat je eindelijk je eten krijgt.

Lees meer over 't Kannetje

Martin

schreef:

Wanneer je voor een restaurant met ster kiest, verwacht je ook wat (en dat mag ook wel gezien de rekening!, waar je ook een leuk weekje vakantie mee had kunnen bekostigen).

De bediening was keurig, de atmosfeer goed, maar waar het allemaal om draait, het eten daar was ik zwaar in teleurgesteld!We lieten de keuzes over aan de kok met het menu: "Dag in dag uit de juiste keuzes maken…"De gangen/hapjes waren minuscuul (veelal bonbon grootte). De eerste gang bevatte een heel klein hapje met een laagje eend ofzo. Dit minieme stukje vlees bevatte ook nog eens een zeentje (hoe krijg je het voor elkaar op die grootte) en was niet weg te krijgen, bah. Twee gangen verder kwam er in het hoofdgerechtje een klein stukje duif voorbij en wederom bevatte dat een zeentje, yuk. Ik heb het uit moeten spugen. Bij een stukje dat je in je holle kies stopt, bederft dit toch danig je, ahum, maaltijd.Al met al zijn de hapjes zo klein dat je amper de smaak proeft. De wijn was goed, maar jongens, jongens wat een prijzen (denk in euro's per slok). Zelfs voor het glaasje water erbij mag je gewoon betalen. Het dessert was qua volume en smaak nog de ster van de avond. Dit was gewoon goed en groot genoeg om de smaken te beleven.Bewaar in ieder geval nog 4 euro (neem 1 slokje wijn minder), dan kan je achteraf samen nog een frietje kopen om je trek te stillen.Al met al ben ik danig teleurgesteld en een bom duiten lichter.

Lees meer over De Saffraan

schotanus

schreef:

bent u open op ma 4 januari eind middag?

Wij komen nog een keer graag bij u dineren.

Nog belangstelling voor de ets van de OLV toren?

Vr. groet, H Schotanus

0619291363

Lees meer over In Den Vollen Pot

Eelco Zaal

schreef:

Mooie zaak met goede service en lekker eten. Prima gelegenheid om een bezoek aan amersfoort af te ronden. Ook leuk voor een intiem diner in een van de aparte zalen.

Zeker de moeite van een bezoek waard!!

Lees meer over De Colonie

Piet uit Soesterberg

schreef:

Ben in Nederland bijna overal geweest. Maar er is maar één Spitsheuvel.

Gezellig; je voelt je er thuis; uitstekende bediening; heerlijk eten en niet duur.

Lees meer over Spitsheuvel

lilo

schreef:

Kun je hier ook een apart plek nemen met minder licht met z'n 2 en. om alleen te kunnen zijn is dat mogelijk ?

Lees meer over 't Bloemendaeltje

Ellis Krijger

schreef:

geweldig ingericht. leuke en kundige bediening. mooie gerechten die ook nog eens voortreffelijk smaken. goede kapiteins. Monique en Karst. heerlijk om een avond voor uit te trekken. ik zeg : behouden vaart !!

Lees meer over De Saffraan

Ellis Krijger

schreef:

altijd gezellig, goede keuken, leuke bediening. komen er graag. lekkere lunches. kortom; gewoon goed. mooie prijs/kwaliteitstelling. aanrader !!

Lees meer over De Colonie

Ivor Beurskens

schreef:

Dit is echt mijn favo restaurant in a'foort.

Het eten is altijd uitstekend in orde en de bediening is super.

dit restaurant is een aanrader voor mensen die van lekker en gevarieerd eten houden!!!

Lees meer over Eetkamer van Zanten

marieke

schreef:

Afgelopen vrijdagavond zijn we bij toeval in 't Kannetje terechtgekomen en ...niets dan lof. Een gezellige sfeer, héél lekker eten, super vriendelijk personeel en een hele aardige, charmante eigenaar (een van de 4) met een heerlijke vlotte babbel.

Lees meer over 't Kannetje

Clasina

schreef:

Lekker gegeten, goede kaart. Profesionele bediening. Prettig om de kok's bezig te zien, geweldig zo'n open keuken!

Lees meer over In Den Vollen Pot

Fam.Huisman

schreef:

Gezellige sfeer, goede bediening en de kwaliteit van het eten is Prima. De deserts zijn uitstekend en dat alles voor een heel redelijke prijs.

Lees meer over Spitsheuvel

fam. adama

schreef:

fantastich restaurant,
heerlijk eten, goede
bediening. Een aanraderLees meer over Blok's Restaurant

Patricia

schreef:

Ik kom al jaren in amersfoort om te eten en ik moet zeggen dat dit mijn favo Bistro is...

De kaart is afwisselend en ook nog op een leuke manier beschreven. Vriendelijke bediening en eigenaar.

Lees meer over 't Kannetje

knup

schreef:

ik kom hier nooit meer. kinderachtige namen op menukaart.warme chocolademelk was chocomel uit de fles opgewarmd. schandalig.

Lees meer over 't Kannetje
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord