El Caballo

Rhenanialaan 1
2406 GS
Alphen aan de Rijn
0172 424843
www.elcaballero.nl

Het adres voor hoge kwaliteit steaks en Spare Ribs. Gezellige Argentijnse sfeer met kaarslicht en Zuid-Amerikaanse klanken. Daarom willen wij dit met u vieren.

| in de omgeving

Meningen over El Caballo:

powered by

UIT123.nl TIP

Beek

schreef:

Men biedt een keuze menu aan, waarin men uit een aantal voorgerechten, hoofdgerechten en een nagerecht kan kiezen. Ik was samen met een vriendin.We kozen hetzelfde voorgerecht carpaccio en als hoofdgerecht nam zij ossenhaaspuntjes in een stroganoffsaus en ik nam zalmfilet in een kruidige roomsaus. Haar bord was overvol, maar de zalmfilet was werkelijk zo klein dat het op een voorgerecht leek. Ik heb dit onder de aandacht gebracht (2X),maar er werd nauwelijks op gereageerd. Antwoord van hun kant, bij het afrekenen, als u de volgende keer komt dan zullen we beter opletten. Spareribs en dergelijke lijkt hier goed te gaan, maar bij andere menu's, dan Argentijnse, weet je niet of het goed gaat. Dit is mijn 2e ervaring met vis hier en een andere ervaring is ook dat als je hier een tournedos besteld de afmetingen grote verschillen tonen als je met meerdere mensen hetzelfde gerecht besteld. Jammer, want de smaken zijn heerlijk, zo ook de vis.

Vervoorn

schreef:

Al vele keren daar gegeten. Met familie of vriendden etc. Was steeds perfect. Nu was het echt slecht. Vooraf dungesneden ham met meloen. De meloen was keihard gelijk een knolletje en smakeloos. Vlees was koud en niet gaar. Frites kregen we voor 3 personen in een soort soepkom. De wijnkaart werd gevraagd en men kwam vragen of we wijn wilden toen het eten al op was. Jammer. Zeer slecht en geen aanbeveling deze keer.

tahsjoerd

schreef:

Een hele goede bediening lekker eten goede sfeer en goede muziek jullie krijgen een 10 ga zo door we komen vaker bij jullie restaurant

Worrell

schreef:

Al vaker daar gegeten. Iedere keer perfect. Van de spareribs konden wij net zoveel krijgen als wij hebben wilde. Ook de andere gerechten zijn buitengewoon lekker. De bediening is vriendelijk.

van bruggen

schreef:

Ik heb hier begin januari sprareribs gegeten en dat was wel degelijk onbeperkt.

Ze hebben zelfs een aantal maal gevraagd of ik meer wilde.

VInd het een super restaurand met heerlijk eten. Nadeel dat je plekken een beetje klein zijn

van dijk

schreef:

Op de site staat dat de spareribs onbeperkt zijn, maar in Alphen kreeg ik weinig en bleek het niet onbeperkt... maar de rest is helemaal top! Lekker eten en goede bediening.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord