Uitgaan in Alphen

Jouw mening over Alphen?

Geef je mening over Alphen, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Fleur

schreef:

Helaas vind ik dit een niet zo'n gastvrij cafe. We vroegen om een fles rode wijn, deze werd ten eerste op een verkeerde manier opengemaakt waardoor de halve kurk in de wijnfles terecht kwam. Na het inschenken van de wijn zagen wij dat er kurk in de glazen zat en brachten we deze terug maar vreemd genoeg werd ons gezegd dat we ons geld niet terugkregen en ook de wijn niet konden terugbrengen aangezien we zelf hadden gezien hoe deze werd opengemaakt. Dit vond ik erg jammer en doet helaas de gastvrijheid van het cafe voor mij ten onder.

Lees meer over De Alph

Josee Bertens

schreef:

Tiggg keer gaan eten en tigg keer overheerlijk.Bediening perfekt en mooie dames gekleed in oosterse kleding.Muziek heel romantisch en relaxst.Vaak samen met mijn broer geweest, en na het eten een heerlijke Franch Café.Gaan snel weer eens reserveren!!

kees verhoeven

schreef:

Gisteren heerlijk gegeten,met deJong beton,en een lekker potje bier erbij.Het was een goede keus.Zeker voor herhaling vatbaar.

TOP gr Kees

Lees meer over Klooster Van Alphen

christel de swart

schreef:

wij hebben vandaag goed kunnen vergaderen zonder dat het personeel ons constant lastig kwam vallen, wij komen zeker nog en keertje

Lees meer over Klooster Van Alphen

Fam Aerts

schreef:

wij zijn 1e kerstdag gaan eten in het rest bunga Melatie . Het was voor ons een grote teleurstelling en het was zeer slecht. Waaronder het wachten op het voorgerecht 1u15 min.leuk voor de kinderen. Toen wij alles op tafel kregen was alles koud en totaal geen smaak,wij gaan graag indische eten maar dit slaat alles. Nasi,bamie,miehoen alles was zwart van de ketjap. Verder was er geen smaak aan vooral de soep. Wij hadden er hoge verwachtingen van ,maar het lijkt ons beter dat hij zijn koks eruit gooit gezien zij hem voor een groot probleem gaan zorgen. Zeer zeker met deze kwaliteit culinair. En dat allemaal voor 42,50 pp schandaling. We zijn erg genomen en dat op 1e kerstdag. fam aerts. En dan zat er nog geen toetje bij inbegrepen....

Raymond Verveer

schreef:

@ L. v. Esch:het blijft voor mij raar als eigenaar/chef-kok van het Klooster van Alphen dat gasten die op de avond zelf helemaal niet klagen tegenover het personeel of mijzelf en lekker lang blijven zitten, dat ze de volgende dag een zeer negatieve recensie schrijven. Geef een restauranthouder in ieder geval de mogelijkheid om op de avond zelf te reageren op eventuele klachten. De lamskoteletten heb ik die avond aan meer tafels verkocht en van niemand heb ik hierover klachten gehad. In dit geval proef ik een beetje een nare wansmaak want bij de desbetreffende groep dames zat ook de vrouw van onze voormalige accountant, waar we niet zo lang gelden bij zijn opgestapt (Baumann & van Berkel). Het neigt daarom een beetje naar 'wraak'. Voor mij een volstrekt kinderachtige manier om ons dan zo zwart te maken. Vooral het feit dat er op de avond zelf niets werd gezegd, is daarom zeer verdacht. Negatieve recensies op het internet vind ik goed, maar dan moet een eigenaar/chef-kok wel eerst hebben kunnen reageren.Raymond Verveer

Klooster van Alphen

Lees meer over Klooster Van Alphen

marcel

schreef:

Afgelopen vrijdag gegeten; in een woord "geweldig". Heerlijke verse producten. Lekkere handgesneden verse friet. Heerlijke avond gehad in een perfecte sfeer en aardige bediening.

Lees meer over Klooster Van Alphen

L. v. Esch

schreef:

Gisterenavond met 4 personen gegeten. Het terras was heerlijk. Verkeersluw dus lekker rustig. Het eten was niet echt geweldig. De vis was redelijk maar de lamskoteletjes waren echt slecht; raar kleurtje en zelf de frietjes waren taai en hard. Jammer. De locatie is prima maar het eten verdient nog wel enige verbetering.

Lees meer over Klooster Van Alphen

W.K te Spikenisse

schreef:

Werden op zaterdagavond heel leuk ontvangen door zeer vriedelijke medewerkersters.

het trapistenbiertje met grenadine werd goed getapt en heerlijk koel geserveerd.de ambiance is erg gezellig en na een kijkje genomen te hebben in het restaurant deed de sfeer daar bijzonder gezellig aan,Wij gaan er beslist een keertje eten.

Lees meer over Klooster Van Alphen
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord