8 april 2020
m Uitgaan Almere m kroeg / cafe Almere m kroeg / cafe Café Cheers

Café Cheers

Café Cheers
Adres:
Grote Markt 107
Postcode:
1315 JC, Almere (Flevoland)
Telefoon:
036 534 08 40
Fax:
Categorie:
kroeg / cafe (kroeg / cafe in Almere)
Cijfer: 7.1 (340 stemmen)
Uw cijfer voor Café Cheers:
Foto's:
Beschrijving:
Geef je mening over Café Cheers:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Yvonne schreef op 25 november 2013:
Samen met mijn vriend 23 november bij cheers terechtgekomen....wat een gezelligheid! Heerlijk,wat fijn dat de bezoekers qua leeftijd varieren van 18 tot ver in de 60....voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar....tot gauw!
E. de Laat schreef op 4 januari 2012:
Wat een gezelligeheid een feestje op zichzelf. Het borreluur is ook aan te raden. Altijd leuk weer wat nieuwe gezichten erbij. Voor ons en vele vrienden fijn dat we Flip en Sandra hebben.
jan schreef op 1 april 2011:
Ik vindt sandra over het paard getildt.En die dikke dj moetten ze er uit gooien.Hij kan niet draaien en hij kraakt de mensen af die in cheers komen.
marco schreef op 14 maart 2010:
Een avondje stappen in Amere wat een wereld kroeg dat Cheers als je daar als onbekende komt wordt je er gewoon uitgegooid omdat ze je niet kennen en je bedrijgend overkomt en dan tegen me vrindinnteje zeggen jij weet wel beter (wie kent wie na 12 jaar) gelukkig zijn er nog een heleboel gezellige gelegenheden op de grote markt @ niet bij de super coole Sandra
chantal schreef op 12 januari 2009:
Hebben we het nou over plastic fantastic?
De blonde aflebster die bijna alle kroeg bazen ook al afgelebberd heeft?en zodra ze falliet gingen dumpte en dan naar de volgende ging?
Zo zielig voor die eigenaar van de nurts geeft haar alles paar nep tieten alles meneer gaat falliet en mevrouw peert hem naar de volgende kroeg baasje die vrijgezel is omdat ze geld geil is?ach ja we kennen haar nog als het verlegen meisie die erbij wou horen.
tot dat ze wat met een van de stoere boys van toen der tijd wat kreeg zelfs in der kinderjaren ging ze al vreemd het ging uit en madam pakte de vriend van haar beste vriendin af ;)ach ja we hebben haar in ons clubje genomen toen en nu denkt ze 10x beter te zijn maar der naam zal ze altijd houden zielig voor der kindje ook want die krijgt dat later ook allemaal te horen hoe er over haar mama gesproken word in almere.
Als die uberhout nog wel bij der woont want in al die jaren hebben we der kind nooit meer gezien en haar wel elk weekend strippend op de bar en alle kroeg eigenaren aflebberend door almere gaan.
Ria schreef op 10 oktober 2007:
Ik wil de ff zeggen dat ESTHER een kanjer is .En een TOPPER achter de bar .Maar helaas kan ze niet zo vaak aanwezig zijn wegens gezondsheids reden . We missen haar wel .
danielle schreef op 10 oktober 2007:
esther is wel een tof wijffie en helaas werks ze er niet meer wegens haar gezondheid.en cafe cheers is idd een top tent!!
sandra schreef op 2 september 2007:
Top tent alleen esther mag wel weg daar achter de bar die heeft volgens mij de afgelopen jaren alle kroegen in almere wel gehad en zo een top wijf is dat niet weg ermee de rest leuke team