Theaterhotel Almelo

Postbus 465
7600 AL
Almelo
0546 80 3000
www.theaterhotel.nl

Nog geen informatie van Theaterhotel Almelo ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Theaterhotel Almelo:

powered by

UIT123.nl TIP

remon

schreef:

ik vond het een saai theater dus een 1

Bas

schreef:

Erg leuke tijd gehad bij Theaterhotel Almelo! bezocht. Mooie hotelkamer, uitgebreid ontbijt en erg vriendelijk personeel. Een aantal jaar geleden ben ik al eerder bij het Theaterhotel Almelo geweest, maar door de verbouwing is het echt super geworden! In het najaar kom ik snel weer terug naar het Theaterhotel Almelo voor een weekendje met theater!

Mireille

schreef:

Prima verblijf gehad in het Theaterhotel. De kamer had wat schoner gekund (kamer op zich was prima, maar in de badkamer zat veel kalkaanslag), maar het hotel zelf is mooi en de bediening super.Bij de 3 restaurants die bij het hotel horen kun je prima eten; met name de tapasbar is een aanrader (wel reserveren!).

Gerard

schreef:

Wij hebben een super verblijf gehad.

We hebben een romantisch weekendje geboekt in de bruidssuite,super kamer.

Gegeten in Dock19 Top!

We komen zeker weer terug om ook de tapas eens uit te proberen.

Henk

schreef:

Het Theaterhotel Almelo is de grootste deceptie die ik ooit in mijn ganze leven heb gezien. We zijn naar een theatervoorstelling geweest en in de pauze was er niet voldoende drinken. Daarnaast was de kamer niet goed schoon. De bediening was in tegenstelling tot de rest van de faciliteiten erg goed.

S. Plijner

schreef:

Heel mooi theater, leuke gezellige sfeer. Geweldig buffet en leuke voorstellingen. Hebben weer besproken voor 26 maart en hebben fam.leden enthousiast gemaakt! Zouden het geweldig vinden als Blues Brothers nog een keer zou komen.

mohamed elbawab

schreef:

we are in abussiness visit to offset machines bv we want to book for the up comming 6 sept for one day we could not book on line as it is not in english and we have not got credit card avalable my passport no is 1380832 please book us for the previous mentioned day standred type one person tellus about your price and cancelation policy check in time

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord