23 januari 2020
m Uitgaan Almelo m Attractie Almelo m Attractie Preston Palace

Preston Palace

Preston Palace
Adres:
Laan Van Iserlohn 1
Postcode:
7607 PT, Almelo (Overijssel)
Telefoon:
0546 542121
Fax:
0546 811462
Categorie:
Cijfer: 7.4 (221 stemmen)
Uw cijfer voor Preston Palace:
Foto's:
Beschrijving:
Tijdens een geheel verzorgd arrangement valt er in Preston Palace veel te beleven. Laat u zich eens vorstelijk verwennen!
Lekker ontspannen van uw drankje nippen en uitgebreid dineren. Er zijn knusse hoekjes, binnen- en buitenterrassen en sfeervolle barretjes. U kiest maar waar u het ’t gezelligst vindt. Of bent u meer in de stemming om actief van diverse spelfaciliteiten gebruik te maken?
U kunt midgetgolfen, bowlen, jeu de boulen, snookeren en biljarten. Toe aan iets meer spanning? Bezoek onze indoor-kermis, een overdekt sfeervol dorpsplein met sensationele kermisattracties. Ervaar de snelheid, de dynamiek, de vrije val...... spectaculair en adembenemend! Bent u uitgespeeld, neem dan een kijkje in onze prachtige shop, voordat u ’s avonds gaat genieten van het entertainment of een dansje waagt op de live muziek.
In het prachtige subtropische zwemparadijs met saunafaciliteiten, stoombad en zonnehemels kunt u onbezorgd relaxen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
Geef je mening over Preston Palace:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Droog schreef op 13 maart 2013:
't Is wel aardig.
klrikto schreef op 29 september 2009:
het is leuk
joke en john sablerolle schreef op 13 september 2009:
wij zijn 5 tot 12 september in het preston palace geweest hebben ons super vermaakt!!!lekker gezwommen in het naktgedeelte van het zwembad,goed en lekker eten de hele dag door en de bistro is een echte aanrader in dit hotel krijg je waar voor je geld!!!
P J van Lieshout schreef op 15 mei 2009:
wij gingen vroeger op zondag middag voor een arrangement van koffie met gebak, zwemmen en daarna onbeperkt eten.
Dat duurde ongeveer 4 uur voor ca 30 euro per persoon. De info hierover stond in een boekje (folder) die bij jullie opgevraagd kon worden. Nu zie ik alleen info via internet, zonder de info die ik zoek. Is het nog mogelijk om zo'n folder (boekje) op te vragen?
mvg.
PJ van Lieshout