Preston Palace

Laan Van Iserlohn 1
7607 PT
Almelo
0546 542121
www.prestonpalace.nl

Tijdens een geheel verzorgd arrangement valt er in Preston Palace veel te beleven. Laat u zich eens vorstelijk verwennen!
Lekker ontspannen van uw drankje nippen en uitgebreid dineren. Er zijn knusse hoekjes, binnen- en buitenterrassen en sfeervolle barretjes. U kiest maar waar u het ’t gezelligst vindt. Of bent u meer in de stemming om actief van diverse spelfaciliteiten gebruik te maken?
U kunt midgetgolfen, bowlen, jeu de boulen, snookeren en biljarten. Toe aan iets meer spanning? Bezoek onze indoor-kermis, een overdekt sfeervol dorpsplein met sensationele kermisattracties. Ervaar de snelheid, de dynamiek, de vrije val...... spectaculair en adembenemend! Bent u uitgespeeld, neem dan een kijkje in onze prachtige shop, voordat u ’s avonds gaat genieten van het entertainment of een dansje waagt op de live muziek.
In het prachtige subtropische zwemparadijs met saunafaciliteiten, stoombad en zonnehemels kunt u onbezorgd relaxen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

| in de omgeving

Meningen over Preston Palace:

powered by

UIT123.nl TIP

Droog

schreef:

't Is wel aardig.

klrikto

schreef:

het is leuk

joke en john sablerolle

schreef:

wij zijn 5 tot 12 september in het preston palace geweest hebben ons super vermaakt!!!lekker gezwommen in het naktgedeelte van het zwembad,goed en lekker eten de hele dag door en de bistro is een echte aanrader in dit hotel krijg je waar voor je geld!!!

P J van Lieshout

schreef:

wij gingen vroeger op zondag middag voor een arrangement van koffie met gebak, zwemmen en daarna onbeperkt eten.

Dat duurde ongeveer 4 uur voor ca 30 euro per persoon. De info hierover stond in een boekje (folder) die bij jullie opgevraagd kon worden. Nu zie ik alleen info via internet, zonder de info die ik zoek. Is het nog mogelijk om zo'n folder (boekje) op te vragen?

mvg.

PJ van Lieshout

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord