6 december 2019
Woodbirds: Vocal Group Maze - Koorbiënnale (03 juli 2019)

Woodbirds: Vocal Group Maze - Koorbiënnale (03 juli 2019)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Woodbirds: Vocal Group Maze - Koorbiënnale
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 3 juli om 20:00u
Overige Informatie:
Woodbirds: Vocal Group Maze - KoorbiënnaleVanavond staat de Rotterdamse Vocal Group MAZE op het programma. Deze twintig ijzersterke zangers en zangeressen werden in 2018 uitgeroepen tot ‘Nederlands Koor van het Jaar’ en dirigent Merel Martens ging er met de titel ‘Koordirigent van het Jaar’ vandoor. De vrijheid en verantwoordelijkheid die Merel Martens haar zangers geeft, zorgt voor een aanstekelijke energie op het podium. Tijdens deze Woodbirds-avond kun je genieten van een mix uit eigen repertoire en aanstekelijke covers (van BLØF via Bach tot Rammstein, en altijd een vleugje MAZE). Laat je verrassen door het talent van MAZE en stel je open voor het feestje dat ze in het bos gaan bouwen.

Als publiek wandel je over de idyllische bospaadjes tussen de twee kleine concerten en het grote slotconcert door. In de pauze is er een hapje en een drankje (bij de prijs inbegrepen).

Coproductie met BALK Licht Vocaal.
Uitvoerenden
Vocal Group MAZE
Merel Martens, dirigent

Bereikbaarheid en parkeren
Verzamelpunt voor alle Woodbirds concerten is de parkeerplaats van de Adventskerk, Leeuwerikenlaan 7, 2111 HA Aerdenhout (parkeer hier uw auto of fiets). Vanaf hier wordt u door gidsen begeleid naar landgoed Kennemerroode. Komt u met OV, stap dan uit bij halte Spechtlaan en loop terug naar de Zuidlaan.

Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief hapje en drankje
In de tent is voldoende zitplek op houten banken. Voor eigen comfort kunt u eventueel een kussentje en/of deken meenemen.
Neem anti-muggenmelk en een extra trui mee. Bij regen vindt het concert gewoon plaats in de tent.
Dit concert is op landgoed Kennemerroode in Aerdenhout
Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen
Website: Koorbiënnale