13 december 2019
Woodbirds: Paradijsvogels - Laurens Collegium Rotterdam (Koorbiënnale) (04 juli 2019)

Woodbirds: Paradijsvogels - Laurens Collegium Rotterdam (Koorbiënnale) (04 juli 2019)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Woodbirds: Paradijsvogels - Laurens Collegium Rotterdam (Koorbiënnale)
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 4 juli om 20:00u
Overige Informatie:
Woodbirds: Paradijsvogels - Laurens Collegium Rotterdam (Koorbiënnale)Dit jonge professionele kamerkoor is de afgelopen jaren onder leiding van dirigent Wiecher Mandemaker uitgegroeid tot een van de meest gevraagde beroepsensembles van ons land en een graag geziene gast op de podia van het Concertgebouw Amsterdam, De Doelen Rotterdam of het Utrechtse Tivoli/Vredenburg.

In Paradijsvogels laat het Laurens Collegium horen hoe natuur en zingen hand in hand gaan. Veel dichters en componisten trokken zich door de eeuwen heen terug in de natuur om inspiratie op te doen. De bergen, het woud, de zee waren altijd al plekken waar dichters hun woorden vonden en componisten hun harmonie. Vogels inspireren de mens ook sinds mensenheugenis. We benijden hen om hun vrijheid, we imiteren hun vlucht en genieten van hun gezang. Hoe toepasselijk kan het zijn – in dit Woodbirds-optreden gaan de zangers zoek naar de nacht en de natuur. Welke klanken dat oplevert, kun je het beste zelf ervaren - verwacht een verfijnd a capella concert terwijl het langzaam donker wordt.

Als publiek wandel je over de idyllische bospaadjes tussen de twee kleine concerten en het grote slotconcert door. In de pauze is er een hapje en een drankje (bij de prijs inbegrepen).

Uitvoerenden
Laurens Collegium Rotterdam
Wiecher Mandemaker, dirigent

Bereikbaarheid en parkeren
Verzamelpunt voor alle Woodbirds concerten is de parkeerplaats van de Adventskerk, Leeuwerikenlaan 7, 2111 HA Aerdenhout (parkeer hier uw auto of fiets). Vanaf hier wordt u door gidsen begeleid naar landgoed Kennemerroode. Komt u met OV, stap dan uit bij halte Spechtlaan en loop terug naar de Zuidlaan.

Goed om te weten 
Toegangsprijs inclusief hapje en drankje
In de tent is voldoende zitplek op houten banken. Voor eigen comfort kunt u eventueel een kussentje en/of deken meenemen.
Neem anti-muggenmelk en een extra trui mee. Bij regen vindt het concert gewoon plaats in de tent.
Dit concert is op landgoed Kennemerroode in Aerdenhout
Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen
Website: Koorbiënnale