26 februari 2020
Vriendenbezoek Toneelgroep Oostpool - Vriendenactiviteit Op Locatie (26 september 2019)

Vriendenbezoek Toneelgroep Oostpool - Vriendenactiviteit Op Locatie (26 september 2019)

Lokatie: Theater Orpheus te Apeldoorn
Titel: Vriendenbezoek Toneelgroep Oostpool - Vriendenactiviteit Op Locatie
Link: www.orpheus.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 26 september om 18:00u
Overige Informatie:
Vriendenbezoek Toneelgroep Oostpool - Vriendenactiviteit Op LocatieDit seizoen brengen de Vrienden van Orpheus weer een bijzonder bezoek aan gezelschappen uit de regio. Vandaag bezoeken wij Toneelgroep Oostpool. We verzamelen bij Huis Oostpool, waar we worden ontvangen met een kopje koffie. Na een exclusieve rondleiding schuiven we aan voor een typische Huis Oostpool maaltijd: huisgemaakte soep met broodjes. Na het diner en een kopje koffie gaan we genieten van de voorstelling Allemaal Mensen | UMUNTU. Twee weken later is de voorstelling Demonen te zien bij Theater Orpheus, die u met €5 vriendenkorting boekt indien u aansluit bij dit Vriendenbezoek.*
Wilt u dit unieke Vriendenbezoek niet missen? Boek dan nu uw tickets tegen een eigen bijdrage van €30, inclusief 2x koffie, simpele maaltijd, 1 drankje en een try-out voorstelling. Vervoer is exclusief, maar kan op aanvraag geregeld worden.
* U ontvangt na afloop van het Vriendenbezoek een kortingscode. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of op reeds gekochte tickets.