29 maart 2020
Viggo Waas - De Meestervoorspeller (28 maart 2020)

Viggo Waas - De Meestervoorspeller (28 maart 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Viggo Waas - De Meestervoorspeller
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 28 maart om 20:30u
Overige Informatie:
Viggo Waas - De MeestervoorspellerPer donderdag 12 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij hebben donderdag 12 maart na 16.00 uur bezoekers een mail gestuurd met verdere informatie en dat u op de hoogte bent van deze annulering. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen.
Let op: wegens succes is deze voorstelling verplaatst van de KeyKegzaal naar de Middenzaal in de Koninklijke Marine Stadshal.
Dertig jaar speelde Viggo Waas samen met Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, als het succesvolle cabaretgezelschap NUHR. Nu is het weer tijd om alleen het toneel op te stappen. Het mag misschien vreemd klinken, maar dat vindt hij nog steeds het leukste wat er is.
Hij speelt ‘de Meestervoorspeller’, een cabaretperformance met voorspellende waarde. Maar wie is ‘de Meestervoorspeller’, welke gedaanten neemt hij aan, is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld?
Is de Meestervoorspeller Charles Aznavour of de joodse lijkensjouwer in de Tweede Wereldoorlog, is hij een nomade reizend door zijn eigen verleden, of een charlatan gebruik makend van de angst van mensen voor de toekomst… is hij alle vier? Kijkt de Meestervoorspeller in de spiegel maar ziet hij iemand anders? Gelooft de Meestervoorspeller vooral in zichzelf? Is de Meestervoorspeller voorspelbaar?
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.