21 mei 2019
Vier Verhalen En Een Dag 8+ - Spinvis En Introdans (19 mei 2019)

Vier Verhalen En Een Dag 8+ - Spinvis En Introdans (19 mei 2019)

Lokatie: Stadsschouwburg Nijmegen te Nijmegen
Titel: Vier Verhalen En Een Dag 8+ - Spinvis En Introdans
Link: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 19 mei om 14:00u
Overige Informatie:
Vier Verhalen En Een Dag 8+ - Spinvis En IntrodansToekomst en vrijheid
VIER VERHALEN EN EEN DAG is een sprookje, een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen?
VIER VERHALEN EN EEN DAG gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is. Erik de Jong (Spinvis) en Saartje Van Camp schrijven de tekst en de muziek en Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe nemen samen met de dansers de choreografie voor hun rekening.
 
eerdere samenwerking
Muzikant en dichter Spinvis, celliste en schrijver Saartje Van Camp en Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn werkten al eerder samen. Zij maakten de ambitieuze muziektheaterproductie Kintsukuroi, die in 2014 op Oerol in première ging. De voorstelling was niet alleen een enorm succes, voor Spinvis en Van Camp was hun eerste samenwerking met een choreograaf en met dansers ook een ware ‘eyeopener’ die duidelijk smaakte naar meer.