22 januari 2020
Vet Kindercabaret (6+) - Kapot Vet (22 september 2019)

Vet Kindercabaret (6+) - Kapot Vet (22 september 2019)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Vet Kindercabaret (6+) - Kapot Vet
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 22 september om 14:30u
Overige Informatie:
Vet Kindercabaret (6+) - Kapot VetVET Kindercabaret bewijst met ‘Kapot VET’, vol knettergekke acts en VETte humor, dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circusachtige revue nemen Jantijn, Sjamke en Nellerike je mee naar een wereld waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: geen regels, geen huiswerk, wel keihard lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes. Kinderen nemen in deze de muzikale, bonte energie-boost een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?
Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen
Om rekening te houden met zowel bespelers als publiek, kunnen kinderen onder de aangegeven leeftijdsgrens en baby’s helaas niet toegelaten worden in onze zalen.
Website: Vet Kindercabaret

Pannenkoekenpret
€ 9,50 p.p. (t/m 12 jaar)
Na afloop van de voorstelling kun je genieten van een grote stapel versgebakken pannenkoeken met stroop of poedersuiker. Je krijgt er biologische limonade bij en een mooie kleurplaat. Na afloop is er nog een kleine verrassing. Reserveren kan via kassa@theater-haarlem.nl of tijdens het bestellen van toegangskaarten voor de voorstelling.