27 mei 2019
Toneelgroep Maastricht (16 mei 2019)

Toneelgroep Maastricht (16 mei 2019)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Toneelgroep Maastricht
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 32,00
Datum: donderdag 16 mei om 20:30u
Overige Informatie:
Toneelgroep MaastrichtAnniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde , een gloednieuwe toneeltekst van Ilja Leonard Pfeijffer. Het stuk beschrijft 15 scènes die onherroepelijk uitdraaien op het consumeren van de liefde. 15 scènes, 15 personages, 15 keer seks. In regie van artistiek leider Michel Sluysmans wordt Noem het maar liefde een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en het snakken naar echte liefde.
De liefde gaat voorbij aan rangen, standen, leeftijd, of praktische bezwaren. Op het terrein van de liefde is alles mogelijk. Het is de enige plek waar de mens echt vrij is en kan zijn wie hij had willen worden. De liefde is immers een fictie die zich niets aantrekt van de werkelijkheid.
Geïnspireerd op Arthur Schnitzlers Reigen (1900) laat Ilja Leonard Pfeijffer op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de seksuele moraal anno nu. www.toneelgroepmaastricht.nl
tekst: Ilja Leonard Pfeijffer – regie: Michel Sluysmans – muziek: Viktor Griffioen – spel: Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jan Paul Buijs, Jouman Fattal, Viktor Griffioen, Elisabeth De Loore (piano)