29 maart 2020
Ton Kas - Best Of... Ton Kas (27 maart 2020)

Ton Kas - Best Of... Ton Kas (27 maart 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Ton Kas - Best Of... Ton Kas
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 27 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Ton Kas - Best Of... Ton KasPer donderdag 12 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij hebben donderdag 12 maart na 16.00 uur bezoekers een mail gestuurd met verdere informatie en dat u op de hoogte bent van deze annulering. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen. 
Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat!
Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom!
Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!
En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal! M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken...
'Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.' - Het Parool over KAKMAKER
Texel - voorstelling
Bij deze voorstelling vaart er na afloop een extra boot van de TESO. Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord). Na afloop gaat iedereen een kwartier na de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Contactpersoon Rosa Harbers van Texels Welzijn vertrekt als laatste uit het theater. Zij geeft dan het sein dat de boot kan vertrekken.
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.