29 maart 2020
Tineke Schouten - Highlights (02 april 2020)

Tineke Schouten - Highlights (02 april 2020)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Tineke Schouten - Highlights
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 2 april om 20:15u
Overige Informatie:
Tineke Schouten - HighlightsAl jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In ruim 35 jaar maakte ze 23 theatershows, zette ze ontelbare typetjes op de planken, ontwikkelde ze sketches en tv-shows en schreef ze prachtige nummers. En nu vult ze een hele avond met de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes uit haar carrière. Wie heeft daar nou geen zin in? Wegens het grote succes gaat ze nog een seizoen verder met de ‘Highlights’-tour, bepakt met een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties. En uiteraard kan Tineke het niet laten om ook met nieuw materiaal te komen. Een monument van een show, door een monument van een showvrouw: gegarandeerd een fantastische avond uit.
Theaterverkenner op bezoek
Theaterverkenner Claudia Veldt Kraakman (42) uit Heerhugowaard heeft 'Highlights' gezien op 31 januari in IJmuiden. Lees hier haar ervaring!
Recensie
Algemeen Dagblad ***** over haar vorige voorstelling ‘T-splitsing’:
“Een uiterst veelzijdige voorstelling die haar komische kant extra reliëf geeft. (…) Misschien wel haar beste voorstelling.”