17 oktober 2019
Time Square - Musical Jekyll & Hyde (12 oktober 2019)

Time Square - Musical Jekyll & Hyde (12 oktober 2019)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Time Square - Musical Jekyll & Hyde
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 12 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
Time Square - Musical Jekyll & HydeNa de succesvolle uitvoeringen van Titanic (2016) en De Jantjes (2018), komt Time Square opnieuw met een complete musical naar het Kennemer Theater. Op 11 en 12 oktober wordt het horror-drama Jekyll&Hyde opgevoerd door de Uitgeester musicalvereniging.
Het verhaal van Jekyll&Hyde is gebaseerd op het bekende boek van Robert Louis Stevenson. Hierin probeert dr. Jekyll een medicijn te ontwikkelen dat het goede in de mens kan scheiden van het kwade, zodat hij zijn geesteszieke vader kan genezen. Omdat hij zowel door de kerk als door de upperclass wordt tegengewerkt, besluit Jekyll het experimentele medicijn op zichzelf te testen. Hiermee wordt Edward Hyde geboren, het duistere alter ego van Henry Jekyll.
Het kwade in de persoonlijkheid van Jekyll werd altijd in balans gehouden door het goede in zijn karakter. Nu komt zijn duistere kant woest en ongeremd tevoorschijn in mister Hyde. De gevolgen zijn gruwelijk, zowel voor de elite als voor de lagere klasse van Londen.