20 oktober 2019
The Coffee & Music Club Met Brigitte Heitzer & René Van Kooten - Club Lourdes Aan Zee (20 oktober 2019)

The Coffee & Music Club Met Brigitte Heitzer & René Van Kooten - Club Lourdes Aan Zee (20 oktober 2019)

Lokatie: Zuiderstrandtheater te Den Haag
Titel: The Coffee & Music Club Met Brigitte Heitzer & René Van Kooten - Club Lourdes Aan Zee
Link: https:www.zuiderstrandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 20 oktober om 10:15u
Overige Informatie:
The Coffee & Music Club Met Brigitte Heitzer & René Van Kooten - Club Lourdes Aan ZeeBrigitte Heitzer ken je van Evita, Miss Saigon en The Full Monty en woont sinds enkele jaren in Den Haag. René van Kooten vertolkte rollen in Les Misérables, Aida, Beauty & the Beast, Sweeney Todd en Grease en is komend theaterseizoen dagelijks te zien in Scheveningen, in de musical Anastasia. Na het uitverkochte koffieconcert in 2018 waren Brigitte en René zo enthousiast dat ze voor de tweede editie van Club Lourdes niet één concert maar een reeks bedachten.
Brigitte & René nodigen je uit op zondagochtend 20 okt, 27 okt, 3 nov en 10 nov 2019 in Club Lourdes, pop-up theater in de Lourdeskerk. Iedere editie krijgt een ander thema, andere setlist en andere gastmusici. Zo brengen ze een sprankelende ode aan de badplaats, Scheveningen als het broadway van Nederland en het authentieke variététheater.

Ontbijt
Voorafgaand aan de voorstelling kun je genieten van een ontbijtje. Koffie of thee, verse jus, yoghurt met granola en en croissant. Dit reserveert u voor €5,- per persoon extra bij uw ticket.
*Deze voorstelling is onderdeel van Club Lourdes aan Zee
*Deuren geopend vanaf 09.30 uur