29 maart 2020
The Bootleg Sixties - Tribute (04 april 2020)

The Bootleg Sixties - Tribute (04 april 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: The Bootleg Sixties - Tribute
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 4 april om 20:15u
Overige Informatie:
The Bootleg Sixties - TributePer zondag 15 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij gaan z.s.m. bezoekers een mail sturen met verdere informatie. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen. 
Guess what? De beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show! Een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig.
Ze zijn de crème de la crème uit Engeland en beheersen het sixties repertoire tot in de puntjes! In de woorden van Sir Elton John: ‘This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.’ Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.
De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de tijd, met prachtige beelden van de maanlanding, de speech van Martin Luther King en de overwinningen van Muhammad Ali. En er zijn ook beelden van eigen bodem: Floris, Top of Flop en zelfs foto’s uit uw eigen stad in de jaren zestig.
Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.
 
'The Bootleg Sixties zijn de crème de la crème, ze beheersen het repertoire tot in de puntjes.' – De Stentor ****
“Bezielde muzikanten die feilloos de muziek van The Beatles en tijdgenoten tot leven brengen.” – Tubantia ****
“Sixties extravaganza.” – De Gooi- en Eemlander ****
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.