29 maart 2020
Stemmen Op Zolder, De Matthäus Passion Voor Kinderen (7+) - Rudolf Nammensma (04 april 2020)

Stemmen Op Zolder, De Matthäus Passion Voor Kinderen (7+) - Rudolf Nammensma (04 april 2020)

Lokatie: Posthuis Theater te Heerenveen
Titel: Stemmen Op Zolder, De Matthäus Passion Voor Kinderen (7+) - Rudolf Nammensma
Link: https:www.posthuistheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 4 april om 14:00u
Overige Informatie:
Stemmen Op Zolder, De Matthäus Passion Voor Kinderen (7+) - Rudolf NammensmaHet coronavirus leidt per heden (12 maart) tot maatregelen die onmiddellijk ingaan in het hele land. Een daarvan is dat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers per direct worden afgelast. Dat geldt tot en met 6 april voor ALLE voorstellingen en andere activiteiten in het Posthuis Theater.
We proberen zoveel mogelijk vervangende data te zoeken in overleg met de artiesten. Bezoekers die al kaarten hadden gekocht of gereserveerd krijgen zo spoedig mogelijk bericht.
Om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken sluiten wij onze deuren. U kunt ons via de mail en telefoon bereiken.
Over de voorstelling
Rudolf Nammensma vertelt met beeld en geluid over de ‘Matthäus Passion’.
Waarom hoort Kareltje allemaal stemmen in de werkkamer van zijn vader? Waar is zijn vader tot diep in de nacht mee bezig? Kareltje gaat op onderzoek uit, volgt hem als het donker is naar de kerk en schrikt zich een hoedje als daar het grote orgel begint te spelen. Bach is bezig met zijn Mattheus Passie. Maar daar komt Kareltje pas later achter …