22 januari 2020
Start Spreading The News - Dennis Van Aarssen (20 september 2019)

Start Spreading The News - Dennis Van Aarssen (20 september 2019)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Start Spreading The News - Dennis Van Aarssen
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 20 september om 20:15u
Overige Informatie:
Start Spreading The News - Dennis Van AarssenWat je kunt verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond waarin The Voice of Holland 2019-winnaar zijn publiek meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden.
Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis van Aarssen de finale te winnen.
Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. De samenstelling van zijn theaterprogramma biedt ruimte voor de nodige muzikale verrassingen, maar is daarnaast ook een feest der herkenning. Het staat garant voor een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.
 
• Muzikanten: Dennis van Aarssen en orkest
€ 28,50 | CJP prijs: € 23,50 | incl. drankje | excl. transactiekosten: max. € 2,-