18 januari 2020
Stallerhof - Afslag Eindhoven (22 augustus 2019)

Stallerhof - Afslag Eindhoven (22 augustus 2019)

Lokatie: Parktheater te Eindhoven
Titel: Stallerhof - Afslag Eindhoven
Link: www.parktheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 22 augustus om 20:30u
Overige Informatie:
Stallerhof - Afslag EindhovenOver de tradities en het voortbestaan van een boerenfamilie
Op de boerderij van de familie Staller deinen de bewoners al generaties lang geruisloos mee op het ritme van de seizoenen. Seizoenen van weer en wind, van leven en dood. Niet de waan van de dag maar de wereld van de natuurwetten regeert.

Het ultieme doel is niet het individueel geluk; de bewoners zijn slechts een schakel in de tijd. Vertrouwend op eeuwenoude tradities en eenvoudig boerenverstand verbouwt boer Staller zijn grond, met eelt op de ziel. De tragiek is dat zijn achterlijke dochter Beppie nooit de boerderij zal kunnen overnemen. Binnenin haar zit een ander verlangen, naar een leven vol beweging en vrijheid. Wanneer de seizoenarbeider Sjef op het erf verschijnt raken de verhoudingen verstoord. Vanaf dat moment wroet het instinct zich onder de zwijgende stilte door een weg naar buiten. Een verandering is onafwendbaar.

Stallerhof gaat over het onvermogen elkaar te zien, de kracht om elkaar te bereiken en de poging om aan ongevoeligheid te ontsnappen.

Eten op locatie
Voorafgaand aan de voorstelling serveert de Genneper Hoeve een biologische boerenmaaltijd. Boek een 2-gangen diner, inclusief koffie of thee achteraf, op de bijzondere boerderij in het hart van Eindhoven. Inge’s Eettafel verzorgt de maaltijd en bereid van biologische seizoensproducten van de Genneper Hoeve een heerlijk streekgerecht. In verband met de beschikbaarheid van ingrediënten, verschilt het menu iedere dag. Kies vlees of vegetarisch en laat je verrassen door de smaken van de boerderij! Boek het diner direct bij het bestellen van je kaarten. Bij mooi weer is het diner buiten, bij regen verplaatsen we het diner naar binnen. 
 
Locatie: Genneper Hoeve (Tongelreeppad 1) in Eindhoven (te voet en per fiets bereikbaar). Voorstelling speelt binnen in de stal op het terrein van de Genneper Hoeve. 
Parkeren bij het IJssportcentrum, Antoon Coolenlaan 5. Vanaf hier staat de looproute op borden aangegeven. Of met het openbaar vervoer: bushalte 'Zwemcentrum Tongelreep' of bushalte 'Boutenslaan'.
Er zijn geen rolstoelplaaten beschikbaar bij deze voorstelling, bezoekers moeten een trapje op en af kunnen lopen.