16 juni 2019
Sprookjessprokkelaar De Musical (6+) - Naar Het Boek Van Paul Van Loon En Prinses Laurentien Van Oranje (21 oktober 2018)

Sprookjessprokkelaar De Musical (6+) - Naar Het Boek Van Paul Van Loon En Prinses Laurentien Van Oranje (21 oktober 2018)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Sprookjessprokkelaar De Musical (6+) - Naar Het Boek Van Paul Van Loon En Prinses Laurentien Van Oranje
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 21 oktober om 15:00u
Overige Informatie:
Sprookjessprokkelaar De Musical (6+) - Naar Het Boek Van Paul Van Loon En Prinses Laurentien Van OranjeIn deze nieuwe, spannende Efteling-familiemusical heeft de twaalfjarige Sterre haar enige boek letterlijk stukgelezen. Haar opa wijst haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de deur?
 
 
Samen met opa of oma meespelen!
 
Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud (met kledingmaat 128 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het toneel van het Luxor Theater. 
 
 
Meer info en inschrijven
 
Première 21 oktober
Musicals aan de Maas: bekijk alle andere musicals (en Spido-arrangementen op de Maas)

Disclaimer
Voorstellingen van Luxor zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de bespelers behoren. Bezoekers zijn verplicht de door Luxor gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel naar het oordeel van Luxor de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij ons behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft Luxor het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft.