Zaterdag 30 mei in De Naald:

Sins & Virtues - Popkoor Timeless

GEANNULEERD De voorstelling van Timeless op 31 mei gaat niet door. De voorstelling was al uitverkocht.  Het geld van de kaartjes wordt via het WestlandTheater De Naald aan jullie teruggestort.
Zoals jullie zullen begrijpen heeft het theater het nu heel druk met het verzetten van vele voorstellingen. Wij vragen jullie dan ook om geduld en vertrouwen dat zodra het mogelijk is, jullie het geld van de kaartjes terug gestort zullen krijgen. Popkoor Timeless neemt u mee naar de uitersten van het menselijk gedrag. Van Robbie Williams’ mierzoete ‘Something Beautiful’ tot the Rolling Stones’ duivelse ‘Sympathy For The Devil’. Het belooft een spetterende show te worden! 

Baby's en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby’s en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene. Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

20:15u | Naaldwijk

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord